Cvp yazanlara teşekkür ediyorum. Bizim eve 5 dk. Mesafede bir dersane var haftanın 4 günü anlaştım. Kuzuma babaannesi bakacak. Bide gitmek istediğim kurslar var bu sene böyle.kpss işine gelirse:)) eve kapanıp kafayı yiyemem
Bu arada anneme birazda gitmek istemiyorum. Bizimkiler çok huzursuzdur Aile içinde sürekli bir Didişme hemde gereksiz konularda. Annem hep dertli, (dert edecek bişey bulur sürekli) bu beni çok üzüyor. Elimdende bişey gelmeyince annemle görüştüğüm hafta berbat geçiyor.Eşim bazen derki kendin için değil annenler için istiyorsun atanmayı. Onlar istiyor diye.
Neyse kızlar belki bu sene ümitlerim tükenmişken Rabbim bir kapı açar diye umut ederek çok kasmadan çalışacağım. Gerisi kısmet elimden başka bişey gelmez.
ooyy valla özledim rengişim seni yaakızlarım çok özledim sizleri
1 2 gün sonra yine sizinleyim
hayırlı olsun canım yeni işin
kpss ye tekrardan hazırlanmana sevindim.bende kasmadan çalışanlardan olucam
ooyy valla özledim rengişim seni yaa
yokluğun hissediliyo valla
kızlarım çok özledim sizleri
günaydın kızlar bende perşembe evimdeyim inşallah eylülde başlıyorum bende senin gibiyim pirayecim 7. girişim olacak daha doymadım yenilmeye yenene kadarda doymam
bulursam dersaneye kaydolacam ücretli yapcam kursa gitcem bu sene aşırı emek yok canı isterse kpss nin
inşallah bu sene kpss yenilecek bize canımTeşekkür ederim Tuğbacm. Şuan çalışmaya başlayamam bütün kitaplarıda attım Zaten ama pes etmek gücüme gidiyor. Yenilen pehlivan gibiyim doymuyorum:))
Bu sene bitti diyordum ama bitmiyor işte. Bu diploma bende durdukça biteceği yok maalesef....
aynen öyle canım aşırı bi emek yok bendende bu senegünaydın kızlar bende perşembe evimdeyim inşallah eylülde başlıyorum bende senin gibiyim pirayecim 7. girişim olacak daha doymadım yenilmeye yenene kadarda doymam
bulursam dersaneye kaydolacam ücretli yapcam kursa gitcem bu sene aşırı emek yok canı isterse kpss nin
Ben de 2 Eylül'de başlama niyetindeyim.
günaydın kızlar bende perşembe evimdeyim inşallah eylülde başlıyorum bende senin gibiyim pirayecim 7. girişim olacak daha doymadım yenilmeye yenene kadarda doymam
kızlarım çok özledim sizleri
Ben de 2 Eylül'de başlama niyetindeyim.
Gy-Gk ile başlayacağım.
PİRAYECİM EVET SOSYALCİYİM BEN GECEN YIL EŞİMİN ARKADAŞINDAN MAT ÖZEL DERS ALDIM 6 MAT YAPTIM AMA O SORULARA GÖRE İYİYDİ BİLE BU YIL ALES KİTABINDAN TÜRKÇE MAT ÇALIŞICAM EYLÜLDE İNŞALLAH SONRA ALAN VE GKGY BİTECEK ZATEN ALANIMA ÇALIŞIRKEN BERABER ÇALIŞMIŞ OLACAM MART GİBİDE EGTMİ BİTİREYİM SONRASINDA SORU DENEME TEKRAR ...Nil senin branş sosyaldi galiba matematik çalışcakmısın benimde coğrafya çalışsam yinemi boşa gider acaba. Benimde 5. Artık demem kimseye Kpss çalışıyorum demem kimseye habire soruyorlar.
Tuğba inş. Bu sene yeneriz. Yetti artık çektiğimiz.
Biz çalışmıcaz diyoruz ama yine kaptırırız kendimizi eminim:))
Geçen yıl kayınvalide de bile 5 soru bankası bitirdim gidip geldikçe. Aldığım puan 72
Beyazanne bahsettiğin ders programını bana atarmısın. Yada kızlar sizde varsa. Ben bi yerde kesinlikle hata yapıyorum. Çok çalışıyorum . Tamam matematik yapamıyorum ama matematiksiz 80 alanlarda var.
Kızlar bu sene kararsızım ya ders çalışma konusunda bu sistem çok karıştırdı beni.
bana hep senin soru eksiğin var derlerdi bu sene çok soru çözdüm am fazla bişey değişmedi bu sene kaliteli kaynak az öz bilgiBirde bu sene tek kaynaktan çalışmayı düşünüyorum kafamı karıştırmayacağım. Eğitimdende soru çözerim sadece bende.
aynen öyle canım sınav anında psikolojik savaş verdiriyo adamlar resmenEvet canım doğru söylüyorsun mesela matematik çalışırken nasıl olsa yapamayacağım diye çalışıyordum. Öylesine vicdanım için sanki. Deli gibi anlamsız bir çalışma stili:))
Coğrafya da yardımcı olmaya çalışırım ne demek. ama son yıllarda güncel ve yorum soruyorlar kolay gibi gözüken zor sorular eğitime benzetiyorum coğrafya sorularını son yıllarda....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?