2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

Sedef cim arkadaşlar arasında Ankakara da yaşayan var mı sen bilirsin bişeyler sormam gerekiyor da?

bugusucum yarınki sınavında başarılar tatlım
tubişçim ankaradan var, ama burda açıkladı mı ilini bilmiyorum biz özel mesajla konuşmuştuk, belki ilini burda söylemek istemez, o yüzden kullanıcı adını deşifre etmiyim, ben ona özel mesaj atayım o döner sana

Tamam canım ben bi on gün kadar ankaradayım kitapçı soracagım kpss kitaplarını en uygun alabilecegim bir adres istiyorum yardımcı olursan sevinirim..

tatlımm sevgiline başarılar.inşallah atanır.haberlerini bekliyorum

ben bugün hiiiiiç çalışmadım.sevgilimcimle gezdik

tatlımm sevgiline başarılar.inşallah atanır.haberlerini bekliyorum

ben bugün hiiiiiç çalışmadım.sevgilimcimle gezdik

ahh canım sağol sınavı kötü geçmiş ama zaten hiç çalışmamıştı ve öylesine girmişti. aklında üniyi bitirmek var.
neyseeee, sevdicekler olmadan olmaz dimi ama iyi yapmışsın tatlım biz her gün çıktığımız için sevdicek bana o aldığım kartlardan sorular soruyo

bugün sabahın köründe kalktım. uyku düzenim de yoluna giricek böylece
vee sevgili sınavdayken ben de arabada boş durmadım, yanıma aldığım ilaç kartlarımdan coğrafya gelişim ve öğrenmeyi soru cevap yaptım
kızlar dershanenin açılmasına 1 hafta var. ben de bu 1 hafta içinde yeni bir eğitim dersine başlamıcam. sadece bugüne kadar bitirdiğim derslerden soru çözücem ve tekrar yapıcam. türkçe çözmicem, dershanede yeterince çözerim zaten. matematikten soru çözümüyle birlikte konu çalışmamı yapıcam onu bitirmedim çünkü. tarih, coğrafya, gelişim psikolojisi ve öğrenme psikolojisinden de her gün ama her gün mutlaka en az 1 soru bile olsa hepsinden çözücem. hade bakem dersler beni bekliyoooo
sizlere de bol çalışmalı günler dilerim

azmine hayranım canım ne mutlu sana Allah emeğinin karşılığınıda verir :) :) senin topikten çıkmaz oldum

çoook iyi yapmışsın canım.boş durmaya gelmez.çalışmak lazım

pazar benim de genel tekrar günüm.öytden konu okuması ve test çözdüm.öğretim yöntemlerini bitirdim öğrenmeyi okudum ve test çözdüm.1 testim kaldı.ondan sonra gelişimden tekrar yapıp test çözcem

son günlerde kafamı drshaneye gidip gtmemek kurcalıyor.bir türlü karar veremiyorum.evde kendim de güzel çalışıyorum.disiplinliyim.bi diyorum ki "kendimde yapıorum ne gerek var gitmeye" bi diyorum "bu yıl gitsem iyi olur belki dershanede püf noktası söylerler"..kafam karışık anlayacağınız

sedefcim zaten ofisokulundan soruların çözümlerine bakınca anladım hoca güzel anlatmış yoksa çok karıştırıyordum anlamamıştım türkmen gelini orayı tavsiye etti sağolsun öyle anlayabildim..

daha başlamadım kitapları bekliyorum :) inş.azmedip kazanacağım bende boş durana ekmek yok evet
ahh kitaplar kitaplar... ben kitap alınca acayip heves geliyor canım ya 1 gün boyunca sadece inceliyorum tamam hadi kitapların gelene kadar iyice bi dinlen ondan sonra ders başı
valla canım bak şimdi sana böyle bişey sölicem. ben bugüne kadar dershaneyi gitmeyi hep sistemli olmak için istedim. bu yıl da sırf sistemli olmak için yazıldım. ama şöyle bişey var ki hocaların da çok katkısı var dersi öğretmekte bunu anladım. amaaaa tabii hocalarını kalite kontrol yapamadığımız için dershane tamamen şans işi. zaten ben dershanedeki hocalarım nasıl bilmiyorum. fakat netten izlediğim videolardan tarihçi hakan dede, coğrafyacı nihan akar isimli hocalar bana kıt olduğum şu tarih ve coğrafya dersini öğrettiler. tam bir tarih özürlüsüydüm ama hocanın da etkisi var ki ben bu hakan hocayla baya bişey öğrendim. coğrafyayı severim ve sorunum da yoktur şükür, fakat gel gör ki platoların dağların göllerin madenlerin isimlerini bir türlü ezberliyemiyorum fakat nihan hoca bana bunu bir çırpıda ezberletmeyi başardı. demek ki hocanın da bize katkıları var. ama gidiceğin dershanedeki hocaların nasıl olduğunu bilemezsin eğer bana katkısı olsun diyorsan netten iyi hocaları araştırıp onların videolarını izleyebilirsin. bazıları ücretli ama dershane ücreti gibi kabarık değil gayet uygun fiyatları. zaten sistemliymişsin böyle yapabilirsin canım. ben şu an okul olmasa böyle yapardım. fakat okul var kendimi asla sisteme sokamam planlı programlı olamam, atıyorum hafta içi okul var haftasonu dershane olmasa ben haftasonu yorgunum diye yatar dururum. ama atanamazsam Allah korusun ileriki senede böyle yapıcam.
evet sağolsun gelinimiz canım, bugün hiç uğramadı topiğe hayır ola inşallah merak ettim onu :44: bi de mineçiçeği vardı eğitimi bitirmişti ne güzel, o napıyo acaba inş çalışmaya devam ediyodur
kızlar bişey fark ettim. şu 2 gündür sınavlardı ve her giren soruların zorluğundan çok farklı oluşundan yakınıyo, bir sürü deneme çözmelerine rağmen.. demek ki neymiş çıkmış soruları es geçmicekmişiz. mutlaka konu anlatımlı kitaplarınız vardır konu bitiminde çıkmış sorular oluyo, onları daha bi önemle çözelim canlarım tamam mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…