- 4 Aralık 2012
- 1.954
- 286
- 173
- 38
NİLİM bende aynı durumdayımarada bi eğitim denemesi çözüyorum..ama eğitimden pek soru çözemiyorum malum bizim alan bilgisi dağ gibi duruyo önümüzde.her gün eğitimden ve alandan çalıştığımız yerlerden soru çözmek gerek.eğitimi unutmamak alanı pekiştirmek için
meraba kızlar ben geldimannecim geldi sabah kahvaltıdan sonra eşimi nöbete yollayıp bahar temizliki yaptık halı sil koltuk sil derken daha tam bitmedi ama bu saati buldum yarınada devam ederim dedim çokk yoruldum bu arada sizinle bi sorunumu paylaşmak istiyorum ben bu aralar hiç soru çözemiyorum alan çalışıyorum konu falana ama bahane deil en az 300 soru çözmeliyim o da yok bu hafta konu tekrarı yapayım diyorum oldugu kadarda soru ama bu durumun düzelmesi lazım napmalıyım
günaydın canım Allah kolaylık versin bende hafta sonu pek gelemiyorum topiğe eşim evde oluyor. zaten hafta içi çok ozlüyorum hafta sonuda birlikte bişeyler yapmak istiyoruz bugn mesela sabah namazına kalktık sonra uyumadık sabah 04:35 falan hadi pizza yapalım dedik yaptık yedik :) hal boyle olunca benim de hafta sonlarım çok verimsiz geçiyor.
300 soru bir standart değil yani rakam onemli değil onemli olan aldığın verim eksiklerinden 150 soru çoz 300 soruya bedel olur bide kendine premeck yap :)
100 soruyu bitirirsen ... yapabilirsin bitmeden kalkma kuzum yzdük yzdük kuyruğuna geldik maraton gibi şimdi yüklenen kazanır bu sınavı onu bilirim ben..
beyazannecik beni biraz gaza getir nolurrrrr senden ilham almam lazım
muallakta kaldığım bir Türkçe sorusuyla geldim:
Can Yücel'in sözcüklerle oynaması, onları eğip büküp yeni biçemlere koyması dillere destandır. Can Yücel bir de en uzun şiirlerinde de sözcük ekonomisini en iyi sağlayanlardandır.
Bu parçada şairin hangi anlatım özelliği üzerinde durulmuştur?
a. doğallık
b. açıklık
c. yalınlık
d. duruluk
e. akıcılık
Yalınlık diyorum hocam.
bence de yalınlık ama cevap durulukmuş... çok saçma. zaten çok yakın nitelikler... kalitesiz bir soru bence. zaten yediiklimin Türkçe soruları ya çok kolay ya böyle tutarsız.
Duruluk gereksiz sözcük olmaması değil miydi ? :44:
eğer tanım buysa cevap duruluk olur zümrem:)) "sözcük ekonomisi" demiş:)
Ne gerek var ki böyle söz oyunlarına ?
bacıııı rezil oldum... memurlar.nette sordum sosyalci bildi bir de açıklamasını yaptı
bende dün eşim evdeyken pek giremedim bugünde temizlik işiyle baya yoruldum ama en azından gelişimi tekrar edeyim diye başladım sonrada soru çözüp haziran sonuna kadar genel bi plan yapacam .biz hiç bişey yapamaz olduk canım eşimle ya 24 saat çalışmasamda kafamda uykularımda bile kpss var çalışmalarımdan verim alamaz oldum soruyuda az çözünce hiç bişicik yapamadım diye çok üzülüyorum ya
gelişim konu tekrarı bitti çözülen sorulardan notlar alındıbi de 160 soru çözsem gelişimden çokkkkkkk mutlu olurum işallah çözerim dinimiz amin
bende şu ofis okulu açem bakalım beyazanne bi faydası olur belkim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?