2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

günaydın kızlar
bugün tarih ve coğrafya sorularımı bitireceğim alandan da bir bölüm bitirmek istiyorum
clementinem maşallah diyorum planını ne güzel tamamlamışsin Allah emeklerinin karşılığıni verir inşallah

bende bugün alan çalışacam. öğleden sonra yatılı misafirimiz geliyor yarın akşama kadar daha çalışamam herhalde :26:

günaydınlarrrr
dün 350 soruyla günü kapatmak zorunda kaldım :26:

şimdi bomba gibi pgden başlıyorum
haydii kolay gelsin canlarımmmmmmmmm

sağol canım benim bitiriyorum gene de eksikler çıkıyor neyseki vaktimiz var umarım sende bugün ki planlarını tamamlarsın.

hepimizin muradını versin Rabbim inşallah..

günaydınlarrrr
dün 350 soruyla günü kapatmak zorunda kaldım :26:

şimdi bomba gibi pgden başlıyorum
haydii kolay gelsin canlarımmmmmmmmm

hadi bakalım güzel bomba Rabbim yardımcın olsun

oğleden sonra ayırtedici sorular paylaşacağım

msait olursan yorumlarını bekliyorum

tünaydın kızlar dün migren ağrım tuttu bi de spor yapmıştım vücudu fazla zorlamışım her tarafım tutuldu ne dün soru çözebildim akşama ne de bugün çalışabildim şimdi ilaç aldım yatıyorum canlarım :2: siz güzel güzel çalışın tamam mı iyi olursam başlarım öğleden sonrada yoksada bu ayki planım 1 gün geç biter napayım

Son düzenleme:

niko geçmiş olsun

merhaba fıstıklarım

şükür temizlik bitti. ben de bittim. çayımı demledim çerezimi aldım, biraz dinlenip son hız gazlayıp giriş yapacağım inşallah...hepsiburada siparişi vermedim( telefon da alacaktım. vazgeçtim. kapıda ödeme kargo 17 tl

ben canım kitapseçimden kitaplarımı alır, hayırlısıyla atanır maaşımla da tarifeme ek ayda bilmem kaç liraya güzel bir telefon alırım. tabii o zaman faturalı oluruz canım. yok öyle ezik ezik heriften kontör parası istemek tuşları basmıyor falan ama idare ederiz artık. şurada ilk maaşa ne kaldı

CLLCLOŞŞŞŞŞŞŞ hani sorularrrr kızzzzzzzz bende soru çözemiyorum ama defterimi buldum eski dersane notlarım ordan konu tekrarı yapıyorum

kızlar kitapseç'den beyazkalem "altı üstü" sersini sipariş ettim. tarih, coğ ve vatandaşlık. çözen var mı? beyaz kalem hiç çözmemiştim.
çok indirimdeydi. 6, 3 ve 4 tl soru bankası+ deneme beraber

kızlar öğrenme tekrarımı bitirdim geldim annemlerdeyim bana baksın diye eşim buraya getirdi kendisi ögrencikleriyle piknikte eve gidincede sorulardan öğrenme notlarını alır bi de eski soru notlarımı okursam vicdanımı susturabilecem :2: sizden bi yardım isticem canlarım
ben üst düzey koşullanma ile ön koşullamayı zaman zaman karıştırıyorum aranızda bunların farkını bana anlatacak var mı acep bi de dün arkadaşımla konuştum bana pegama nın çözümlü çıkmış soru bankalarını çöz dedi çözmeden sınava girme diyo denemelerde netlerini acayip arttırmış mesela sunuş yolu bu konu ile ilgili 2001 2012 arası tüm çıkmış soruları arka arkaya veriyomuş böylece sorunun değişimini görüp sindirebiliyosun diyor ben kızkardeşime aldırdım pztsi yollayacak inşallah fiyatı da 8 tl bilginize canlarım o soru bankası şu soru banasından çıkmış sorular her zaman daha faydalı

Son düzenleme:
kızlar size gönderdiğim tg deneme linkinde şiimdi 2012 toplu tgleri attılar. almak isterseniz eğer

Örnek üzerinden anlatayım,tanımları hiç anlamıyorum çünkü.

Ön koşullanma : Banyoya giriyorsun,banyonda tarağın ve tel tokan her zaman yan yana durduğunu farz et. Bir gün saçına tel toka takarken başın acıyor ve tel tokaya olumsuz duygu geliştirmeye başlıyorsun. Fakat bir süre sonra banyoya girdiğinde tarağı gördüğünde de tedirgin oluyorsun. Yani uyarıcıların ikisi de baştan beri yan yanaydı. Burada püf nokta uyarıcıların baştan beri birlikte olması.

Üst düzey koşullanmada ise tarakla toka yan yana değildir.Kardeşini saçını tararken gördüğünde tarakla bir yaşantın olmasa da tedirgin olursun.

Ben hep bu örnek üzerinden çözüyorum.Umarım işine yarar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…