günaydın kızlar
bugün tarih ve coğrafya sorularımı bitireceğim alandan da bir bölüm bitirmek istiyorum
clementinem maşallah diyorumplanını ne güzel tamamlamışsin Allah emeklerinin karşılığıni verir inşallah
günaydınlarrrr
dün 350 soruyla günü kapatmak zorunda kaldım :26:
şimdi bomba gibi pgden başlıyorum
haydii kolay gelsin canlarımmmmmmmmm
hadi bakalım güzel bomba Rabbim yardımcın olsun
oğleden sonra ayırtedici sorular paylaşacağım
msait olursan yorumlarını bekliyorum
tünaydın kızlar dün migren ağrım tuttu bi de spor yapmıştım vücudu fazla zorlamışım her tarafım tutuldu ne dün soru çözebildim akşama ne de bugün çalışabildim şimdi ilaç aldım yatıyorum canlarım :2: siz güzel güzel çalışın tamam mıiyi olursam başlarım öğleden sonrada yoksada bu ayki planım 1 gün geç biter napayım
kızlar yorulmuşum yav
elim kolum kalkmıyor...
kıyamam kii
biraz dinlen öyle çalış böyle verimli olmaz beyazcım
adım reyhan tatlım:))
kızlar öğrenme tekrarımı bitirdim geldim annemlerdeyim bana baksın diye eşim buraya getirdi kendisi ögrencikleriyle piknikteeve gidincede sorulardan öğrenme notlarını alır bi de eski soru notlarımı okursam vicdanımı susturabilecem :2: sizden bi yardım isticem canlarım
ben üst düzey koşullanma ile ön koşullamayı zaman zaman karıştırıyorum aranızda bunların farkını bana anlatacak var mı acepbi de dün arkadaşımla konuştum bana pegama nın çözümlü çıkmış soru bankalarını çöz dedi çözmeden sınava girme diyo denemelerde netlerini acayip arttırmış mesela sunuş yolu bu konu ile ilgili 2001 2012 arası tüm çıkmış soruları arka arkaya veriyomuş böylece sorunun değişimini görüp sindirebiliyosun diyor Eki Görüntüle 697152 ben kızkardeşime aldırdım pztsi yollayacak inşallah fiyatı da 8 tl bilginize canlarım o soru bankası şu soru banasından çıkmış sorular her zaman daha faydalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?