2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

bir kaç tane filimsi almış almamış ornek yazarmısın arkadaşım:26:

bak mesela 'yapınca' fiilimsi alımış
'yaptı' fiilimsi almamıs
ya da deyımlesmıs bırlesık fiillerde var mesela ayak diremek, kafama yattı gibi..

bunun dısında bir de ekeylem almıs birleşik fiiler var
o da seyretmek, mecbur olmak vs

ha oyle şimdi anladım kuzu çok sağol

kızçelerimmm özledim siziiiii
bugün full time okuldaydım, daha da gitmem bu hafta hiç gitmicem, haftaya ve ondan sonraki hafta sadece cuma günü gidicem. derse 5 dk geç kalmamla birlikte yok yazılıp sınıfa alınmadığım için cuma gününden devamsızlık hakkım kalmadı
neyse buna şükür, en azından diğer günlerim boş
yarın da tatil ohhh
şu diplomayla da baya uğraşmam gerekicek sanırım, çünkü mezuniyet geçtikten sonra bazı işlemler gerekiyomuş diplomayı alabilmek için, ben mezuniyette vercekler sanıyodum
yemek yedim, biraz dinlenip derse geçicem. dün rehberlik bitti, hayırlı uğurlu olsun geride kalanlar beni bekler

bende facebookda boş boş durmayayım diye kpss soru paylaşımı yapıyorum canlarım beğenerek destekte bulunun istersniz hem faydası olur;

https://www.facebook.com/7gun24saatkpss
paylaşım için sağol tatlışım fakat benim face m yok o yüzden bakamıcam
kızlar slm ösym 35 tane soru yayınlamış yeni dağılımla ilgili bakanınız oldumu :26::26:
ben görmedim canımcım sağol söylediğin için bakarım bi ara
clementinem bizim dershanenin yaptığı denemelerde yok bu konular, normal eski konular.. sadece tarihle ilgili yeni bi kitap çıkıcakmış, o da ancak 15 gün sonra hazır olurmuş :26:
nilimmm sen harikasın, yarın hepsiciği biticek bak görrrr
leylasım ben şöyle düşündüm kuzum, rol oynama drama gibi değil, dramada çocuk doğaçlama istediğini oynayabiliyordu, fakat rol oynamada tamamen öğretmenin verdiği plana bağlı, bunun dışına çıkamaz, öğretmen neyi nasıl oyna diyosa onu aynen oynaması lazım.
şimdi esasiciliğe gelelim, esasicik neydi? öğretmen ne derse o olurdu, öğretmenin katı kuralları dışına çıkılmazdı.
o sebeple esasicilikte rol oynama yapılabilir diye düşündüm kuzum. ama drama asla yapılamaz bunları da aman karıştırmayalım.
ahh tuğbamm neler olmuş öyle Allah korumuş canım verilmiş sadakanız varmış gerçekten. çok geçmiş olsun tatlımmm

kızlarrr yok mu kimsee çalışkanlarım neredelerr

1)1.tbmm konu+23 soru
2.)kurtuluş sav. ve anlaşmalar konu+34 soru
3.)2.tbmm konu+22 soru
4.)dış politika konu+22 soru
5.)inkılaplar konu+24 soru
6.)ilkeler konu+26 soru
7.)milli güvenlik konu+25 soru
8.)20.yy başı dünya k onusunun yarısı bitti kızlar yarına bu konunun kalanı ve 30 soru + 9.)2.dünya savaşı konu+30 soru
10.)soguk savaş dönemi konu+31 soru
11.)yumuşama dönemi ve sonrası konu+29 soru
12.) küreselleşen dünya konu+30 soru ve birazda öğrenme sorum var yarına umarım biter üç 4 saattirde mat çalışıyoduk kafam 1 milyon oldu bulaşıkımı yıkayıp hemen yatıcam gr iyi geceler

cnm en erken bu perşembe deneme olucak bakalım farklı sorular olursa paylaşıcam

canım şu küreselleşen dünya ile ilgili sorular çagdas turk tarıhı değil mi,hangi kaynaktan çözüyorsun?

Canım gösterip yaptırmadan farkı şu,tehlikeli bir ortam olacak,modeller üzerinde ya da bilgisayarda denenecek vs..fark ince biraz ama görülmeyecek gibi değil kuzum ya.

Canım gösterip yaptırmadan farkı şu,tehlikeli bir ortam olacak,modeller üzerinde ya da bilgisayarda denenecek vs..fark ince biraz ama görülmeyecek gibi değil kuzum ya.

canım aman ha şu tehlikeyi aramayın her zaman benzetişim ya da simülasyonda,Maket modeller de olabiliyor illa ki tehlike arz etmesi gerekmiyormuş fem in denemesinde benzer bi soru çıkmıştı ben de tehlike arz etmiyo diye elemiştim yanıldım

Ben indiremedim ama canım niyeyse

caım linke tıkladığında normal indirmeye tıklıyosun 2 sayfa açılıyor farklı pencerede açılanı kapatailirsin o reklam,aynı sayfada açılan da şimdi abone ol yazanın yanında çarı işareti var ona da tıkla kapanıyor,sonra altta süre çıkar bekleyip sonunda çıkan harfleri yazıp indiriyosun

günaydın kızlar bugün konularımı bitirmek için yine erkenciyim yarın tatil yapıp evimi temizlicem inşallah leylascım küreselleşen dünya ve son konular çağdaş dünya tarihi ile ilgili istiyosanız daha soruları çözmeden fotolarını çeker size yüklerim buraya çalıştığım kaynak fem ygs lys konu anlatımlı

günaydın kızlar
bugün tekrarlarla beraber deneme çözmeyi düşünüyorum inşallah
hepimize kolay gelsin

cnm o senin cok vaktini alir ben dersaneden temin etmeye calisayim;-)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…