2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

cevap a mı rengina

bu arada akşam iftara fırında balık yaptım

ama yanına ne yapacağımı bilmiyorum

mercimek çorbası yeter mi ki?
ben patates püresini çok seviyorum balıkla mercimek çorbası ve salatada yap kocacına yazıkkkk

bu arada sana aynen katılıyorum anladın sen onu

Son düzenleme:
evet tepkisel kosullama
ya hu ben önce a dedım sonra e dedım
bir daha geri tekrar yapmayacagım

evet tepkisel kosullama
ya hu ben önce a dedım sonra e dedım
bir daha geri tekrar yapmayacagım

regina korku kaygı ve bunun gibi duygular va ve birey PSİKOMOTOR OLARAK PASİFSE herzaman klasik koşullanma

dolaylı ceza olması için bardağı kıran kardeşinin babası tarafından azarlandığını goren çocuğun bardağı daha dikkatli taşıması.

umarım anlatabilmişimdir haydi vatandaşlığa :)

evet canım datadan çalışıyorum.TARİH BİLİMİNE GİRİŞ VE ESKİ ÇAĞ TARİHİ.İSLAM ÖNCESİ TÜRK TARİHİ.İSLAM TARİHİ VE İLK MÜSLÜMAN TÜRK DEVLETLERİ BİTTİ TARİHTEN.COĞRAFYADAN GENEL FİZİKİ COĞRAFYA BİTTİ data bayağı bi ayrıntılı kuzum ya.özellikle tarihi sık sık tekrar etmekte fayda var genel kültür tarih gibi değil çünkü..tarihle cografyayı datadan halletcem..diğer sosyal bilim alanları var ya sosyoloji antropoloji vb. onlarıda murat yayıncılıgın bi kitabı var bu derler var sadece onu alıp halledicem.Bak sana datadan bi soru yazayım

=>Kadeş barışını imzalayan Mısır Kralı aşağıdakilerden hangisidir?
A)Nebukadzenar
B)Akneton
C)2.Ramses
D)Hamburabi
E)Menes

kızlar ben kaçar şimdi biraz iş ve çalışma vakti akşama gygk de çözüp yazarım inşaallah gr

anlattın canım sagol
bak ögle namaz vakti bitmesine 15 dk kalmış da hiç söylemiyorsunuz

kaçtım ben

birşey farkettim çok ayrıntılı düşünüyorsun
bu yüzden kolay soruları yapamıyorsun
eminim bundan daha zor soruları doğru yanıtlamışsındır..

basit düşün soruyu iyice anla aklına ilk gelen şıkkı işaretle kolay gelsin arkadaşım..

anam bu soruda netdi hammurabi kanuncuydu anlaşmaya vakti olmamıştır diğerlerini dumadım ramsestir herhal
atmalarım süper tutar benim bir ben var içimde benden içerü muratın kitabını inceleyim o zaman canım saol

evet ramses canım evet attın tutturdun ama tabiki önceki bilgilerinin eseri tamamen canım benim.bu arada canım murat yayıncılık set çıkardı yazmıştım ya sana bugün ilk mesjımda karacan yayıncılık o yanlış oldu..murat yayıncılığın diğer sosyal bilimlerinin yer aldığı bi kitabı var

Kızlar bugün yine oynak ÖSYM oynamış kpssnin içeriğiyle.buyrun değişiklikler ,onların tabiriyle güncellemeler Eki Görüntüle 688183 Eki Görüntüle 688182

kızlar bu nasıl iş? sınava iki ay kala içerikle oynamak nasıl bi şey moralim çok bozuldu

tarihte çalıştığım ve artık epeyce de iyi olduğum konular anlaşılan boşa gitti
Osmanlı dönem, derken nasıl geniş bir kavram bu, neresine çalışacağız acaba?

kafam çok karışık

Ben de tarihe çok yandım,öyle böyle değil.

Yorum yapmak istemiyorum bu oynamalar konusunda,Allahım bildiği gibi yapsın.

kızlar

biraz polyanna mısınız bilemiyorum...
sınavın yeni hali oldukça muallak...hangi konudan nasıl soru gelecek bilmiyoruz.
genel yetenek ales tarzı olacak deniyor...tarihten ne sorulacak belli değil.
moral bozmak istemiyorum ama millet memurlar nette kafayı yemiş durumda burası süt liman...

zaten bugu_su ve diğer Türkçecileri hiç anlamıyorum. resmen dayadılar edebiyatı... 2 ay kala eski Türk edebiyatı çalışacağız. hadi halk edebiyatı, çocuk edebiyatı biliyoruz farzedelim...

çağdaş dünya tarihinden soru gelecek. son dönem politikalar, (2. dünya savaşı sonrası) dünyada olup biteni ne kadar biliyoruz? almanya'nın bölünmesi, vb...

bilemiyorum. fazla mı rahatız?

İyi de gelinim ne yapalım ? Bir bize değil ki herkese dayadılar. Kaldı ki memurlar.net zaten adamın moralinin yerle yeksan olması için mükemmel bir yer. Ben haber okuyup çıkıyorum sadece.

Ben elimden geleni yapıyorum,gerisi Allah'ın takdiri.

gelinim ben kendi adıma konuşayım, ben sınıfçıyım. benim elimden şu anki kaynaklarıma çalışmaktan başka bişey gelmiyo, ortada hep söylentiler var.. kesin bir şey yok ki.. kesinleştirseler bile dakikasına başka şeye çeviriyolar. bunları düşünmek strese sokar beni. onların ösymnin vicdanının olmadığını zaten biliyoruz, ben elimden geleni yapar gerisini Allah'a bırakırım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…