canım benim gerçekten programın çok yoğun ama okul bitiyo dayan biraz daha :86: aslında bende üç gündür bi hayli yoğunum sen gibi annemle babam şehir dışına gitti ablam çalışıyo annem yeğenlerime bakmaya gidiyodu annem olmayınca bu görev bana düştü..eve gelince kafamda çocuk sesleri yankılanıyo o yüzden pek verimli ders çalışamadım. ama olsun yine de kurban olurum ben onlara çok seviyorum canlarımısedefim tüm yorgunluklara ragmen çalışalım canım az kaldı sınava.. ne demiş atalarımız emek olmadan yemek olmaz..staj raporunu yaz dersin başına otur kuzum
benim gibi senin 600 soru akşama kadar yoruldukça düşecek heralde rengina bende 500 diye oturup gün içinde 300 ü bilem bulamıyorum sorularının kıymetini bil konu çalışmak daha bi gıcık yahu
renginammmm senin takılma problemine çözüm buldum
yani bende oldu inş senin pcde de olur.
girdim baktım takılcak mı diye bekledim baya, biraz sonra takıldı, sonra f5 e basıp sayfayı yeniledim ve tüm video doldu, yani takılmadan ilerledi kuzum. bi defa f5 yapmak gerekiyo sanırım
sedefim ben bu topiğe ilk geldiğimde çalışmamazlıktan yerlerde sürünürken
benim elimden tutup kaldıran kuzummm
sana işler mi ders staj vs
sırf kalbinin güzelliği bu sınavı sana kazandırır
kuzum ya ben o f5i kaç kez yaptım hiç işlemiyor
bildiğin donuk sayfa nasıl olacak anlamadım
pcden mi acaba ya:26:
kuzum eğer internetinin hızı yavaşsa ondan da takılma yapabilir. normalde dizi film falan izlerken takılma yapar mı? yoksa sadece bu sitede mi takılma yapıyor.
kuzum bi de şöyle bişey buldum, buradan denesene bi izlemeyi
adresin yazılı olduğu kısımda, sondaki hml'i swf yap sayfadaki swfyi bulup ordan izlemeyi dene
örn:Kümeler Anlatımı Çözümlü Matematik Videosu | Nihat Taş | YGS LYS SBS KPSS ALES DGS sayfasında
http://www.ofisokul.com...matik/08-143/08-143.swf SWF DOSYASI BUDUR..
html yerine swf yaz. burdan izlemeyi dene. eğer burdan da izleyemezsen, internet download manager programını indir. bu program dediğim sayfadaki videoları indiricek. pc ne indirip öyle izlersin
tuğbam aynen katılıyorum :13: tüm engellere rağmen pes etmeyelim, elimizden geleni yapalım. yoksa içimiz rahat etmez zaten. hiç umutsuzluğa düşmüyo muyum? tabii ki düşüyorum. benim en sinir olduğum şey elimden bişey gelmediği zamanlar. okuldayken stajdayken vaktim boşa gidiyo diye çok üzülüyorum. ama dediğin gibi çok az kaldı. en azından şu anda evdeyim ve bunu değerlendirmeliyim. olduğu kadar artık. atanamasam da elimden geleni yaptım derim. az yaptım ama elimden gelen buydu imkanım bu kadardı. yapcak bişey yok
yeğenler candırkıyamam ben onlara, kaç yaşlarındalar? anladığım kadarıyla okula gitmiyolar. 5-6 yaşlarındaysa, internette çok güzel eğitici oyunlar slaytlar var, harflerle ilgili sayılarla ilgili şarkılar var. onlardan açıp onları kendi hallerine bırakabilirsin. 1 taşla 2 kuş hem sen rahat rahat çalışırsın hem onlar bişeyler öğrenmiş olur
coğrafyadan soru çözücem, bi de karadeniz bölgesine bi bakıcam
meraba kızlarrrr ben geldim tarihten 1.dünya savaşını bitirdikten sonra 14.00 gibi yürüyüşe çıktık sonra komşuya girdik bi çay içtik geldim bi duş aldım derken vakit bu saati buldu bi namaz kılıp bulaşık yıkayıp tekrar ders başı yapmalıyım
kızzz ne diyorsun ben de konular biter mii
vatandaşlık günceller, matematik başlı başına yatıyor
alanı söylememe gerek var mı
en azından sosyalci deilsin yahu bizim alan seç begen al 1 millyoncular gibi yok yok anlıcan bu dediklerin bendede mevcut ayrıca bi ev ve bi kocada ekstra canım sen evli deilsin daha düşün yani ben konu+600 soru çözsem göbek atar videosunuda buraya atarım inan
aynen canım benim elimizden geleni yapalım sonrası tevekkül..ayrıca son ayların kıymetini bilip keşke demeyelim canım..burada çok güzel bi ortam yarattın sana çoook teşekkür ediyorum sedefimmm
yeğenlerimin biri 1 diğeri 4 yaşında hal böyle olunca büyük olan küçük olanı çok kıskanıyor onların aralarını yapmakla geçiyo vaktimama onların canı sağolsun
küçüğü ağlar ilgi ister, büyüğü surat yapar daha çok ilgi ister, kıyamam ben onlara da sana da
hep birlikte yarattım tuğbam, iyi ki varsınız
ben bugün coğrafyadan 80 soru çözdüm, daha da bişey yapmadım, uyudum 2 saat kadar, sonra dışarı çıktım, hala açılmış değilimbiraz daha bi bakiim bakalım elime ne geçerse
hiç tanıdığım yok lise mat var. o arkadaşım da ihtiyacın verdiği alan dergileri var onlardan çalışıyo canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?