mrb arkadaşlar ben de yeni katıldım aranızaay ders çalışa çalışa öldük ya
ilk maaşımıza ne kadar kaldı bilemem ama bu gdşle kafayı yemeye az kaldı
şurda ilk maaşımıza ne kaldı
ilk maaşımıza ne kadar kaldı bilemem ama bu gdşle kafayı yemeye az kaldı
bitirdin beni be bacı...
doğum günün kutlu olsun...
anneciğin?:26:
zaten bugün sabahtır ağlamaklıyım clementinem
böyle duygusal anlarımız oluyor işte
hele ki sınav arefesinde
ne güzel yazmışsın clementinem yıllar geçiyor ama farkında olarak ya da farkında olmadan çok şey öğreniyoruz
doğum günün kutlu olsun clementinem sağlıklı,mutlu, başaraılı nice senelere
Dogum günün kutlu olsun bebişim CLEMANTİNEM saglıklı mutlu huzurlu bebişli bir yıl geçirirsin inşallah
Seni seviyorum
kızlar ben bugünn hiiiiçç çalışmadım
poğaça yaptım sonra kişisel işlerim vs vs derken oldu mu bu saat
üstüne uykumu da tam alamadım.
başlayayım bari hemen öptüm hepinizi
gel clementine gel. dogum günün olması farketmez.bir bardak çay
bir puaça
biraz peynir ve domates istiyorum regina nede olsa doğum günü çocuğuyum
kızçeler
clementinem doğum günün kutlu olsun kuzucummmm
tubişim gel tabii her zaman aramızda görmek istiyorum seni, rahatsızlığımda bi sorun yok şükür, umarım sende de yoktur kuzum
kızçeler dün ve bugün dershanem vardı, çok bitkinim. dün eve geldikten sonra yazlık ayakkabıları falan çıkardım düzenledim
bugün de kıyafetleri çıkarıp düzenledim, daha ütülencekler var ama artık annemin ellerinden öper
bugün konu eksiklerimi çıkarıcam bakayım nerelerde eksiğim varmış, şu konuları artık tamamlamam lazım. vatandaşlıkla tarih hiç yok zaten, artık asılmam lazım onlaraen azından okulumla birlikte konu çalışmam da bitsin. finallerim de bittikten sonra test çözerim. tam haziran 1 de bitiyo sanırım. galiba deneme yapmaya vaktim kalmıcak. son ay dershanede girdiğim kadar artık napalım
bir bardak çay
bir puaça
biraz peynir ve domates istiyorum regina nede olsa doğum günü çocuğuyum
yaaaa ama ama ben muhtemelen yine olamıcam gerçi kocacık uyudu dürtmedende uyanmaz genelde ama bakalım soruların çok kaliteli umarım o saatlerde müsait olurum bende yarın ögrenmeden sorular paylaşayım barim çok zor deil ama farklı sorular varakşam üstü toplaşalım tarih soruları paylaşacağım hatunlar..
kızçeler
clementinem doğum günün kutlu olsun kuzucummmm
Eki Görüntüle 697849
shannacım boşalttım canım mesajları
tubişim gel tabii her zaman aramızda görmek istiyorum seni, rahatsızlığımda bi sorun yok şükür, umarım sende de yoktur kuzum
kızçeler dün ve bugün dershanem vardı, çok bitkinim. dün eve geldikten sonra yazlık ayakkabıları falan çıkardım düzenledim
bugün de kıyafetleri çıkarıp düzenledim, daha ütülencekler var ama artık annemin ellerinden öper
bugün konu eksiklerimi çıkarıcam bakayım nerelerde eksiğim varmış, şu konuları artık tamamlamam lazım. vatandaşlıkla tarih hiç yok zaten, artık asılmam lazım onlaraen azından okulumla birlikte konu çalışmam da bitsin. finallerim de bittikten sonra test çözerim. tam haziran 1 de bitiyo sanırım. galiba deneme yapmaya vaktim kalmıcak. son ay dershanede girdiğim kadar artık napalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?