- 4 Aralık 2012
- 1.954
- 286
- 173
- 38
anammmmmmmmmmmmmmmm bi heyecan geldi bi çoşku geldi :118::118::119:şurda ilk maaşımızada 120 gün mü kaldı kinekızlar an itibariyle kpss ye 69 gün 17 saat 4 dakika var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
anammmmmmmmmmmmmmmm bi heyecan geldi bi çoşku geldi :118::118::119:şurda ilk maaşımızada 120 gün mü kaldı kinekızlar an itibariyle kpss ye 69 gün 17 saat 4 dakika var
kızlar an itibariyle kpss ye 69 gün 17 saat 4 dakika var
400 çözdüm bugün ama psikoloji falan kalmadı bende.
[video=youtube;0s87P8jnb6M]http://www.youtube.com/watch?v=0s87P8jnb6M[/video]
Dağ başına gidip Heidi gibi yaşayasım var.
bugu senin drumunu hiç iyi görmüyorum
nerede aklın annem leyla gibi dolanıyorsun kk sokaklarında
Hiç iyi değilim,hiç.
anlatmak istersen dinlerim
son aylarda da her şey üstüste gelir böyle.
takmayacaksın bugum umursamayacaksın
Özelden anlatayım müsait bir zamanda,çok uzuuuun çünkü.
niko geçmiş olsun
CLLCLOŞŞŞŞŞŞŞ hani sorularrrr kızzzzzzzz bende soru çözemiyorum ama defterimi buldum eski dersane notlarım ordan konu tekrarı yapıyorum
canlarım fıstıklarım
sedefim
benim lojmana sen girsen eminim çook daha güzel yapardın. Allah sana daha güzellerini nasip etsin canım.
kızlar bir program yaptım. ayrıntılı yazıyorum belki faydam olur.
malum konular 2 kere bitti. şu an elimde 44 er soruluk matematik denemeleri,zopzoron ve yediiklim denemelerle sedefin gönderdiği tg ler var. bu haftayı deneme kampı ilan ediyorum. her gün yediiklimin 1 eğitim 1 gygk çözeceğim tahlil edeceğim inşallah.
6 mayıs'tan itibaren programım şu şekilde:
pazartesi: gelişim 100 soru , öğrenme 100 soru, 1 mat deneme + 1 alan ünitesi(sorularıyla)
salı: ÖYT 100 soru , rehberlik 100 soru , 1 mat deneme + 1 alan ünite (sorularıyla)
çarşamba: ölçme 100 soru , pg 100 soru , 1 mat deneme + 1 alan ünite (sorularıyla)
perşembe: coğrafya 100 soru, tarih 100 soru , 1 tg deneme + 1 alan ünite (sorularıyla)
cuma: vatandaşlık 100 soru , 1 tg deneme + 1 alan ünite (sorularıyla)
cumartesi: deneme
pazar: deneme
bu şekilde okullar kapanana kadar gidecek. o arada memlekete gidebilirim. plan yapamıyorum. ama kalan 3 haftayı da haftada 1 kara kaplı defterden konu tekrarı ve tg lerle çıkmış soruları çözerek geçirmeyi düşünüyorum.
CLLCLOŞŞŞŞŞŞŞ hani sorularrrr kızzzzzzzz bende soru çözemiyorum ama defterimi buldum eski dersane notlarım ordan konu tekrarı yapıyorum
canlarım sizden bi konu hakkında yardım almam lazım erkek arkadaşım ilköğretim matematik mezunu alan kitabı almadı daha ilköğretim matematik öğrtmenliği okuyan ya da mezunu arkadaşlarınız hangi yayını aldı acaba..kızlar yardımcı olursanız çok sevinicem :86:
günaydınlarrrr
dün 350 soruyla günü kapatmak zorunda kaldım :26:
şimdi bomba gibi pgden başlıyorum
haydii kolay gelsin canlarımmmmmmmmm