• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

kızlar an itibariyle kpss ye 69 gün 17 saat 4 dakika var :72:

anacım ne yaptın sen ya
neredeydi benim kitaplarıımmm:18::18:

niko bak kpssyi kazanırsak bu cafeye karşı da olumlu tutumumuz gelişecek.(zaten olumluyuz ama neyse:1:)ya da kpss deyince aklına bu cafe gelecek
oldu sana önkoşullama:27:

400 çözdüm bugün ama psikoloji falan kalmadı bende.:35::36:

[video=youtube;0s87P8jnb6M]http://www.youtube.com/watch?v=0s87P8jnb6M[/video]

Dağ başına gidip Heidi gibi yaşayasım var.:50::50::50:

400 çözdüm bugün ama psikoloji falan kalmadı bende.:35::36:

[video=youtube;0s87P8jnb6M]http://www.youtube.com/watch?v=0s87P8jnb6M[/video]

Dağ başına gidip Heidi gibi yaşayasım var.:50::50::50:

bugu senin drumunu hiç iyi görmüyorum:27:
nerede aklın annem leyla gibi dolanıyorsun kk sokaklarında:52:

canlarım fıstıklarım

sedefim
benim lojmana sen girsen eminim çook daha güzel yapardın. Allah sana daha güzellerini nasip etsin canım.

kızlar bir program yaptım. ayrıntılı yazıyorum belki faydam olur.
malum konular 2 kere bitti. şu an elimde 44 er soruluk matematik denemeleri,zopzoron ve yediiklim denemelerle sedefin gönderdiği tg ler var. bu haftayı deneme kampı ilan ediyorum. her gün yediiklimin 1 eğitim 1 gygk çözeceğim tahlil edeceğim inşallah.

6 mayıs'tan itibaren programım şu şekilde:

pazartesi: gelişim 100 soru , öğrenme 100 soru, 1 mat deneme + 1 alan ünitesi(sorularıyla)

salı: ÖYT 100 soru , rehberlik 100 soru , 1 mat deneme + 1 alan ünite (sorularıyla)

çarşamba: ölçme 100 soru , pg 100 soru , 1 mat deneme + 1 alan ünite (sorularıyla)

perşembe: coğrafya 100 soru, tarih 100 soru , 1 tg deneme + 1 alan ünite (sorularıyla)

cuma: vatandaşlık 100 soru , 1 tg deneme + 1 alan ünite (sorularıyla)

cumartesi: deneme

pazar: deneme

bu şekilde okullar kapanana kadar gidecek. o arada memlekete gidebilirim. plan yapamıyorum. ama kalan 3 haftayı da haftada 1 kara kaplı defterden konu tekrarı ve tg lerle çıkmış soruları çözerek geçirmeyi düşünüyorum.

canlarım fıstıklarım

sedefim
benim lojmana sen girsen eminim çook daha güzel yapardın. Allah sana daha güzellerini nasip etsin canım.

kızlar bir program yaptım. ayrıntılı yazıyorum belki faydam olur.
malum konular 2 kere bitti. şu an elimde 44 er soruluk matematik denemeleri,zopzoron ve yediiklim denemelerle sedefin gönderdiği tg ler var. bu haftayı deneme kampı ilan ediyorum. her gün yediiklimin 1 eğitim 1 gygk çözeceğim tahlil edeceğim inşallah.

6 mayıs'tan itibaren programım şu şekilde:

pazartesi: gelişim 100 soru , öğrenme 100 soru, 1 mat deneme + 1 alan ünitesi(sorularıyla)

salı: ÖYT 100 soru , rehberlik 100 soru , 1 mat deneme + 1 alan ünite (sorularıyla)

çarşamba: ölçme 100 soru , pg 100 soru , 1 mat deneme + 1 alan ünite (sorularıyla)

perşembe: coğrafya 100 soru, tarih 100 soru , 1 tg deneme + 1 alan ünite (sorularıyla)

cuma: vatandaşlık 100 soru , 1 tg deneme + 1 alan ünite (sorularıyla)

cumartesi: deneme

pazar: deneme

bu şekilde okullar kapanana kadar gidecek. o arada memlekete gidebilirim. plan yapamıyorum. ama kalan 3 haftayı da haftada 1 kara kaplı defterden konu tekrarı ve tg lerle çıkmış soruları çözerek geçirmeyi düşünüyorum.

mantıklı..

eksiğini gediğini en iyi sen bilirsin ..

bol deneme olması iyi olmuş e zaten 2 kere konu tekrarı yapmışsın

olmadı yenlış yaptığın sorular üzerinden yalnızca o konuya bakarsın..

Allah yardımcın olsun..

canlarım sizden bi konu hakkında yardım almam lazım erkek arkadaşım ilköğretim matematik mezunu alan kitabı almadı daha ilköğretim matematik öğrtmenliği okuyan ya da mezunu arkadaşlarınız hangi yayını aldı acaba..kızlar yardımcı olursanız çok sevinicem :86:

Canım dersane arkadaşım matematikçi,sınav yayınlarını aldı çok da memnun..

günaydınlarrrr:32::32::32:
dün 350 soruyla günü kapatmak zorunda kaldım :26:

şimdi bomba gibi pgden başlıyorum
haydii kolay gelsin canlarımmmmmmmmm :54::54::54:

Pg çözmüyorum artık ben malum soru sayısı 4 e düşünce:ssz:Denemelerden falan çözdüğümle idare ediyorum işte:27:

Sedefim okul bitiyor deyince duygulandım ben ya:5:Aklıma okulum,yurdum geldi:5:Geçen sene bu zamanlar okulumdaydım,arkadaşlarımlaydım,sevdiğimleydim:5:Çok pis koyuyor insana ya burnumun direği sızlıyor her aklıma geldikce,zor bir süreç cidden.Sen nasılsın sedef,nasıl gidiyor hayat?Nil beni pis fırçaladı artık ihmal etmeyeceğim sizi:9:Rahatsızlıgın ne alemde?

Leylas bugun dersanede arkadaşlar fem sınavlarından bahsetti,toplanıp gidecegiz bir gün sanırım 17 mayısta tg denemesi var işte ona gitmeyi düşünüyoruz,sınava cok yakın sorular oldugundan bahsettiler,sanırım gecen sene 4 tarih sorusu da birebir çıkmış,femi begeniyorum ben gercekten kalite bir yayın.

Back