- 15 Eylül 2009
- 10.114
- 1.270
- 773
canım benim gerçekten programın çok yoğun ama okul bitiyo dayan biraz daha :86: aslında bende üç gündür bi hayli yoğunum sen gibi annemle babam şehir dışına gitti ablam çalışıyo annem yeğenlerime bakmaya gidiyodu annem olmayınca bu görev bana düştü..eve gelince kafamda çocuk sesleri yankılanıyo o yüzden pek verimli ders çalışamadım. ama olsun yine de kurban olurum ben onlara çok seviyorum canlarımı sedefim tüm yorgunluklara ragmen çalışalım canım az kaldı sınava.. ne demiş atalarımız emek olmadan yemek olmaz..staj raporunu yaz dersin başına otur kuzum
tuğbam aynen katılıyorum :13: tüm engellere rağmen pes etmeyelim, elimizden geleni yapalım. yoksa içimiz rahat etmez zaten. hiç umutsuzluğa düşmüyo muyum? tabii ki düşüyorum. benim en sinir olduğum şey elimden bişey gelmediği zamanlar. okuldayken stajdayken vaktim boşa gidiyo diye çok üzülüyorum. ama dediğin gibi çok az kaldı. en azından şu anda evdeyim ve bunu değerlendirmeliyim. olduğu kadar artık. atanamasam da elimden geleni yaptım derim. az yaptım ama elimden gelen buydu imkanım bu kadardı. yapcak bişey yok
yeğenler candır kıyamam ben onlara, kaç yaşlarındalar? anladığım kadarıyla okula gitmiyolar. 5-6 yaşlarındaysa, internette çok güzel eğitici oyunlar slaytlar var, harflerle ilgili sayılarla ilgili şarkılar var. onlardan açıp onları kendi hallerine bırakabilirsin. 1 taşla 2 kuş hem sen rahat rahat çalışırsın hem onlar bişeyler öğrenmiş olur
coğrafyadan soru çözücem, bi de karadeniz bölgesine bi bakıcam