O soruları görünce hayatım gözlerimin önünden film şeridi gibi geçti hocam be.Onca çalış didin çıkan sorulara bak.İşin ilginç kısmı bunları yapanlar var.O zaman ben malım arkadaş
canlarım benim marifetli öğretmenlerim, helvalar tatlılar havada uçuştu dünyirim siziiii
böyle beklemek çok sıkıntılı anlıyorum. ama biraz güzel şeylerden konuşalım mı?
evettt soruyorummmm: atanırsanız ilk alacağınız şey, en çok yapmak istediğiniz şey nedir?
cevapları bekliyorum
not: cevap olarak ''sanki atanıcam da.. zaten atanamıcam.. puff.. off.. üf... olmıcak duaya amin denmez.. şunu istiyodum ama yapamam ki çünkü atanamıcam'' gibi cümleler istemiyorum
1000 sayfa olmuşuzzzz :124::122::119::118::121::129::128::81::101:
günaydın kuzular
nasılsınız bakalım?
bana kızıyorsunuz ama eşim sınav bitince yine pc yasağı koydu. annemlere de gidemedim daha. bayramda inşallah. sonra rahatım:)
niye canım pcye oturunca ne oluyormuş ki
aaah yavrum...yasak bana...gizli giriyorum
o kocanı evire çevire dövmek lazım gelinim
yemin ediyorum tüm sınav stresi öyle bir çıkar ki bu sayede
neyse kızma bana bunları dedğim için ama vallahi deli ediyor böyleleri insanı
kocamı dövmek değil 1 seneliğine terk etmek niyetindeyim
size de yalvarıyorum. anneciğimin yanına atanmam için dua edin...kpss uzmanı netlerime 82 veriyor. tecrübeliler 7-8 puan ekleyin diyor ss nedeniyle. geçen sene bizim çanakkalede bizim ordan arabayla gidip gelinen köye 84le atanmış bir Türkçeci..
ümitvarım..
atanıcaksınız inşallah kızlar, googleda anket yapmışlar o ankete göre fenciler gkgyden 86 üstü yapmış bende de o yok işte diğerleri fena değil ama gkgy yüzünden olmucak sanırım:26:
kızlar evimdeyim çok şükür temizliğimi yaptım annişe gidecem özledim
beyazannem senin puan 85-88 arası gelecek inşallah netlerin gayet iyi
banada yeri bırak 26 dan gelse razıyım :26:
atanıcaksınız inşallah kızlar, googleda anket yapmışlar o ankete göre fenciler gkgyden 86 üstü yapmış bende de o yok işte diğerleri fena değil ama gkgy yüzünden olmucak sanırım:26:
rengişim bugün hangi tatlıyı yapıyosun
bende tatlısız duramıyorum ramazan geldiğinden beri
biz bugün tatlı yapmıyoruz dünden kaldı
tuğbişim bugünü ağlamakla geçirdim benböyle depresif depresif dolanıyorum.
sen neler yaptın kuzum nasılsın
ben iyiyim de kuzum senin canın neye sıkıldı kıyamam :18:
ana sebebimiz belli kuzum açıklanana kadar ben böyle olurum sanırımhayırlısı artık ne yapayım
Allah daha iyilik versin sana kuşum
ooyy kuzum belkide atanırız niye üzüyorsun tatlı canını.internette yazan şeylere kulak asma bak birisi memurlar nette sonuçlar açıklanınca buralarda kimse olmuyo yazmış.bir daha bu saçma sınav için ağlarsan seni oraya gelip döverim bakbelki yanlış hesaplarlar puanlarımız yüksek gelir şaka bir yana hiçbir sınav bizden önemli değil kuzum sakın ola yıpratma kendini
valla doğru diyorsun balım belki yanlış hesaplarlar da atanırız
sagol desteğin için kuzum. hepimizin desteğe ihtiyacı var bizi bizden iyi anlayan da yok. hayırlısı olsun elbette bizden önemli değil de işte elimizden gelse üzülmemek. inşallah boşa üzülmüş de oluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?