2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

mrb arkadaşlar ben de yeni katıldım aranızaay ders çalışa çalışa öldük ya

Dogum günün kutlu olsun bebişim CLEMANTİNEM saglıklı mutlu huzurlu bebişli bir yıl geçirirsin inşallah
Seni seviyorum

Son düzenleme:
kızlar ben bugünn hiiiiçç çalışmadım
poğaça yaptım sonra kişisel işlerim vs vs derken oldu mu bu saat
üstüne uykumu da tam alamadım.

başlayayım bari hemen öptüm hepinizi

bitirdin beni be bacı...

doğum günün kutlu olsun...

anneciğin?:26:

anneciğim sağlıklı sıhhatli bir şekilde beni yanına istiyor eşim bazı sebeblerden dolayı fazlaca gorüşmemi istemiyor

boyle bir lks yok lakin annem olunca soz konusu yüzü asılıyor sıkıntılı bir durum yani..

teşekkü ederim arkadaşım nisan bebekleriyiz ikimizde..

ne güzel yazmışsın clementinem yıllar geçiyor ama farkında olarak ya da farkında olmadan çok şey öğreniyoruz
doğum günün kutlu olsun clementinem sağlıklı,mutlu, başaraılı nice senelere

çok teşekkür ederim arkadaşım sende müstakbel eşinle sağlıklı huzurlu aşk dolu bir omür geçirirsin İnşallah..

kızlar ben bugünn hiiiiçç çalışmadım
poğaça yaptım sonra kişisel işlerim vs vs derken oldu mu bu saat
üstüne uykumu da tam alamadım.

başlayayım bari hemen öptüm hepinizi

bir bardak çay
bir puaça
biraz peynir ve domates istiyorum regina nede olsa doğum günü çocuğuyum

kızçeler
clementinem doğum günün kutlu olsun kuzucummmm

shannacım boşalttım canım mesajları
tubişim gel tabii her zaman aramızda görmek istiyorum seni, rahatsızlığımda bi sorun yok şükür, umarım sende de yoktur kuzum
kızçeler dün ve bugün dershanem vardı, çok bitkinim. dün eve geldikten sonra yazlık ayakkabıları falan çıkardım düzenledim
bugün de kıyafetleri çıkarıp düzenledim, daha ütülencekler var ama artık annemin ellerinden öper
bugün konu eksiklerimi çıkarıcam bakayım nerelerde eksiğim varmış, şu konuları artık tamamlamam lazım. vatandaşlıkla tarih hiç yok zaten, artık asılmam lazım onlara en azından okulumla birlikte konu çalışmam da bitsin. finallerim de bittikten sonra test çözerim. tam haziran 1 de bitiyo sanırım. galiba deneme yapmaya vaktim kalmıcak. son ay dershanede girdiğim kadar artık napalım

bir bardak çay
bir puaça
gel clementine gel. dogum günün olması farketmez.
her daim başımın üstünde yerin var

sedefim çözersin deneme . zaten artık insan alısıyor. 1,5 saatte gky çözüyorsun gece de olsa çözmeye calış.
egıtım de 80 soru. gunde 2 saatını 1 denemeye ayırıyorsun zaten
Allah zaman verir merak etme

Son düzenleme:
bir bardak çay
bir puaça

kızz kıyamam sana yapıp göndereyim sana pasta poaça olmazmı
hiççç takma kafana bu senin son üzüldüğün yaş olsun tamam mı

akşam üstü toplaşalım tarih soruları paylaşacağım hatunlar..
yaaaa ama ama ben muhtemelen yine olamıcam gerçi kocacık uyudu dürtmedende uyanmaz genelde ama bakalım soruların çok kaliteli umarım o saatlerde müsait olurum bende yarın ögrenmeden sorular paylaşayım barim çok zor deil ama farklı sorular var

potipoto hoş geldin aramıza nikin çok sevimliymiş
tubishim sanada temiz bi fırça çekmeden gelecegin yoktu iyi yapmışım

tubam zümrüşüm gece yatarken sütü ısıt içine 1 çay kaşıgı karabiber 1 çay kaşıgı bal ekle karıştır iç sabaha yumuşacık olur inşaallah

kızlar ya ben bugün hep uykumla ugraştım normalde gündüüz uykusu bilmem ama bu aralar bol uykum var dagıtamadıgım içinde çok verimli geçmedi günüm bi de sabahları migdem yanıyo zaten malum günümü bekleyeyimde bi doktora gideyim barim olmazsa

bütün hastalara RABBİM şifa versin ben kaçar tarih ve ögrenme sorularım var onları çözüm birascıkkk

...............................

Son düzenleme:

doğum günü pastası almamıştım

çok güzel oldu sevindim çocuk gibi

kızlar google a oguzhanhoca yazın orda hakan dedenin çagdas turk tarıhı soruları var lınk paylaşamıyorum bi bakın derim kaliteli sorular ve çözümleri var

1 montro boğazlar sozleşmesini 1938de imzalayan devlet aşağıdakilerden hangisidir?

a-yugoslavya
b-bulgaristan
c-italya
d-almanya
e-sovyet rusa

2-''bütün devletlerin üstnde en olgun devlet;milli devletleri içine alan btün yeryüzündeki insanları kapsayan bir teşkilattır'' diyerek tam bin yıl sonra kurulan BİRLEŞMİŞ MİLLETLER idealini ileri süren türk-islam filozofu kimdir?

a-farabi
b-ibni sina
c-gazali
d- harezmi
e-ibni rüşt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…