- 15 Eylül 2009
- 10.114
- 1.270
sedefim vallahi sana sayıyla veriyorlar bu insanları he nereden de çıkarlar karşına.
lütfen o elti senin düğününe gelmesin zaten. eksik olsun
benim sevdicek aslen Yozgatlı kuzum da Almanya'da doğmuş büyümüş 6 yaşına kadar sonra anne babası boşanmış Kayseri'ye gelmişler dayılarının yanına. derken orada ev almış kalmışlar işte.
ama tabi iyi insanlardır genelleme yapılamaz 1 2 kişiden.
sen de uzak dur o eltiden aman kuzum.
hmm anladım kuzum. o zaman kayserili sayılmaz. ama olsa bile zaten insanları iyimiş, anadolu insanından zarar gelir mi hiç. çok güzel de baharatlı sucukları var kuzum müstakbel kv sağolsun bana ordan getirip onurla yollatmıştı bayıla bayıla yedim valla mantısı da meşhur renginam yaşattın vallahi
kuzum ben çok üzülmüştüm zamanında. hani neden beni sevmiyo ben ona naptım diye.. hatta onura anlatamamıştım bi hayli, yengesine karşı önyargılı olmasın diye. ama o da zamanla yengesinin yaptıklarını anlatmaya başladıkça ben de anlattım bana dediklerini. çok sinirlendi. yengesine bişeyler dicekti, ama sonuçta abisinin eşi, onu sevmese de saygı duymak zorunda. boşverdim kuzum ben onu. zaten onurun annesi onura demiş ki ''abinler sizi çok kıskanıyo'' demiş. ağlamış kadıncağız. üzülmüş. yahu bizim neyimizi kıskanıyolar ki, sadece sevgiliyiz ve ben sadece 1 kere görüştüm. :26: ve 2 yıldır da hiç konuşmuyoruz kuzum. Allahtan kayserideler, bi de edirnede olsaydılar yanmıştım