2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

ben tercihlere bişey yazmıcam, sadece 26 yı işaretlicem

Valla taktiğini de yaptık sistemli de çalıştık olmadı arkadaşım.Olmadı işte.

o zaman büyük ihtimal matematik derslerine alırlar canım formasyonun var mı? yoksa yapamazsın sanırım

yok canm formasyon alma gibi bi şansımız yok bizim :)
ünv'den sınıf arkadaşlarım var yapan ama hangi derslere giriyorlar soramadım pek muhabbetim olmadığı için
parası önemli değil cep harçlığımı çıkartsam yeter aileme yük olmamak benim derdim

Valla taktiğini de yaptık sistemli de çalıştık olmadı arkadaşım.Olmadı işte.

Monalisa nolur üzülme olur mu Bu sene gerçekten çok insanın hakkına girdiler. Alan sınavı üstüne türkçe ve mat. sorularını alese çevirmeler hepsi sene ortasında yapıldı ve çoğu insan madur oldu. Umutsuzluğa kapılma olur mu dersaneye gitmişmiydin ? Bölümün neydi

ibflerin formasyon aldıklarını duymustum da sırf bu yüzden. milli eğitime başvuru yapcaksın orada formasyon istiyorlar ama yok dersen direkt gidip okula görüşmen de gerekebilir. pek de bilgim yok acıkcası

Ben 2 yıldır çalışıyorum. Bu sene mezun oldum.2 yıl dersaneye gittim hem de tüm paket. 81 gygk 65 eğitim netim elimde patladı bu alan yüzünden. Alan yapan gidiyor işte. Türkçe.

ibflerin formasyon aldıklarını duymustum da sırf bu yüzden. milli eğitime başvuru yapcaksın orada formasyon istiyorlar ama yok dersen direkt gidip okula görüşmen de gerekebilir. pek de bilgim yok acıkcası

anladım canm teşekkür ederim
2012 de bi tanıdığımız sınava girdi ve puanlar açıklanınca çok ağlamıştı çünkü alım sayıları azdı
o senede şansına branşından alım arttı ve atandı şu an öğretmen çok şükür
yani ne olacağı belli olmaz erkenden üzülmeyin
bu arada bende 2012 den beri sınavlara giriyorum 80 puan aldım hala bekliyorum ve tekrar dershaneye gideceğim
elimiz kolumuz tutuyorsa,hala okuduğumuzu anlayabilecek hafızamız sağlığımız varsa
Allahın izniyle yaparız

Ben 2 yıldır çalışıyorum. Bu sene mezun oldum.2 yıl dersaneye gittim hem de tüm paket. 81 gygk 65 eğitim netim elimde patladı bu alan yüzünden. Alan yapan gidiyor işte. Türkçe.

Netlerin çok güzelmiş nolur üzülme Alanı çıkaranların yatacak yerleri yok kesinlikle. Okadar insanın hakkına girdiler tek bir kişinin emeğinin hakkını ödeyemezler. Sakın yılma sakın kendini güçsüz hissetme olur mu. Bir sene daha şansını denemekten sakın vazgeçme alanı da seneye halledeceğine eminim çünkü diğer netlerin iyi onu yapan alanı da yapar

Toparlanmaya çalışıyorum işte,en kısa zamanda başlayacağım.

rica ederim.
evet işte nasp oluyor bir yerde. biz de önümüze bakacagız ne yapalım baska türlü olacak iş değil
1 sene daha çalışırsak belki bize vurur şans.
Rabbim çok büyük.

kız shadoww eskimeyen arkadasım nerelerdesın de bakalım kac yaptın ne yaptın

şu hale bak ya!öğretmen değil ama elini kolunu sallaya sallaya bide gelip bize soruyosun hangi derslere girebilirim diyeah keşke bizide ücretli avukatlık ücretli maliyeci olarak görevlendirseler

Hiçbir meslekte ücretli yok,öğretmenlik dışında. Yazık,çok yazık.

Hiçbir meslekte ücretli yok,öğretmenlik dışında. Yazık,çok yazık.

birde demişki ben cep harçlığımı çıkartmak için yapıcam iyice yüzsüzlüğe bakar mısınmadem öyle git tezgartarlık yap arkadaşım git muhasebecilik yap hiçbir fikrinin dahi olmadığı öğretmenliğe ne diye bulaşıyorsun matematik dersine bile girse yazık o çocuklara sinir oluyorum sinirbu forumda 2013 kpssye çalışan yapardı diyen kişiden sonra en gıcık olduğum 2.mesajda iibfliyim ücretli yapıcam cep harçlığım için mesajı oldu

ben yardımcı olmaya çalıştım arkadaşa ama neyin doğru neyin yanlış olduğunu bilecek kafam yok aslında şuan:26:

şu hale bak ya!öğretmen değil ama elini kolunu sallaya sallaya bide gelip bize soruyosun hangi derslere girebilirim diyeah keşke bizide ücretli avukatlık ücretli maliyeci olarak görevlendirseler

evet artık olunabiliyor
benim ücretli yapan arkadaşlarım var bende gayet normal bi şekilde sordum
elimi kolumu sallaya sallaya sorarım size mi soracaktım soru sormadan önce
bende bankaya girmeye çalıştım ama bizim bölümler dışında herkes alınıyor öğretmen,mühendis vs.
ben şimdi gidip o alınanlara mı kızayım niye girdiniz diye
eğer böyle bir hak var ise başvuracağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…