Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ahh kitaplar kitaplar... ben kitap alınca acayip heves geliyor canım ya 1 gün boyunca sadece inceliyorum tamam hadi kitapların gelene kadar iyice bi dinlen ondan sonra ders başı
valla canım bak şimdi sana böyle bişey sölicem. ben bugüne kadar dershaneyi gitmeyi hep sistemli olmak için istedim. bu yıl da sırf sistemli olmak için yazıldım. ama şöyle bişey var ki hocaların da çok katkısı var dersi öğretmekte bunu anladım. amaaaa tabii hocalarını kalite kontrol yapamadığımız için dershane tamamen şans işi. zaten ben dershanedeki hocalarım nasıl bilmiyorum. fakat netten izlediğim videolardan tarihçi hakan dede, coğrafyacı nihan akar isimli hocalar bana kıt olduğum şu tarih ve coğrafya dersini öğrettiler. tam bir tarih özürlüsüydüm ama hocanın da etkisi var ki ben bu hakan hocayla baya bişey öğrendim. coğrafyayı severim ve sorunum da yoktur şükür, fakat gel gör ki platoların dağların göllerin madenlerin isimlerini bir türlü ezberliyemiyorum fakat nihan hoca bana bunu bir çırpıda ezberletmeyi başardı. demek ki hocanın da bize katkıları var. ama gidiceğin dershanedeki hocaların nasıl olduğunu bilemezsin eğer bana katkısı olsun diyorsan netten iyi hocaları araştırıp onların videolarını izleyebilirsin. bazıları ücretli ama dershane ücreti gibi kabarık değil gayet uygun fiyatları. zaten sistemliymişsin böyle yapabilirsin canım. ben şu an okul olmasa böyle yapardım. fakat okul var kendimi asla sisteme sokamam planlı programlı olamam, atıyorum hafta içi okul var haftasonu dershane olmasa ben haftasonu yorgunum diye yatar dururum. ama atanamazsam Allah korusun ileriki senede böyle yapıcam.
evet sağolsun gelinimiz canım, bugün hiç uğramadı topiğe hayır ola inşallah merak ettim onu :44: bi de mineçiçeği vardı eğitimi bitirmişti ne güzel, o napıyo acaba inş çalışmaya devam ediyodur
kızlar bişey fark ettim. şu 2 gündür sınavlardı ve her giren soruların zorluğundan çok farklı oluşundan yakınıyo, bir sürü deneme çözmelerine rağmen.. demek ki neymiş çıkmış soruları es geçmicekmişiz. mutlaka konu anlatımlı kitaplarınız vardır konu bitiminde çıkmış sorular oluyo, onları daha bi önemle çözelim canlarım tamam mı
teşekkürler sedefcim.iyi ki bu başlık var bu hafta iyice düşünüp kararımı vericem
birazdan kitapçıya gidip antrenmanlarla mat. kitabını alıcam
ahh kitaplar kitaplar... ben kitap alınca acayip heves geliyor canım ya 1 gün boyunca sadece inceliyorum tamam hadi kitapların gelene kadar iyice bi dinlen ondan sonra ders başı
iyiyim ablacım ders videosu dinliyodum ara verdim şu an =)Sedefonur napıyorsun canım
bende çok hevesleniyorum birde biraz çözlmüş olsun geçen yıldan kalma kitaları çözemiyorum niye bimyrm
ders başıı ahh inş. başarabilirim çünkü ailem kazanacğma inanmıyor
canım biraz çözülmüş olan eski kitap gibi geliyo ya gözüne ondan yeni kitaplar her daim daha çekici olur tertemiz sayfaları
boşver sen ailenin düşüncesini yavv salla gitsin, çok çalış ve başardığında onlara bi kapak hediye edersin
haa bi de tubişçim o ankaralı arkadaşla iletişime geçtiniz mi, ben ona mesajla söylemiştim seni
bi de leylasçım açabildin mi zorlueokuldaki videoları, hepsi açılmıyo da bazıları açılıyo bende
macaron bugün ben de 10.30 da uyandımmm bu benim için büyük başarı uykuyla savaş verdim resmen, ama hemen gittim yüzümü yıkadım, güneşliğimi açtım ohh mis gibi güneş girdi odacığıma :109: bir de çay koydum ekmek kızarttım harika bi başlangıç yaptım bugün güne :81: inş yarın da erken kalkıcam
kitabını aldın mı? nasıl güzel mi bakalım
canım türk kahvesi iç hem günde 1 tane sağlığa da faydalı, bi de yapabilirsen sandalye başında izle, ben bazen yatarak izliyorum hem de arkamda silikon yastık falan tam uyku moduedecem inş. bende netten ders videoları izleyeym diyorum ama uykum geliyo
evet evet tatlım buraya resimlerini de koymuştum bi kaç sayfa öncesinde var. x yayıncılık öğretmenin ders notları diyor, ben de bütün derslerden tamamladım seriyi. yalnız ben 2,40 tl ye aldım, seninki nerdeyse 2 katı, bence netten alCanım teşekkür ederim irtibata geçtik yardımcı oldu bana sağolsun.Sedef sende sanki öğretmenin ders notları mıydı hatırlamıyorum tam x yayıncılıktı böyle kitapların var mıydı?Ben bu sene onlardan almak istiyorum geçen sene sınava az bir zaman kala gördüm o kaynagı almadım ama mutlaka istiyorum ondan bu sene ince kitaplardı her bir eğitim dersinin ayrı ayrıydı ve tanesi 4 liraydı.Sendekilerde onlardanmı?
