2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

tuğbam aynen katılıyorum :13: tüm engellere rağmen pes etmeyelim, elimizden geleni yapalım. yoksa içimiz rahat etmez zaten. hiç umutsuzluğa düşmüyo muyum? tabii ki düşüyorum. benim en sinir olduğum şey elimden bişey gelmediği zamanlar. okuldayken stajdayken vaktim boşa gidiyo diye çok üzülüyorum. ama dediğin gibi çok az kaldı. en azından şu anda evdeyim ve bunu değerlendirmeliyim. olduğu kadar artık. atanamasam da elimden geleni yaptım derim. az yaptım ama elimden gelen buydu imkanım bu kadardı. yapcak bişey yok
yeğenler candır kıyamam ben onlara, kaç yaşlarındalar? anladığım kadarıyla okula gitmiyolar. 5-6 yaşlarındaysa, internette çok güzel eğitici oyunlar slaytlar var, harflerle ilgili sayılarla ilgili şarkılar var. onlardan açıp onları kendi hallerine bırakabilirsin. 1 taşla 2 kuş hem sen rahat rahat çalışırsın hem onlar bişeyler öğrenmiş olur
coğrafyadan soru çözücem, bi de karadeniz bölgesine bi bakıcam

benim gibi senin 600 soru akşama kadar yoruldukça düşecek heralde rengina bende 500 diye oturup gün içinde 300 ü bilem bulamıyorum sorularının kıymetini bil konu çalışmak daha bi gıcık yahu

kızzz ne diyorsun ben de konular biter mii
vatandaşlık günceller, matematik başlı başına yatıyor
alanı söylememe gerek var mı

sedefim ben bu topiğe ilk geldiğimde çalışmamazlıktan yerlerde sürünürken
benim elimden tutup kaldıran kuzummm
sana işler mi ders staj vs
sırf kalbinin güzelliği bu sınavı sana kazandırır

renginammmm senin takılma problemine çözüm buldum
yani bende oldu inş senin pcde de olur.
girdim baktım takılcak mı diye bekledim baya, biraz sonra takıldı, sonra f5 e basıp sayfayı yeniledim ve tüm video doldu, yani takılmadan ilerledi kuzum. bi defa f5 yapmak gerekiyo sanırım

kuzum ya ben o f5i kaç kez yaptım hiç işlemiyor
bildiğin donuk sayfa nasıl olacak anlamadım
pcden mi acaba ya:26:

sedefim ben bu topiğe ilk geldiğimde çalışmamazlıktan yerlerde sürünürken
benim elimden tutup kaldıran kuzummm
sana işler mi ders staj vs
sırf kalbinin güzelliği bu sınavı sana kazandırır

ahhhh ağlatıcaksın beni
canım benim yaa sizler de benim güç kaynağımsınız

kuzum ya ben o f5i kaç kez yaptım hiç işlemiyor
bildiğin donuk sayfa nasıl olacak anlamadım
pcden mi acaba ya:26:

kuzum eğer internetinin hızı yavaşsa ondan da takılma yapabilir. normalde dizi film falan izlerken takılma yapar mı? yoksa sadece bu sitede mi takılma yapıyor.
kuzum bi de şöyle bişey buldum, buradan denesene bi izlemeyi
adresin yazılı olduğu kısımda, sondaki hml'i swf yap sayfadaki swfyi bulup ordan izlemeyi dene
http://www.ofisokul.com/matematik/08-143/08-143.html sayfasında
http://www.ofisokul.com/matematik/08-143/08-143.swf SWF DOSYASI BUDUR..

html yerine swf yaz. burdan izlemeyi dene. eğer burdan da izleyemezsen, internet download manager programını indir. bu program dediğim sayfadaki videoları indiricek. pc ne indirip öyle izlersin

yani demek istediğim ilk verdiğim linke tıkla, adresin yazdığı yerin en sonunda html yazıcak onu silip swf yapıcaksın
2. verdiğim linkteki gibi olucak

Son düzenleme:

yok tatlım normalde herkeste olduğu gibi takılmaları olur geri işlerdi. ama bunda duruyor direkt
tamam bu linklere bakayım ben bir canım çoook sagol

aynen canım benim elimizden geleni yapalım sonrası tevekkül..ayrıca son ayların kıymetini bilip keşke demeyelim canım..burada çok güzel bi ortam yarattın sana çoook teşekkür ediyorum sedefimmm

yeğenlerimin biri 1 diğeri 4 yaşında hal böyle olunca büyük olan küçük olanı çok kıskanıyor onların aralarını yapmakla geçiyo vaktim ama onların canı sağolsun

