peki deneme olarak ne tavsiiye edersin.evet cevap e. ama burada önemli olan selanik ve bulgaristanı öğrenmiş olmamız:))
eğitimden pegem ve yargıyı öneririm. özellikle yargıyı çözerken çok şey öğrendim.
gygk da önemli değil ama eğitimde çalıştığınız kaynakların en azından 2011 den sonra basılmış olmasına dikkat edin. ösym eğitimde her geçen sene kendini aşıyor.
zaman konusunda kendinizi kimseyle kıyaslamayın. strese girmeyin derim. ben eylül'de başladım. aralıkta deneme kampı yaptım 1 ay. her gün 1 deneme şeklinde. ocakta yan gelip yattım:) şubatta epey dolandım:))
mart'ta konu tekrarına başladım, şimdi sadece coğrafya ve vatandaşlık kaldı o da okuyup geçiyor, elimdeki tüm kırık kırpık soru bankalarını bitiriyorum. mayıs ve haziran deneme kampına gireceğim yine.
amaaa
biz 3teyken sirseri diye tabir edeceğimiz bir son sınıf oğlan vardı. gezdi tozdu. mayıs sonu eve gitmiş, oturmuş 1,5 ay çalışmış. o zaman 86 almış atanmıştı hemi de memleketine...
yani nasip işi.ben işi baştan sıkı tuttum çünkü 5. senem, bir oğlum var.
nişanlı girdim
yeni evli girdim
hamile girdim
süt sağdım girdim
bu sene yemek hazırlayıp gireceğim.
bir gün sınavdan çıkınca oğlumun "anne nasıldı eğitim zorladı mı" dememesi için bu sene atanmam şart:))
19. yy da İslam hukuku'na göre düzenlenen mecellede;
1. borçlar
2. aile
3. miras
konularından hangilerine yer verilmemiştir?
a. yalnız 1
b. yalnız 2
c. yalnız 3.
d. 1 ve 2
e. 2 ve 3
peki deneme olarak ne tavsiiye edersin.
ben denemelerde çok kararsız kalıyorum.
:)
ayyyy çok güldüm :)
inşaallah bu sene olur:)
bölümün ney canım.
kaç puan yeterli senin için?
beyazanne bende
hamile
bebekli ve ameliyatlı
bebekli ve yemekli girdim
bu dört olacak...
Senin sirseri gibi olabilirmiyim acaba hala bir umut diyorum kendime...
Oyun hamuru suluboya kitap lego puzzle vs.. aklıma gelen her yolu denedim benim minnoş bana izin vermiyor akşamda pertim çıkıyor kitap üstünde uyuyorum. kızım 31 aylık ... evişine karışmaz ama oturursam rahat bırakmaz yanında üç beş matematik çözüyorum okadar...
Uykusuzluğa çaren var mı ? mesajım mesajına değsinde çalışkanlığın bana da bulaşsınözel mesajım hala yok onun için burdan danışayım dedim... seni çok merak etmiştim döndüğüne ve iyi olduğuna çooooookkkkk sevindim.
beyazanne bende
hamile
bebekli ve ameliyatlı
bebekli ve yemekli girdim
bu dört olacak...
Senin sirseri gibi olabilirmiyim acaba hala bir umut diyorum kendime...
Oyun hamuru suluboya kitap lego puzzle vs.. aklıma gelen her yolu denedim benim minnoş bana izin vermiyor akşamda pertim çıkıyor kitap üstünde uyuyorum. kızım 31 aylık ... evişine karışmaz ama oturursam rahat bırakmaz yanında üç beş matematik çözüyorum okadar...
Uykusuzluğa çaren var mı ? mesajım mesajına değsinde çalışkanlığın bana da bulaşsınözel mesajım hala yok onun için burdan danışayım dedim... seni çok merak etmiştim döndüğüne ve iyi olduğuna çooooookkkkk sevindim.
deneme için de geçerli.
ihtiyaç zopzoron
pegem
yediiklim
yargı
uzman kariyer çözmeden sınava girmeyelim.
bölümüm Türkçe. geçen seneki gibi alım olursa 77 ye falan düşer taban ama ben hırs yaptım. derece için çalışıyorum inşallah. hedefim eğitimde en az 75 (artık 80 soru ya), gygk da 110 net. hayırlısı tabii ama 90ı 95 i geçeyim be yaaa
e şıkkı mı acaba :)
maaşaallah düzeni bişekilde oturtmuşsun :)sorun yok..eski hesabımı kocam patlattığı için ben de yeniyim özel mesajım yok
şimdiii bizim veletlerin dersten nefret ettiği malum ki benim oğlum hemen boynuma sarılıp anneeeem diye öpmeye başlıyor dersi bırakayım diye. benim banko saatlerim ve kurallarım şöyle:
sabah 6 da masa başında ol. 7,5 ta turan kalkana kadar tekrar.deneme. soru...paşa gönlün ne isterse...
turan'ın günlük 3 saat net öğle uykusu var. ben bu sürede de ders çalışıyorum (şu an siz beni aylak sanın. akıllım ben tarih çözüyorum bir yandan:))
sabah işini oğlumla yapıyoruz. kitap okuyoruz. akşam 7 de sızıp kalana kadar kuduruyorum ki erken yatsın. genelde işe yarıyor. akşam da kocama göre ya ders çalışırım, ya mısır patlatıp sörvayvır izleriz...falan...
yani oğlum uyanıkken çalışmam. en fazla o pepeyi izlerken çaktırmadan ihtiyaç kpss ilacı kartlarımla oyun oynuyor numarası yaparım:)
maaşaallah düzeni bişekilde oturtmuşsun :)
kızlar veled-i karam uyandı bana müsaade telden girerim arada
bugün hiç bişey yapmadım kızlar tarihten alanımdan 18.yy osmanlı konu +50 soru akşamada gezmedeyim yarın gr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?