• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

kızlarrrrrrrrrrrr evime geldim ama o güzelim verimli saatlerimi pasta börekle harcadıgım için ve birazda yoruldugum için başına oturamıyorum dersin :19: biri beni gaza getirsinnnn
:9::9:tubacım pasta börek sanada yaparımda ,bizi iyice boşladın sen niye gelmiyosun bakim 8 dk da brownici tubaaaaaaaaaaaaa:20:

arkadaşım Rabbim en kısa zamanda şifa versin..
beden evde hiçbir şey yoksa sıcak duşa giriyorum o hafifletiyor biraz..:26:

sagol kuzum ya
duşa girmeyi düşünüyorum da ona da halim yok sanırım
az hafifledi bakalım

doktorlarda bunu öneriyo canım duşa girmek vucudu gevşetiyo bu da agrıları azaltıyo muhtemelen bu arda cloş beni gaza getirde ders çalışayım yahuuuu :17::44::53:

doktorlarda bunu öneriyo canım duşa girmek vucudu gevşetiyo bu da agrıları azaltıyo muhtemelen bu arda cloş beni gaza getirde ders çalışayım yahuuuu :17::44::53:

niloş ağustos gelecek atamalar açıklanacak
herkes atandığı yeri yazacak konuşacak burada
yeterli motivasyon mu:52:

canım hiç bişey istemiyodu ama 1 saat kadar gelişim çözdüm uzman kariyer gelişim soru bankasının bitmesine 50 soru kaldııııı :10::68: bana farklı gelen soruları sizlede paylaşayım istedim ve fotolarını çektim $SAM_2944.jpg$SAM_2945.jpg$SAM_2947.jpg$SAM_2948.jpg :51::34:

nilim son soru sıklıkla ayırma mekanizması mi :26:

evet canım sıklıkla ayırma mekanizması cevabı 3. soru hakkında ne düşünüyosun :44:

kızlar 104 gelişim çözmüş uzmankariyer gelişim soru bankasınıda böylece bitirmiş bulunmaktayım :118::118:
sizler için iki soru daha ekliyorum çalışkan böcüklerim :27::52: :32:
$SAM_2950.jpg$SAM_2951.jpg:28:

şimdi ben birine benmmerkeci ve kişisel, diğerine yer değiştirme ötekine yapısalcı diyecegım sen yanlıs diceksin:1:
hadi de:27:

Son düzenleme:
hepsine yanlış diyemem ayıp olar :17: ben merkezci dogru diğeri gerileme yer değiştirme deil bir diğeride tipolojik :34:
:31:

ya ben sen hepsine yanlış cevabı işaretlemişsin diye düşünüp tekrardan çözmeye çalıştım
yoksa evet dediklerini işartlerdım ben de
neyse karısıklık olmus:1:

benmerkezciyi anlamşsındır zaten kuzu vygotsky de monologa özel konuşma yani kişisel konusma diyor. oradan geliyor

ya ben sen hepsine yanlış cevabı işaretlemişsin diye düşünüp tekrardan çözmeye çalıştım
yoksa evet dediklerini işartlerdım ben de
neyse karısıklık olmus:1:

benmerkezciyi anlamşsındır zaten kuzu vygotsky de monologa özel konuşma yani kişisel konusma diyor. oradan geliyor

bunlardan bazılarını mantık yürüterek dogru işaretledim de sizde görün diye koydum canım ya ben onu monologlu olanı işaretledim gıcık bi soruydu:19:

bugün biraz tarih dısında hiç derse veremedim kendimi:50:
şimdi ofisokulu açayım da belki onu dinleyebilirim:5:

104 gelişimden sonra 81 de mat çözdüm :46: bende biraz dinlenip ofis okulu açıcam ama orada konu anlatımı videosu bulamadım ben sorun bendemi yokmu anlamadım kızlar ya :44:

Back