2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

günaydın bayanlar bugün deneme çözmeden alandan soru cozmeye başlayacağım iyi çalışmalar kızlar Allah zihin açıklığı versin

günaydın kızlar herkese Allah kolaylık versin bol çalışmalı günler

hey hey hey..nil hanım kardeşime laf yok

kimin evinden kimi kovuyorsun bakiyim sen

programını çok beğendim kuzum inşallah engel çıkmadan uygularsın Alla kolaylık versin canım

cloşşş dün eşim 11 de okuldan çıkmış 16.30 da eve geldi garibim oyalanayım diye napcanı şaşırmış acıdım gel gel çalışıcam dedim sen olsanda olmasanda. aşkım benim ya

canım sana dün yaptıklarımı yazayım programım bu bugünlerde
vatandaşlık alandan 3 konu bitti 232 vat sorusu çözüldü
pegama eb den 81 soru çözdüm
pegama gkgy 27 soru
körfez gk alan denemesinden 1 tarih 1 cografya 1 vat. denemesi çözüldü toplamda 3 konu 400 soru ile günü bitirdim
akşamda annemlere yemege gittik ama kitabı çantama tıkıştırıp oradada devam ettim soru çözmeye
bugünde hedefim 3 konu 440 soru ama bakalım eşimde nöbette ulaşırım inş.
bu arada bugün başla derslere" kpss kuluçkadaki yumurta gibidir üstünden kalkıp sogutursan bozulur " eneeeee çalış çalış feylosof oldum ya la ben "

Son düzenleme:

maşallah nilim

son zamanlarda daha planlı ve istikrarlısın sanki ne dersin?

ben onu bunu bilmem insan kafasında bir plan proğram yapınca daa verimli oluyor.

canım vatandaşlığın içinde güncel bilgiler var mı yoksa güncellere daa bakmadın mı?

oh maşallah rengin hanım

herkesle tanışılmış herkese resim gonderilmiş ..

ama celementine kimin umrunda oyle mi.

ahan da küstüm

öyle canım planı kagıda yapmaktan çok kafama yapıyorum ve elimden geldiği kadar her an çalışmaya çalışıyorum
datadan çalışıyorum canım 2 gün sonra gececem güncellere 2023 e kadar var hemde
söz buraya yazacam ya da fotosunu koyacam uzun olsada. güncellerden önemlilerini
sen naptın çalışabiliyomusun

Son düzenleme:
selam kızceler
oh maşallah rengin hanım

herkesle tanışılmış herkese resim gonderilmiş ..

ama celementine kimin umrunda oyle mi.

ahan da küstüm

nereden anladın kız
ama tubam istedi ona gönderdim bir tek
seninle de resimleşelim kuşum

kızlar bugün soru çözümü yapıcam ve tarihten bir konu kesin tekrar edicem ama halim kalırsa bir konu daha tekrar ederim kocaman öpüldünüz

selam kızceler

nereden anladın kız
ama tubam istedi ona gönderdim bir tek
seninle de resimleşelim kuşum

ayyy napayım merak ediyorum
ayrıca şunu da söyleyim buraya bütün güzel kızlar toplanmış maşallahhh

Son düzenleme:
ayyy napayım merak ediyorum
ayrıca şunu da söyleyim buraya bütün güzel kızlar toplanmış maşallahhh

yerim seniii
ben daha görmedim kızları cloşumu çok övüyorlar görünce nazarım değecek:18:gelse de gönderse resimlerini catlarım valla
cok merak ediyorum herkesi ben de ama belli etmiyorum bakma

sabah konu çalışmak istemedim körfezden 1 vat 1tarih 1 cog. denemesi çözdüm
,pegama çıkmış sorular gkgy den 57 soru birazcı yani 20 kadarda egtm çözdüm
sonra ne mi oldu uyuz ötesi moduma bagladım soruda konuda canım istemiyo ev dagınık toparlamak istemiyorum açım yemek istemiyorum
noli bana ya bi el atın destek verin acilennnnnnnnnnnn :26::44:

kuzu dün ya da önceki günlerde normalde çalışmadıgın kadar calıstıysan sürmenaj durumun olabilir.
yavas yavas yükselt birden yükseltme
ben de bir gün 600 soru ve konu çalışınca diğer gün 350ye ancak cıkıyorum sersemleşmiş sekilde dolanıyorum
kalk bir namaz kıl, dua et, dün dediklerimi oku zımba gibi olursun

tamam canım aynen öyle 2 gündür zorladım biraz dediklerin dün çok işime yaradı bugün de uygulayayım bu arada bende seni çok merak ediyorum banada yollarmısın fotonu sedef tuba clemantine ebon prensesimben gördüklerim sıra diğerlerinde bekliyoruz kızlar ben zaten bu topike koymuştum fotomu ama yine de isteyen olursa yollarım gr

kızlar namazımı kıldım duamı ettim sonra evi toparladım bulaşık yıkadım kendime 1 demlik çay yaptım ohhhhh dinlendim toparlandım yahu
renginim fikirlerin için çok saol özelden msj attım canım sana
tubaaaaaammm zümremmm sana sonuna kadar katılıyorum topikte çirkin kız yok sen , clementine , ebon ,leylas sedef ve en son renginadan sonra yeterli delili toplayıp emin oldum
nurtuba ben seni çok merak ediyom kuzum ya bana yollarmısın fotocuk

Son düzenleme:
nilim yollarım tabi sen iste yeter ki
kızlar 150 soru ancak çözebildim sağ gözüm açıp kapatırken batıyor bakıyorum birşeyde yok

kız seni yerim benevet hepimiz güzeliz çalışkanız sınavı da kazanırsak ooohhh değme keyfimize
keşke çayına ortak olabilsek kuzummm o zamanlarda gelir inşallahh

NURTUBİŞ banada banada

Son düzenleme:
MERHABa hanimlar
word denen programla ba$im dertde bana yardim edebilecek birileri varmi burda acaba ?

nilim yollarım tabi sen iste yeter ki
kızlar 150 soru ancak çözebildim sağ gözüm açıp kapatırken batıyor bakıyorum birşeyde yok

kız seni yerim benevet hepimiz güzeliz çalışkanız sınavı da kazanırsak ooohhh değme keyfimize
keşke çayına ortak olabilsek kuzummm o zamanlarda gelir inşallahh

nurtubam senide gördüm msjdada yazdıgım gibi buradaki insanların hepsinin sadece içi deil dışıda çok güzelmiş anlaşıldı
tatlım çayın demini ılıkkken pamuga batır gözünün üstüne koy dinlenir biraz dün bende en son gece soru çözerken yanmaya başladı baktım kızarmış geçmezsede doktora git ihmal etme
tubam ben burdaki ilişkinin kopmayacagına inanıyorum umarımda öyle olur ah keşke öyle bi imkanımız olsa tubişim .kim bilir bi gün bi yerlerde hep beraber çay içeriz

nurtubacım bana da bana daa :84::84:
ben de kurabiye yaptım kızlar nilin de çayıyla iyi gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…