bir kaç tane filimsi almış almamış ornek yazarmısın arkadaşım:26:
bak mesela 'yapınca' fiilimsi alımış
'yaptı' fiilimsi almamıs
ya da deyımlesmıs bırlesık fiillerde var mesela ayak diremek, kafama yattı gibi..
bunun dısında bir de ekeylem almıs birleşik fiiler var
o da seyretmek, mecbur olmak vs
ha oyle şimdi anladım kuzu çok sağol
paylaşım için sağol tatlışım fakat benim face m yok o yüzden bakamıcambende facebookda boş boş durmayayım diye kpss soru paylaşımı yapıyorum canlarım beğenerek destekte bulunun istersniz hem faydası olur;
https://www.facebook.com/7gun24saatkpss
ben görmedim canımcım sağol söylediğin için bakarım bi arakızlar slm ösym 35 tane soru yayınlamış yeni dağılımla ilgili bakanınız oldumu :26::26:
clementinem bizim dershanenin yaptığı denemelerde yok bu konular, normal eski konular.. sadece tarihle ilgili yeni bi kitap çıkıcakmış, o da ancak 15 gün sonra hazır olurmuş :26:arkadaşlar rica etsem yeni denemelerde çıkan yeni konular iile ilgili soruları paylaşabilirmisiniz
sınıf yonetimi materyal geliştirme
çağdaş dünya ve türk tarihi
en azından kafamızda sorularla ilgili bir fikir oluşsun..
nilimmm sen harikasın, yarın hepsiciği biticek bak görrrrkızlar dünden beri bunlar bitti
1)1.tbmm konu+23 soru
2.)kurtuluş sav. ve anlaşmalar konu+34 soru
3.)2.tbmm konu+22 soru
4.)dış politika konu+22 soru
5.)inkılaplar konu+24 soru
6.)ilkeler konu+26 soru
ve 70 +23 =93 ögrenme sorusu
kaldı 6 konu
:118:
leylasım ben şöyle düşündüm kuzum, rol oynama drama gibi değil, dramada çocuk doğaçlama istediğini oynayabiliyordu, fakat rol oynamada tamamen öğretmenin verdiği plana bağlı, bunun dışına çıkamaz, öğretmen neyi nasıl oyna diyosa onu aynen oynaması lazım.kizlar kusura bakmayin cevaplar gecikti.. 1.sozel dilsel zeka,karadeniz bolgesyle ilgili soru anoloji,zeynepli sorular olumlu baglilik,daimicilik-problem cozme ama esasicilik nie roloynama oluyo onu anlamadim,12 de sokratik tartisma cevabi ama niye anlatim degil :-/
ahh tuğbamm neler olmuş öyle Allah korumuş canım verilmiş sadakanız varmış gerçekten. çok geçmiş olsun tatlımmmCANLARIM İYİ GECELER.......dünden beri bizim ailenin üstünde kara bulutlar dolanıyoablamlar dün pikniğe gitmişti
termustan çay dökülmüş eve geldiklerinde hemen yanına gittim avucumun içi kadar yanmış su toplamış :26: sonra yeğenim kapıya
elini sıkıştırdı
annemler şehir dışına gitti demiştim ya babam buraya 4 saat kala varken rahatsızlanmış ambulans çağırmışlar sindirim
sistemine bağlı olarak kasılmaları olmuş ağrıdan duramamışablamın eşi de annemleri hastaneden almak için çıktı yola akşam dokuz
gibi bende geleyim abi yanında dedim yok dedi uyur diye korktum çünkü..sonra hastaneye ulaşmış gece annemleri almış hastahaneden
eve 10 km kala ablamın eşi uykuya dalmış kaza yapmışlar Allahım korumuş üçündede bişey yok ama araba perte çıktı çok çok ucuz
atlattılar direğe çarpmalarına 15 20 cm kalmış Allah bundan kötü etmesin çok şükür Rabbime verilmiş sadakamız varmış... öyle yani
canlar üst üste geldi her şey
arkadaşlar rica etsem yeni denemelerde çıkan yeni konular iile ilgili soruları paylaşabilirmisiniz
sınıf yonetimi materyal geliştirme
çağdaş dünya ve türk tarihi
en azından kafamızda sorularla ilgili bir fikir oluşsun..
canım şu küreselleşen dünya ile ilgili sorular çagdas turk tarıhı değil mi,hangi kaynaktan çözüyorsun?1)1.tbmm konu+23 soru
2.)kurtuluş sav. ve anlaşmalar konu+34 soru
3.)2.tbmm konu+22 soru
4.)dış politika konu+22 soru
5.)inkılaplar konu+24 soru
6.)ilkeler konu+26 soru
7.)milli güvenlik konu+25 soru
8.)20.yy başı dünya k onusunun yarısı bitti kızlar yarına bu konunun kalanı ve 30 soru + 9.)2.dünya savaşı konu+30 soru
10.)soguk savaş dönemi konu+31 soru
11.)yumuşama dönemi ve sonrası konu+29 soru
12.) küreselleşen dünya konu+30 soru ve birazda öğrenme sorum var yarına umarım biter üç 4 saattirde mat çalışıyoduk kafam 1 milyon oldu bulaşıkımı yıkayıp hemen yatıcam gr iyi geceler
Kızlar bakın ne buldummm
Çağdaş Türk ve Dünya Tarihi Ders Notları (Kaliteli)
http://turbobit.net/ibq8oksuzhqt.html
arkadaşım geçen bir soru çozdüm oğretmen sınıfta mahalle ortamı oluşturuyor kimi bakkal kimi manav vs.. Tamam bu benzeşim
ama benim soruda gosterip yaptırmadan ne farkı var nasıl ayıracağım o konuda sıkıntıya düştü:26::26::26::26::26:m
Kızlar bakın ne buldummm
Çağdaş Türk ve Dünya Tarihi Ders Notları (Kaliteli)
http://turbobit.net/ibq8oksuzhqt.html
Canım gösterip yaptırmadan farkı şu,tehlikeli bir ortam olacak,modeller üzerinde ya da bilgisayarda denenecek vs..fark ince biraz ama görülmeyecek gibi değil kuzum ya.
Ben indiremedim ama canım niyeyse
cnm o senin cok vaktini alir ben dersaneden temin etmeye calisayim;-)günaydın kızlar bugün konularımı bitirmek için yine erkenciyim yarın tatil yapıp evimi temizlicem inşallah leylascım küreselleşen dünya ve son konular çağdaş dünya tarihi ile ilgili istiyosanız daha soruları çözmeden fotolarını çeker size yüklerim buraya çalıştığım kaynak fem ygs lys konu anlatımlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?