slm..benmde mat kötü..sanırım senin yazdığın kitapları alabilrm
genel olarak ders çalşma ile ilgili şu tpiğimz var..burayadaa ayrıca göz atablrsn..hatta aynısını orayada yaz belki yardmcı olacak birileri çıkar
http://www.kadinlarkulubu.com/kamu-...ynak-kitap-calisma-stratejileri-onerelim.html
. kartezyen yayınlarını tavsiye ederim gerçekten.o topiğe de bakacağım ,çok teşekkürler papatya
Dikey geçiş sınavıyla konu olarak aynı ben ona Güvender DGS kitabından çalışmıştım soru ceşitlerini anlatan bi kitap her tür soru çesidi var DGS sinide alabilirsin Kpss sini biliyorum ama bu konuda Güvender iyidir.
Ya bu ihtiyaç 1. tbmm döneminde tbmm ye karşı çıkan isyanlarda bazı isyanlar 23 Nisan 1920 den önce olduğu yazıyor. Nasıl oluyoda Tbmm ye karşı oluyor bu isyanlar anlamadım :S
bu konuda bilgisi olan var mı :)
İhtiyaç yayınları mı yanlış acaba ?
Meclis 1920 de açılıyor da isyanlar nasıl 1919 da oluyor
evet ufak eklentiler ve tabi ki son seneye kadar çıkmış soruları oluyo.kitaplar şu anda eskisinden çok daha ayrıntılı.ama ilk sefer çalışması için bi problem teşkil etmez heralde :)canım kitabını baya önce almışsın genel kültür yetenekte eski yeni olması farketmiyo ama eğitimde baya farklı oluyo. her sene yeni yeni konular ekleniyo. o yüzden yeni bi eğitim seti alırsan daha iyi olur.
be de eğitimden başlıycam çünkü bir de sistem değişikliği falan olabilir ya dur bakalım neler olucak ama eğitim olucak orası kesin ordan başlamak daha mantıklı geliyo bana daben eğitimden başladım canım gelişim ve öğrenmeye çalıştım bayram dolayısıyla bıraktım çalışmayı bi kaç gün sonra devam etcem 1 hafta boyu tekrarlarımı yapıp sonra rehberliğe geçicem. iyiki çalışmışım eğitim diyorum ama biyandan çok oyaladı beni çok sıkıcı çünkü eğitim. ama yinede eğitimin en azından bi kısmını halledersek çok rahat ederiz. bende de ihtiyaç var ondan çalışıyorum çok güzel anlatıyo cidden
ben de duymuştum daha önce dersaneler yarı özel okul gibi olucak diye duydum ama ne zaman olur nasıl olur ben de merak ediyorumkızlar haberiniz var mı dershaneler kapanıyomuşşş
canım orada ulusal direnişe karşı başlatıldığı tarihi baz alıyor mesela ahmet anzavur isyanı kasım 1919 da başlayıp 1920 de bastırılıyor. tbmm'ye karşı isyan derken aslında ulusal direnişi kasdediyor.
Merhaba _
bu sene yani (2012) de eşim kpss girmedi.
2013 yılında şansını denemek istiyor. ama şöyle bir şey duydum. bu yıl sadece öğretmenler için ve uzmanlık sınavı açılacakmış
Bizimki işletme mezunu bu sene giremeyecek mi sizin bilginiz var mı ?kafam karıştı
sanırım onlar 2 senede bir giriyor..2012 de oldu ,diğeri 2014de olacak. yanlışsam arkadaşlar düzeltir beni
poff inşallah bu sene de girebilir ya
A grubu ve öğretmenlik her sene yapılıyor.
işletme maliye hukuk vb soruların soruldugu gruba girecekse her sene var.
ama b grubu olanlar 2 senede bir. yani Kpssp3 puanı 2 senede bir.
bayram bitti bende geldim artıkarkadaşlar topikte matematiği kötü olan sanırım bir tek ben varım yardımlarınıza ihtiyacım var. branşım sosyal bilgiler temelim çok zayıf. 10dan fazla net yapamıyorum. bana strateji önerir misiniz ?
elimde olan kitaplar data'nın tamamı çözümlü 2000 soruluk a'dan z'ye matematik kitabı,yediiklimin modüler setindeki matematik konu anlatımlı kitabı ve soru bankası,geçen sene dershanedeki hocamızın aldırdığı kartezyen ygs soru bankası (bu kitap temeli olmayanlar için aldırmıştı,soruları çok basit düzeyde).. bu kitaplarım var şu an elimde.
nasıl çalışmalıyım ,günde kaç saat mesela,taktiklerinize ihtiyacım var arkadaşlar.20 nete yakın çıkarmak istiyorum
canım ben ilköğrtm mat okuyorum bu yıl matematikle ilgili her türlü kafana takılanı açıklamaya yardımcı olmaya çalşırım
çok teşekkür ederim pembekalpciğimsanırım en büyük sorun önyargılarımda,yapamayacakmış gibi hissediyorum kendimi,ne kadar çalışırsam olmayacak gibi,elime alıyorum kitabı başlıyorum çalışmaya sonra kendime diyorum ki ne de olsa fayda etmeyecek günde 3 saat çalışsan ne olacak sanki deyip bırakıveriyorum,ah bi bilsem ki çalışınca sonuç alınabilecek bir ders günde 3 saatimi matematiğe ayıracağım kendimi zorlayıp çalışacağım,zorlandığımda gerek matematik bilgisi gerekse önyargımı kırmamda yardımlarına başvururum inş. tekrar teşekkür ederim canım
rica ederim öncelile canımsakın korkma matematik okadar kolay okadar zevkli bi derski heleki yapabildikçe . ama maalesef biraz temel gerektiriyor eğer iyi bi zeminin üzerine bol soru eklersen çok kolay yapabilrsin çünkü kpss matematik gerçekten çok çok kolay. biz matematikçilerin üniversitede tek dersine girsen anlarsın kpss de matematik değil çocuk oyuncağı soruyolar diye abartmıyorum çok ciddiyim sadece at önyargılarını ve bian önce başına geçmeye bak :113:
konuşmak iyi geldiyarın senden aldığım gazla matematiğe başlıyorum bir yerden başlamak gerek bu topikten gitme bana lazımsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?