2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

ulusal deyince sivas dedim:26:

tarihi tekrar etsem iyi olacak

güncelleri bilmiyorum. bitirmediğim tek konudur kendisi

ben de şimdiye kadar yaptığım bütün denemelerin vatandaşlık bölümlerini koparıp vatandaşlık çalışıcam.Artı buyrun günceller
http://ilkeroztrk............../2013/04/2013-kpss-guncel-bilgiler.html ben bunları telefonuma attım arada bakıyorum ii oluyo tavsiye ederim çok güzel hazırlanmış
sanırım link göstermio google a ilker öztürk blog yazınca çıkıyo kızlar hem tg denemeler hem bir çok faydalı kaynak var

Son düzenleme:
haydi bakalım iyi gecelr kzuularım ayrıca bu denemede gk gy 72.25 net
eğitim 57.25 netim var az ama fem için ii gibi geliyor bana

ulusal deyince sivas dedim:26:

tarihi tekrar etsem iyi olacak

güncelleri bilmiyorum. bitirmediğim tek konudur kendisi

ben KPSS ye girmiyorum zaten gündemden, haberlerden biliyorum, Tarkan klip falan çekmişti hatta, neyse artık unutmazsın bunu

haydi bakalım iyi gecelr kzuularım ayrıca bu denemede gk gy 72.25 net
eğitim 57.25 netim var az ama fem için ii gibi geliyor bana
sen güzel çıkarıyorsun netleri maaşallah
az değil gayet iyi
iyi geceler
ben KPSS ye girmiyorum zaten gündemden, haberlerden biliyorum, Tarkan klip falan çekmişti hatta, neyse artık unutmazsın bunu

ben gündemi de takip etmıyorum ki
kpss ugruna eve kapattım kendimi tv falan izlemiyorum bir net var o da buraya takılmak için :)
ama bunu asla unutmam

Son düzenleme:

arada değişiklik olsun diye,ders sonrası kafa dağıtmak için haberleri de izlesen hem kendini izole edilmiş gibi hissetmezsin,hem dış dünyadan haberin olur,hem de sana bir soru olarak geri dönebilir başarılar...

arada değişiklik olsun diye,ders sonrası kafa dağıtmak için haberleri de izlesen hem kendini izole edilmiş gibi hissetmezsin,hem dış dünyadan haberin olur,hem de sana bir soru olarak geri dönebilir başarılar...

ne bileyim akıl bırakmadı ki bu sınav
teşekkür ederim

günaydın kızlar kafemizi ben açtım zannımca dün alan çalışamadım akşam hatta hiç bişi yapamadım hem migrenli hem kpss li olunca baş agrısıyla vurdum kafayı yattım bugün 4 tarih konum var bitirilecek gündüz boyunca onla ugraşır akşamada soru çözerim artıkın

günaydın kızlar alandan yarım kalmış konumu bitirip ölçmeye geçeceğim
Allah zihin açıklığı versin canlarım

günaydınlar kızlarım
ben de dünkü kötü performansımı bugün 600 soruyla telafi edeceğim Allahın izniyle
kolay gelsin canlarım

ebru gündeş de de ne koca varmış bi beni hediye etmedi kadına kole niyetine..

gene bir yat almış vay arkadaş hesablarını ortak yapsada rahatlasalar..

herkese günaydın..
tarih coğrafya tekrarımı bitirdim türkçe tekrarını bitirmek üzereyim türkçe den sonra vatandaşlıktan idare tekrarına başlayacağım

sonra bir eğitim birde gy gt denemesi çozerek son durumuma bakacağım sonra bir tek matematik kalıyor
onuda hallederiz demi regina

tabi ki de kuzum
ama benım vıdeom bir yere takılıp daha ilerlemiyor ya niye acaba

Osmanlı kültür ve medeniyetini ygs kitabından bitirmek için sabah 8 -10 arası iki saat harcadım kafam döndü :86: daha 2 konum daha var muhtemelen akşamı bulacam akşamda artık soru çözecem gr kolay gelsin ebru gündeşinki kocamı kız cloş benimki hergün sakız çikolata ile geliyor yat yenmiyoki ( savunma mekanizmam full işliyo yahu )

Son düzenleme:
112 tarih sorusu çözdüm bacılarım
şimdi kafa dagıtıp öğrenmeden devam
600 olmasa da 400 olur heralde

112 tarih sorusu çözdüm bacılarım
şimdi kafa dagıtıp öğrenmeden devam
600 olmasa da 400 olur heralde
benim gibi senin 600 soru akşama kadar yoruldukça düşecek heralde rengina bende 500 diye oturup gün içinde 300 ü bilem bulamıyorum sorularının kıymetini bil konu çalışmak daha bi gıcık yahu

ahh kızçeler öyle yorgunum ki sizden enerji almaya geldim
dün sabah 7 de kalktım gece 10 da geldim eve. sabah burdaki stajım vardı, öğleden sonra köyde birleştirilmiş sınıflarda stajım vardı, akşamüstü etütüm vardı, eve geldiğim gibi yemek bile yemeden direk attım kendimi yatağa
bugün gene 7de kalktım, sabah okulda dersim vardı. hoca da dedi ki hadi size bi güzellik yapayım son 3 hafta dersi 9 da başlatayım. aman ne güzellik 8.30 da başlıyodu zaten yarım saatten ne farkedicekse
anaaa şaka maka 3 hafta kaldı okulun bitmesine
bugün işte okuldan geldim, öğleden sonra dershanede sınavım var ama gitmicem. oraya buraya gitmekten konu çalışamıyorum, bir sürü konu eksiğim var.
staj raporu yazmam lazım, onları yazdıktan sonra hal kalırsa çalışmaya çalışıcam kızçeler

canım benim gerçekten programın çok yoğun ama okul bitiyo dayan biraz daha :86: aslında bende üç gündür bi hayli yoğunum sen gibi annemle babam şehir dışına gitti ablam çalışıyo annem yeğenlerime bakmaya gidiyodu annem olmayınca bu görev bana düştü..eve gelince kafamda çocuk sesleri yankılanıyo o yüzden pek verimli ders çalışamadım. ama olsun yine de kurban olurum ben onlara çok seviyorum canlarımı sedefim tüm yorgunluklara ragmen çalışalım canım az kaldı sınava.. ne demiş atalarımız emek olmadan yemek olmaz..staj raporunu yaz dersin başına otur kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…