2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

bir de ayıptır söylemesi kardeş istiyorum oğluşuma:) atanıp bu sene hamile çalışayım, sonra 2 sene ücretsize ayrılacağım innnşallah....

hakkımızda hayırlısı...

peki deneme olarak ne tavsiiye edersin.
ben denemelerde çok kararsız kalıyorum.

:)
ayyyy çok güldüm :)
inşaallah bu sene olur:)
bölümün ney canım.
kaç puan yeterli senin için?

19. yy da İslam hukuku'na göre düzenlenen mecellede;

1. borçlar
2. aile
3. miras

konularından hangilerine yer verilmemiştir?

a. yalnız 1
b. yalnız 2
c. yalnız 3.
d. 1 ve 2
e. 2 ve 3

beyazanne bende
hamile
bebekli ve ameliyatlı
bebekli ve yemekli girdim
bu dört olacak...
Senin sirseri gibi olabilirmiyim acaba hala bir umut diyorum kendime...

Oyun hamuru suluboya kitap lego puzzle vs.. aklıma gelen her yolu denedim benim minnoş bana izin vermiyor akşamda pertim çıkıyor kitap üstünde uyuyorum. kızım 31 aylık ... evişine karışmaz ama oturursam rahat bırakmaz yanında üç beş matematik çözüyorum okadar...
Uykusuzluğa çaren var mı ? mesajım mesajına değsinde çalışkanlığın bana da bulaşsın özel mesajım hala yok onun için burdan danışayım dedim... seni çok merak etmiştim döndüğüne ve iyi olduğuna çooooookkkkk sevindim.

peki deneme olarak ne tavsiiye edersin.
ben denemelerde çok kararsız kalıyorum.

:)
ayyyy çok güldüm :)
inşaallah bu sene olur:)
bölümün ney canım.
kaç puan yeterli senin için?

deneme için de geçerli.

ihtiyaç zopzoron
pegem
yediiklim
yargı
uzman kariyer çözmeden sınava girmeyelim.

bölümüm Türkçe. geçen seneki gibi alım olursa 77 ye falan düşer taban ama ben hırs yaptım. derece için çalışıyorum inşallah. hedefim eğitimde en az 75 (artık 80 soru ya), gygk da 110 net. hayırlısı tabii ama 90ı 95 i geçeyim be yaaa

selam, canım küçük bi tavsiyem olacak yorgunluk için.
çubuk tarçın al ve tırnak büyüklüğünde kır.
onu agzına al yarım saat agzında dursun. mümkünse sakız gibi çiğne.3 gün sonra farkedeceksin :)
sabah birden uyanıyosun uyku hali olmuyo, bir de zihin acayip açık oluyo.
terçın kan şekerini düşürüyo tarçından sonra 1 küpşeker atarsan ağzına o da dengeler.

sorun yok..eski hesabımı kocam patlattığı için ben de yeniyim özel mesajım yok

şimdiii bizim veletlerin dersten nefret ettiği malum ki benim oğlum hemen boynuma sarılıp anneeeem diye öpmeye başlıyor dersi bırakayım diye. benim banko saatlerim ve kurallarım şöyle:

sabah 6 da masa başında ol. 7,5 ta turan kalkana kadar tekrar.deneme. soru...paşa gönlün ne isterse...
turan'ın günlük 3 saat net öğle uykusu var. ben bu sürede de ders çalışıyorum (şu an siz beni aylak sanın. akıllım ben tarih çözüyorum bir yandan:))
sabah işini oğlumla yapıyoruz. kitap okuyoruz. akşam 7 de sızıp kalana kadar kuduruyorum ki erken yatsın. genelde işe yarıyor. akşam da kocama göre ya ders çalışırım, ya mısır patlatıp sörvayvır izleriz...falan...
yani oğlum uyanıkken çalışmam. en fazla o pepeyi izlerken çaktırmadan ihtiyaç kpss ilacı kartlarımla oyun oynuyor numarası yaparım:)

hımmm hemen yazıyorum bi kaçına giriyorum zaten. olmayanları alırım.
ben de edebiyat mezunuyum. puanlar düştü ama gene de iyi yapmam lazım aynı şehirde kalmam için.
gk-gy de 100
eğitimde 65 yaparım sanırım:)
alan sınavı ne olacak bilemiyorum

maaşaallah düzeni bişekilde oturtmuşsun :)

ben de çok memnun oldum.
bu arada yanlış alarm:) oğlum emip geri yattı. ben de ofisokuldan kombinasyon konusunu açtım ilginç soruları kara kaplı defterime yazıyorum. bu defter 3. elim gibi.eylülden beri tüm dersleri ona yazarak çalıştım. inanın kpss notları diye bastırsam piyasayı kavururum.

kafamda bilişsel şema oluşturdum defteri. tüm konular yerleriyle zihnimde. istediğim zaman gözümün önüne geliyor. sırasıyla, sayfası hatta dipnotuyla... baştan beri matematikte yapamadığım ya da ilginç gelen soruları çözümleriyle kartlara yazarak çalıştım. haftalık tekrarlarda kartlara baktım. tüm konular bitince de kartları "matematik" başlığıyla kara kaplı defterime geçirdim. oooh mis:)

makul bir ücret karşılığı fotokopi yollarım dermişim:)))şaka bir yana iyi yöntemdir, yapmadıysanız yapın derim.

bir düzlem üzerinde bulunan 10 doğrudan 3ü bir K noktasından, geri kalanlardan 4ü bir L noktasından geçmektedir.

herhangi ikisi birbirine paralel olmayan doğruların K ve L ile birlikte en çok kaç kesişme noktası vardır?

eveeet işte bir kombinasyon sorusu...çözün bakalım. cevap 38

bugün hiç bişey yapmadım kızlar tarihten alanımdan 18.yy osmanlı konu +50 soru akşamada gezmedeyim yarın gr

kızlar musadenızle bende bısey sormak ıstıyorum ben bu sene muhendıslıkten mezun olucam kpss bu sene bıze varmı yokmu?muhendıslıklere ıkı senede bır sınav oluyo falan dedıler bılen bırı yazarsa cok mutlu olurum tesekkurler:)

kızlar ben geldim...
1 haftadır olanları tek tek okudum ve çok üzüldüm.
nil gidiyorsun diye bi ara çok üzüldüm
ama gitmeyecek olmana sevindim.
nil,clementine,sedef hepiniz çok iyisin, güzel bi topikte hep birlikte paylaşımlar yapıyorduk.

yaşanan konuşmalar hoş olmamış. ama kimin ne olduğunu zaten bilen biliyor kızlar.
hiç biriniz bi yere gitmeyin sakın ...
sınavdan sonrasında da yine birlikte tercihlerimizi konuşalım burda sevinçle inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…