hey hey hey..nil hanım kardeşime laf yok
kimin evinden kimi kovuyorsun bakiyim sen
programını çok beğendim kuzum inşallah engel çıkmadan uygularsın Alla kolaylık versin canım
günaydın kızlar herkese Allah kolaylık versin bol çalışmalı günler
cloşşş dün eşim 11 de okuldan çıkmış 16.30 da eve geldi garibim oyalanayım diye napcanı şaşırmış acıdım gel gel çalışıcam dedim sen olsanda olmasanda. aşkım benim ya
canım sana dün yaptıklarımı yazayım programım bu bugünlerde
vatandaşlık alandan 3 konu bitti 232 vat sorusu çözüldü
pegama eb den 81 soru çözdüm
pegama gkgy 27 soru
körfez gk alan denemesinden 1 tarih 1 cografya 1 vat. denemesi çözüldü toplamda 3 konu 400 soru ile günü bitirdim
akşamda annemlere yemege gittik ama kitabı çantama tıkıştırıp oradada devam ettim soru çözmeye
bugünde hedefim 3 konu 440 soru ama bakalım eşimde nöbette ulaşırım inş.
bu arada bugün başla derslere" kpss kuluçkadaki yumurta gibidir üstünden kalkıp sogutursan bozulur " eneeeee çalış çalış feylosof oldum ya la ben "
öyle canım planı kagıda yapmaktan çok kafama yapıyorum ve elimden geldiği kadar her an çalışmaya çalışıyorummaşallah nilim
son zamanlarda daha planlı ve istikrarlısın sanki ne dersin?
ben onu bunu bilmem insan kafasında bir plan proğram yapınca daa verimli oluyor.
canım vatandaşlığın içinde güncel bilgiler var mı yoksa güncellere daa bakmadın mı?
oh maşallah rengin hanım
herkesle tanışılmış herkese resim gonderilmiş ..
ama celementine kimin umrunda oyle mi.
ahan da küstüm
selam kızceler
nereden anladın kız
ama tubam istedi ona gönderdim bir tek
seninle de resimleşelim kuşum
ayyy napayım merak ediyorum
ayrıca şunu da söyleyim buraya bütün güzel kızlar toplanmış maşallahhh
yerim seniii
ben daha görmedim kızları cloşumu çok övüyorlar görünce nazarım değecek:18:gelse de gönderse resimlerini catlarım valla
cok merak ediyorum herkesi ben de ama belli etmiyorum bakma
sabah konu çalışmak istemedim körfezden 1 vat 1tarih 1 cog. denemesi çözdüm
,pegama çıkmış sorular gkgy den 57 soru birazcı yani 20 kadarda egtm çözdüm
sonra ne mi oldu uyuz ötesi moduma bagladım soruda konuda canım istemiyoev dagınık toparlamak istemiyorum açım yemek istemiyorum
noli bana ya bi el atın destek verin acilennnnnnnnnnnn :26::44:
kuzu dün ya da önceki günlerde normalde çalışmadıgın kadar calıstıysan sürmenaj durumun olabilir.
yavas yavas yükselt birden yükseltme
ben de bir gün 600 soru ve konu çalışınca diğer gün 350ye ancak cıkıyorum sersemleşmiş sekilde dolanıyorum
kalk bir namaz kıl, dua et, dün dediklerimi oku zımba gibi olursun
kızlar namazımı kıldım duamı ettim sonra evi toparladım bulaşık yıkadım kendime 1 demlik çay yaptım ohhhhh dinlendim toparlandım yahu
renginim fikirlerin için çok saol özelden msj attım canım sana
tubaaaaaammm zümremmm sana sonuna kadar katılıyorum topikte çirkin kız yok sen , clementine , ebon ,leylas sedef ve en son renginadan sonra yeterli delili toplayıp emin oldum
nurtuba ben seni çok merak ediyom kuzum ya bana yollarmısın fotocuk
nilim yollarım tabi sen iste yeter ki
kızlar 150 soru ancak çözebildim sağ gözüm açıp kapatırken batıyor bakıyorum birşeyde yok
kız seni yerim benevet hepimiz güzeliz çalışkanız sınavı da kazanırsak ooohhh değme keyfimize
keşke çayına ortak olabilsek kuzummm o zamanlarda gelir inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?