2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

O soruları görünce hayatım gözlerimin önünden film şeridi gibi geçti hocam be.Onca çalış didin çıkan sorulara bak.İşin ilginç kısmı bunları yapanlar var.O zaman ben malım arkadaş

öyle düşünme canım asıl onlar ş.....siz.bize bu sıkıntıyı çektirenler kendileri de bin beterini çeksinler

ilk önce iki tane bıcırık yeğenim var onlara bisiklet alıcam..sonrası Allah kerim para olduktan sonraama en büyük arzum çocuklara akıllardan silinmek isteyen Atatürkten bahsetmek hep

1000 sayfa olmuşuzzzz :124::122::119::118::121::129::128::81::101:

:118:

günaydın kuzular

nasılsınız bakalım?

bana kızıyorsunuz ama eşim sınav bitince yine pc yasağı koydu. annemlere de gidemedim daha. bayramda inşallah. sonra rahatım:)

günaydın kuzular

nasılsınız bakalım?

bana kızıyorsunuz ama eşim sınav bitince yine pc yasağı koydu. annemlere de gidemedim daha. bayramda inşallah. sonra rahatım:)

niye canım pcye oturunca ne oluyormuş ki

aaah yavrum...yasak bana...gizli giriyorum

o kocanı evire çevire dövmek lazım gelinim
yemin ediyorum tüm sınav stresi öyle bir çıkar ki bu sayede

neyse kızma bana bunları dedğim için ama vallahi deli ediyor böyleleri insanı

o kocanı evire çevire dövmek lazım gelinim
yemin ediyorum tüm sınav stresi öyle bir çıkar ki bu sayede

neyse kızma bana bunları dedğim için ama vallahi deli ediyor böyleleri insanı

kocamı dövmek değil 1 seneliğine terk etmek niyetindeyim

size de yalvarıyorum. anneciğimin yanına atanmam için dua edin...kpss uzmanı netlerime 82 veriyor. tecrübeliler 7-8 puan ekleyin diyor ss nedeniyle. geçen sene bizim çanakkalede bizim ordan arabayla gidip gelinen köye 84le atanmış bir Türkçeci..

ümitvarım..

inşallah atanırsın annenin yanına gelinim

kızlar evimdeyim çok şükür temizliğimi yaptım annişe gidecem özledim

beyazannem senin puan 85-88 arası gelecek inşallah netlerin gayet iyi
banada yeri bırak 26 dan gelse razıyım :26:

atanıcaksınız inşallah kızlar, googleda anket yapmışlar o ankete göre fenciler gkgyden 86 üstü yapmış bende de o yok işte diğerleri fena değil ama gkgy yüzünden olmucak sanırım:26:

kızlar evimdeyim çok şükür temizliğimi yaptım annişe gidecem özledim

beyazannem senin puan 85-88 arası gelecek inşallah netlerin gayet iyi
banada yeri bırak 26 dan gelse razıyım :26:

hoşgeldin kuzum

atanıcaksınız inşallah kızlar, googleda anket yapmışlar o ankete göre fenciler gkgyden 86 üstü yapmış bende de o yok işte diğerleri fena değil ama gkgy yüzünden olmucak sanırım:26:

dur bakalım canım sonuçlar açıklansın herkesin doğru söylediği ne malum sıkma canını

rengişim bugün hangi tatlıyı yapıyosun
bende tatlısız duramıyorum ramazan geldiğinden beri
biz bugün tatlı yapmıyoruz dünden kaldı

rengişim bugün hangi tatlıyı yapıyosun
bende tatlısız duramıyorum ramazan geldiğinden beri
biz bugün tatlı yapmıyoruz dünden kaldı

tuğbişim bugünü ağlamakla geçirdim ben böyle depresif depresif dolanıyorum.
sen neler yaptın kuzum nasılsın

ben iyiyim de kuzum senin canın neye sıkıldı kıyamam :18:

ana sebebimiz belli kuzum açıklanana kadar ben böyle olurum sanırım hayırlısı artık ne yapayım
Allah daha iyilik versin sana kuşum

ana sebebimiz belli kuzum açıklanana kadar ben böyle olurum sanırım hayırlısı artık ne yapayım
Allah daha iyilik versin sana kuşum

ooyy kuzum belkide atanırız niye üzüyorsun tatlı canını.internette yazan şeylere kulak asma bak birisi memurlar nette sonuçlar açıklanınca buralarda kimse olmuyo yazmış.bir daha bu saçma sınav için ağlarsan seni oraya gelip döverim bak belki yanlış hesaplarlar puanlarımız yüksek gelir şaka bir yana hiçbir sınav bizden önemli değil kuzum sakın ola yıpratma kendini

kuzucuklarrr tatil böcüğünüz geld:)))
netleriniz nasil okuyamadim oralari inşallah beklediğiniz gibi okur hersey
ben bakmadım bakmicamda
aciklansin sirami merak ediyorum sadece
heralde p121 puanimizda branş siramizi göreceğiz dimi?

benım tatil alan sinavi ile başladı yoğun bir sekilde devam ediyor
uyku yok dinlenmek yok bildiğiniz kamptayiz
beni kiskanmayin diye böyle yazdim :))))
öptüm hepinizi

valla doğru diyorsun balım belki yanlış hesaplarlar da atanırız
sagol desteğin için kuzum. hepimizin desteğe ihtiyacı var bizi bizden iyi anlayan da yok. hayırlısı olsun elbette bizden önemli değil de işte elimizden gelse üzülmemek. inşallah boşa üzülmüş de oluruz

inşallah inşallah kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…