2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

canımm cvp için teşekkürle

inşallah dilediğin yere atanabileceğinin 10 fazla puanını alırsın havan olsun :)

ayrıca ilk duyuyorumm 80 sorumu olcakmış eğitim

ben okul önceciyim bize alan sınavı yokmuş :)

bizedemi 80 soru olur ki :44:

Yok canım gk gy değişmedi aynı.Sadece eğitim 80 soruya düşmüş.Hiç bilmiyorum canım ya inan.

Harbiden kaliteliydi canım kaldık öyle soruları görünce
Amin canım hepimizin inşallah.

Evet arkadaşlar alan gelen gelmeyen herkes eğitim bilimlerinden 80 soru çözecek,ilk denememiz bile yapıldı yeni sisteme göre.

Kızlarcım soru çözümü sayfamıza Türkçe topiği açmış bulunmaktayım
Bir anlatım bozukluğu sorusu da yazdım ellerinizden öper

kızlar içinizde sınava ihtiyacın 2013 konu anlatımlarıyla hazırlanan var mı?

sizce de yetersiz mi?

soru bankaları iyi gibi ama konu anlatımları çok yüzeysel.

Bize dersaneden verildi 2013 ihtiyaç yayınları,ben şahsen memnun kalmadım,bilgi az,yüzeysel,yani ayrıntıya öyle bir girilmemiş ki resmen eksik oldugunu hissediyorsun.Ben 7iklim aldım ondan çalışıyorum konularımı çok da memnunum.

kızlar içinizde sınava ihtiyacın 2013 konu anlatımlarıyla hazırlanan var mı?

sizce de yetersiz mi?

soru bankaları iyi gibi ama konu anlatımları çok yüzeysel.

ben ihtiyaçla hazırlanmıştım canım, ihtiyacın çok güzel ve özgün yayınları var. Ben atandım darısı başınıza

ben de yediiklim den çalışacaktım, hocamıza soruyu götürüyoruz yediiklimden bunlara takılmayın bilgi kirliliği diyor ama ihtiyaçta da aradığım yok resmen.
ben de dinlemeyip başka kitaplarda aldım.

ben ihtiyaçla hazırlanmıştım canım, ihtiyacın çok güzel ve özgün yayınları var. Ben atandım darısı başınıza

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ama bu yıl gerçekten ,ht,yaç konu anlatımlılar yüzeysel arkadaşlar 2011 konu anlatımlılardan çalışıyorlar.

kızlar tarihe nasıl çalışıyorsunuz?
ben bir türlü başlayamadım, çünkü nasıl bir stratejiyle ezberleyeceğimi bulamadım.

bir de fiziki coğrafya da ki dağ plato örnekleri vs hala ezberleyemedim?
nasıl yapayım kızlar?

aramıza hoşgeldin öncelikle tarihte ezberlersen çabuk unutur çok karıştırırsın merakla kodlamayla ögrenirsin aralarındaki sıralama baglantıyı ögrenirsende halledersin cografyadan daglar göller plato vs ben lisede iken hocamız sagolsun harita ile ögretti halada unutmam.hergün haritada yerlerini çiziyoduk daglar8önemlileri).gölller vs bu yöntemi deneyebilirsin bu arada alan ne hocam

hoşbulduk
aslında faal olarak yazmıyordum ama sizi takip ediyordum.
ben okul öncesi öğretmeniyim.
2.yılım hazırlanıyorum.
dershaneye gidiyorum aynı zaman da da işe gidiyorum.
bu iki dersten çok korkuyorum şimdilik.
özellikle tarih beni mahvetti.
teşekkür ederim önerilerin için

cnm hakan dede nin vatandaşlık konu anlatı mı var mı ?

ben de yediiklim den çalışacaktım, hocamıza soruyu götürüyoruz yediiklimden bunlara takılmayın bilgi kirliliği diyor ama ihtiyaçta da aradığım yok resmen.
ben de dinlemeyip başka kitaplarda aldım.

Canım 7iklim soruları çok kalitelidir ama ya:26:

Canım ben özet çıkararak çalışıyorum ,mesela bu akşam islamiyet öncesini çalışacaksam güzelce özetini çıkarıp sorularını çözüyorum,ertesi gün yeni konuya başlayacaksam önceki günkü özetlerimi okuyup yeni konuya öyle geçiyorum,bu etkili oluyor,tabiki herkesin çalışma öğrenme metodu farklı ama bizimkiler de sana fikir olsun.

kızlar bugün boş zaman buldum sitede fazlaca gezdim son olarak çalıştığım kaynakları yazmak istiyorum;
ihtiyaç soru bankaları; gerçekten iyi, ters köşe, kek, kral sorular falan var. yorucu ama öğretici sorular var.
yargı çek kopart eğitim bilimleri; yani o kadar da etkileyici değil ama orta düzeyde sorular var,konu tekrarından sonra pekiştirmek için kullanıyorum.
fem akademi eğitim bilimleri kariyer testleri; fasikül halindeler otobüste falan uzun yolculuklar sırasında kullanıyorum, çok güzel iyi sorular var. tavsiye ederim.
uzman kariyer seçilmiş sorularla çözümlü türkçe; aslında boş yere almışım türkçe değil de tarih olsa daha iyi olurdu yine de ses olaylarında vs kullanıcam çünkü açıklamaları güzel.
7iklim keyifli matematik; kızlar kesinlikle tavsiye ediyorum ama sınava az bir zaman kala. bir konunun soruları tek sayfada kolaydan başlayıp en zora olarak yazılmış. arka sayfasında da tek sayfaya sığdırılmış çözümler var. çek kopart gibi.
7iklim soru bankası eğitim bilimleri; sorular iyi ama çok ayrıntı, çözümlü olması büyük avantaj.
uzman kariyer sistematik soru seti eğitim bilimleri, kızlar bu setin kitapları 4 bölümden oluşuyor, başlangıç-düzey geliştirme- ileri düzey ve denemeler şeklinde iyidir tavsiye ederim. basamak basamak olması da il bölümde düzey geliştirme de eksik konuları görüp tekrarlamanızı sağlıyor.
ihtiyaç banko sorular eğitim bilimleri; sınava az bir zaman kala kullanılması taraftarıyım. çtek sayfada hem konuyu anlatıyor hem ihtiyacın kendi sorusunun olduğu hem de çıkmış soruların yer aldığı bir kitap ben çok faydasını gördüm.
yargı eğitim bilimleri soru bankası; kızlar deneme şeklinde bu. sorular iyi son zamanlarda deneme gibi çözülebiir.
ihtiyaç eğitim bilimleri 600 etkin soru biraz zorlayıcı sorular var.
istikrar yayınları eğitim bilimleri soru bankası favori kitaplarımdan biri. çözümlü olduğu için çok faydalanıyorum. bilmediğim sorunun cevabından konu çalışıyorum. soruları güzel ve orijinal.tavsiye ederim.
akıllı adam tarih, matematik, coğrafya yaprak testleri; yargının çıkardığı bir yayın. sorular gayet zor. matematikte hele ters köşe yaptırıyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…