2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

Ya bu ihtiyaç 1. tbmm döneminde tbmm ye karşı çıkan isyanlarda bazı isyanlar 23 Nisan 1920 den önce olduğu yazıyor. Nasıl oluyoda Tbmm ye karşı oluyor bu isyanlar anlamadım :S

bu konuda bilgisi olan var mı :)

İhtiyaç yayınları mı yanlış acaba ?

Meclis 1920 de açılıyor da isyanlar nasıl 1919 da oluyor

bu konuda bilgisi olan var mı :)

İhtiyaç yayınları mı yanlış acaba ?

Meclis 1920 de açılıyor da isyanlar nasıl 1919 da oluyor

canım orada ulusal direnişe karşı başlatıldığı tarihi baz alıyor mesela ahmet anzavur isyanı kasım 1919 da başlayıp 1920 de bastırılıyor. tbmm'ye karşı isyan derken aslında ulusal direnişi kasdediyor.

arkadaşlar bilgilendirme için tşk ederim.
aranızda çeko mezunu var mı acaba? ben eğer kpss a ya girecekesem hangi alan dersinden veya derslerinden zorunlu olarak sınava girmem şart?
acaba bu detayı bilen var mı aranızda? kusra bakmayaın ama kpss konusunda çok bilgisizim şuan..

canım kitabını baya önce almışsın genel kültür yetenekte eski yeni olması farketmiyo ama eğitimde baya farklı oluyo. her sene yeni yeni konular ekleniyo. o yüzden yeni bi eğitim seti alırsan daha iyi olur.
evet ufak eklentiler ve tabi ki son seneye kadar çıkmış soruları oluyo.kitaplar şu anda eskisinden çok daha ayrıntılı.ama ilk sefer çalışması için bi problem teşkil etmez heralde :)
ne anlatıcam 7 8 önce mezun olmuş daha geçen sene atanan bir tanıdığım var bana eski kitaplarını gösterdi bütün eğitim bilimleri tek bir kitapta ve kitap gerçekten de ince. geçen sene 97 puan aldı bu tanıdığım sonra 90 üstü puan alanlar yeniden girdi ya 2. girişinde de 93 aldı işte bana dedi ben ilk bu kitaptan çalıştım çünkü bunda özün özü var yani ilk çalışmak için çok uygun sonra daha ayrıntılı olanlara geçebillirsin dedi. bende onun o kitabından başlıycam ilk. ama okullar açıldıktan sonra başlıycam şimdi diyete odaklanmam lazım benim
be de eğitimden başlıycam çünkü bir de sistem değişikliği falan olabilir ya dur bakalım neler olucak ama eğitim olucak orası kesin ordan başlamak daha mantıklı geliyo bana da
kızlar haberiniz var mı dershaneler kapanıyomuşşş
ben de duymuştum daha önce dersaneler yarı özel okul gibi olucak diye duydum ama ne zaman olur nasıl olur ben de merak ediyorum

Merhaba _

bu sene yani (2012) de eşim kpss girmedi.
2013 yılında şansını denemek istiyor. ama şöyle bir şey duydum. bu yıl sadece öğretmenler için ve uzmanlık sınavı açılacakmış
Bizimki işletme mezunu bu sene giremeyecek mi sizin bilginiz var mı ? kafam karıştı

sanırım onlar 2 senede bir giriyor..2012 de oldu ,diğeri 2014de olacak. yanlışsam arkadaşlar düzeltir beni

canım ben ilköğrtm mat okuyorum bu yıl matematikle ilgili her türlü kafana takılanı açıklamaya yardımcı olmaya çalşırım

canım ben ilköğrtm mat okuyorum bu yıl matematikle ilgili her türlü kafana takılanı açıklamaya yardımcı olmaya çalşırım

çok teşekkür ederim pembekalpciğim sanırım en büyük sorun önyargılarımda,yapamayacakmış gibi hissediyorum kendimi,ne kadar çalışırsam olmayacak gibi,elime alıyorum kitabı başlıyorum çalışmaya sonra kendime diyorum ki ne de olsa fayda etmeyecek günde 3 saat çalışsan ne olacak sanki deyip bırakıveriyorum,ah bi bilsem ki çalışınca sonuç alınabilecek bir ders günde 3 saatimi matematiğe ayıracağım kendimi zorlayıp çalışacağım,zorlandığımda gerek matematik bilgisi gerekse önyargımı kırmamda yardımlarına başvururum inş. tekrar teşekkür ederim canım

rica ederim öncelile canım sakın korkma matematik okadar kolay okadar zevkli bi derski heleki yapabildikçe . ama maalesef biraz temel gerektiriyor eğer iyi bi zeminin üzerine bol soru eklersen çok kolay yapabilrsin çünkü kpss matematik gerçekten çok çok kolay. biz matematikçilerin üniversitede tek dersine girsen anlarsın kpss de matematik değil çocuk oyuncağı soruyolar diye abartmıyorum çok ciddiyim sadece at önyargılarını ve bian önce başına geçmeye bak :113:

konuşmak iyi geldi yarın senden aldığım gazla matematiğe başlıyorum bir yerden başlamak gerek bu topikten gitme bana lazımsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…