ohh çok güzel yapmışın.bikaç güne kalmaz alışırsın canım erken kalkınca çok iyi çalışılıyo
kitabımı da aldım.tam benlik.toplama çıkarmadan başlıyo kitap günlere bölünmüş ilk kitabın süresi 30 gün..önce sözel anlatıyo sonra işleme geçiyo.üstelik konuşmalar sohbet havasında.çalışmaya başlamadım yarın başlıcam inşallah.ilk izlenimlerim bunlar
kitapları incelerken gözüme yargı yayınlarının eğitim bilimleri çıkmış sorular kitabı takıldı.son 10 yılın soruları ve çözümleri var.ünite sonrasında çıkan soruları çözdüğüm için almadım ama konuları bitirdikten sonra alıp yeniden çözmeyi düşünüyorum.çözümler detaylıydı.bilgin olsun canım
iyiyim ablacım ders videosu dinliyodum ara verdim şu an =)
sen napıyosun?
iyiyim ben de.pazara gittim geldim öldüm yorgunluktan
takip ediyorum sizi,çalışasım geliyor da daha bişi açıp bakmadım.bir dershanede açıp Türkçe çözdüm
ama kitapları çıkardım yakınıma koydum fırsat buldukça çalışıcam.
merhabaa
oğlum çok hasta ders falan hak getire. başına geçemiyorum hiç. eşimde ders başında görünce söyleniyor. çocukla ilgilen diye...
derginin yazısını yazabildim ancak. programım haliyle sarktı ama asla pes demiyorum. zaten bu ayın son haftası Türkçe çalışacaktım. sarkan geometri konularını Türkçe günlerine dağıttım mı, 30 Eylül'de programı yetiştirir Ekim'de Eğitim e başlarım inşallah
gelinimmm seni çok merak ettim hep aklımdaydın yaa kıyamam kuzucuğuna çok çok geçmiş olsun, öp onu benim için inşallah tez vakitte iyileşir
yahu sen derslerden korkma zatii dersler senden korksun sen de bu azim olduktan sonra türkçe de geometride ay başına kadar biter
canım türk kahvesi iç hem günde 1 tane sağlığa da faydalı, bi de yapabilirsen sandalye başında izle, ben bazen yatarak izliyorum hem de arkamda silikon yastık falan tam uyku modu
aaaaaaa ama bu süper bi haberrrr burdan gitmek de size çooookk artılar kazandırır, inşallah olur gelinim yaa, ama tabii ki onu şimdi unutuyosun, olursa ne ala olmazsa pekalacanım benim çok sağol.
bir de taze haber size:
eşimle yurt dışında faaliyet gösteren bir Türkoloji kurumuna başvurduk:)) kabul edilirsek Balkan ülkelerini düşünüyoruz. bakarsınız atanmama gerek kalmaz:))
ama yine de sanki bu ihtimal hiç yokmuş gibi ders çalışıyorum
ben uykuya çok düşkünüm ya kahve falan etki etmiyor gidip uyuyorum hemen ama mecbur artık napalım :)
kızlar coğrafyada uçuyorummm umarım yere çakılmam
şöyle bi şey söyledi hoca, hemen iletiyorum. dedi ki: ''ben ne kadar iyi coğrafya anlatsam da dayılar (ösym ) öyle bi soru sorarlar ki pat diye kalırsınız, bilgilerinizi yoklarsınız gene de yapamazsınız. o yüzden olabildiğince çok soru çözün, coğrafyada konuya değil soruya ağırlık verin, ancak soru çözerseniz bu sorunu aşabilirsiniz'' dedi. hakikaten de 2012 lisansda coğrafya soruları neydi öyle, coğrafya dışında her şeye benziyodu