kızlar 70 rehberlik çözmüştüm çıkmadan önce. 300 le tamamlıyorum yeni geldim, yarın erken kalkıcam o yüzden uyumalıyım, şu soruları yapamamıştım bakar mısınız?
1-Eki Görüntüle 693666
2-Eki Görüntüle 693670
3-Eki Görüntüle 693672
4-Eki Görüntüle 693673
tamam kuzum inşallah.günaydın, tükanı açmaya geldim:))
eşimin işi vardı, 6 da gitti ben de yatmadım. hepsiburada'dan çadır alacaktık, bulursam kitapları da ekleyeyim kargo beleşe gelsin dedim:)) size de selam vermiş oldum.
bugün inşallah, anayasa tekrarımı bitireceğim, sorularını bitireceğim.
dün lys tarih cep kitap almıştım, onu da hemen okuyup bitireyim. sonra vaktim kalırsa cici bici lys edebiyat kartlarımla tanışır kaynaşırım. çok güzelmiş ya hu..
renginam
mutlaka al kuzum. çantada dursun. okulda zıpırlar soruverir unuttuğun bir şey olur, aç bak hemen
alandan 1 konu bitirdim kızlar. hedefım 5 konuyu bitirmek bakalım
beyazannem ben 7iklimin egıtım denemelerını çözdüm elimde son 4ü kaldı.
tatlım sorun değil. son 4ü beraber çözelim. her gün bir tane? mesela yarından itibaren perşembe 17, cuma 18 cts 19, pazar 20?
gygk lar var mı?
nilim,
cnm benim teşekkür ederim dün oğlumu 23 nisan şenliklerine götürdüm her ders için bi defter aldım çözemediklerimi yazıp daha sonra tekrar dönerim diye.
clementine,
cnm inşallah sen de nil de bütün isteyenler sınavla birlikte annelik duygusunu da tadar...herşey gönlünüzce olsn inşallah..
renginacım, güle güle çöz soru kitaplarını hepsi de çok güzel
beyaz anne yeni yaşın mutluluk huzur sağlık getirsin
kuzum gkylerde de sanırım 12 13 tane kaldı.
ama ben nisan bitene kadar tüm konuları bitirp denemeye başlamak istiyorum
hatta söz verdim bunun için kendime :26:
herkese günaydın.Rabbim hepimize zihin açıklığı ve çalışma azmi versin..
REGİNA dün çozdüğn denemenin sonuçları nasıl? ben pegem çozmüştüm olçmeye kadar 2 yanlışım olçmede aldı başını gitti
net olarak 106 ama ben bu olçmeyi ne yapacağım
yeni konu tekrarı yaptım..
nilim kalk hadi tabii dün akşam gezdin tozdun şimdi uyanamıyorsun..:)
işite benim nisan ayı parogramım
buraya yazayımda bittikçe yanına yazarım
1-yediklimden kalan modüler rehberlik ve oyt bitecek
2-matematikten problemler bitecek
3-tarihten eksik olduğum kronoloji ve gazete ve dergiler tekrar edilecek
4-coğrafyadan güneydoğu anadolu bolgesi ve şu 21 haziran 21 aralık davası onun ikisini karıştırıyorum nerde gündüz süresi uzun nerde gece süresi ona bakacağım.
5-anayasa hergün 10 sayfa okunacak
6- türkçede hala dilbilgisinde yanlışım çıkıyor bileşik ve sıralı cümleleri bir birinden ayıramıyorum. genel bnir dilbilgisi tekrarı yapılacak.
1. madde bitmiştir..
şimdi sıra diğer maddelerde..
başvurular 6 mayısta başlıyor diye biliyorum canımkızlar düzenli takip edemiyorum ama sınavın başvuru tarihi ne zaman bilgisi olan var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?