Son düzenleme:
canlarım sizden bi konu hakkında yardım almam lazım erkek arkadaşım ilköğretim matematik mezunu alan kitabı almadı daha ilköğretim matematik öğrtmenliği okuyan ya da mezunu arkadaşlarınız hangi yayını aldı acaba..kızlar yardımcı olursanız çok sevinicem :86:

merhaba...
bahar temizliğiyle uğraşıyorum. iki gündür halı yıkıyorum. çocuk olunca malum onun öğle uykusuna denk getirdiğimden her gün bir halı şeklinde sabırla ilerliyorum. ders yalan oldu ama ne yapayım yaaa...

meraba kızlarrrr ben geldim tarihten 1.dünya savaşını bitirdikten sonra 14.00 gibi yürüyüşe çıktık sonra komşuya girdik bi çay içtik geldim bi duş aldım derken vakit bu saati buldu bi namaz kılıp bulaşık yıkayıp tekrar ders başı yapmalıyım

kızzz ne diyorsun ben de konular biter mii
vatandaşlık günceller, matematik başlı başına yatıyor
alanı söylememe gerek var mı
[/QUOTE]

en azından sosyalci deilsin yahu bizim alan seç begen al 1 millyoncular gibi yok yok anlıcan bu dediklerin bendede mevcut ayrıca bi ev ve bi kocada ekstra canım sen evli deilsin daha düşün yani ben konu+600 soru çözsem göbek atar videosunuda buraya atarım inan

işte herkesin kendine göre zorluğu var diyelim paketleyelim o zaman
her şeyin hayırlısı olsun

Son düzenleme:

küçüğü ağlar ilgi ister, büyüğü surat yapar daha çok ilgi ister, kıyamam ben onlara da sana da
hep birlikte yarattım tuğbam, iyi ki varsınız
ben bugün coğrafyadan 80 soru çözdüm, daha da bişey yapmadım, uyudum 2 saat kadar, sonra dışarı çıktım, hala açılmış değilim biraz daha bi bakiim bakalım elime ne geçerse
hiç tanıdığım yok lise mat var. o arkadaşım da ihtiyacın verdiği alan dergileri var onlardan çalışıyo canım

kızlar size en can alıcı güncel bilgi paylaşıyorum sıkı durun
dünyanın ilk anayasası 1787 ABD anayasasıdır

aklınızda bulunsun

2013 Akdeniz olimpiyatları MERSİN'de yapılacaktır

sağol sedefim teşekkür ettim

47 rehberlik, 43 pg çözdüm. hiç yoktan iyidir sanırım :97:
duş alıp yatıcam kızlar, yarın sabahtan dershane beni bekler

1-yediklimden kalan modüler rehberlik ve oyt bitecek: bitti kestiğim sorular kaldı.

2-matematikten problemler bitecek : sayı problemleri hariç diğerleri olduğu gibi duruyor sanırım yetiştiremedim mayıs ayına kaldı.

3-tarihten eksik olduğum kronoloji ve gazete ve dergiler tekrar edilecek:bitt hatta genel tekrar yaptım

4-coğrafyadan güneydoğu anadolu bolgesi ve şu 21 haziran 21 aralık davası onun ikisini karıştırıyorum nerde gündüz süresi uzun nerde gece süresi ona bakacağım: bitti genede oluşumlarına gore gollerle hangi akarsuyun stünde hangi batraj var ve sınır kapılarımız nerde başlıklarını sürekli gündemde tutacağım:26:

5-anayasa hergün 10 sayfa okunacak en onemlisi ve en zoru idare tekrarı kaldı neyse onümde 3 gün var..hallederiz

6- türkçede hala dilbilgisinde yanlışım çıkıyor bileşik ve sıralı cümleleri bir birinden ayıramıyorum. genel bnir dilbilgisi tekrarı yapılacak.: bitti stelik genel tekrarda yaptım

şimdi uyamam lazım lakin çok çalışman gerek clementine çok..

ps: kızlar uykusuzlıktan kim ne yazmış okuyamadım en kısa zamanda geri donüş yapacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…