selam kızlar hafta sonu buraya pek takılamıyorum eşim evde olduğu için
ama artık bizde tam anlamıyla çalışmaya başlıyoruz, o da dil sınavına çalışacak.
bu arada eğitim 80 sorumu olacakmış, kesinleştimi bu.
alanla ilgili sorular da yakında çıkar.
reyyan1984 napıcam deme, başlicam de
bende yeni başladım, azmet arkadaşım
burdaki bütün arkadaşların Allah emeklerinin karşılığını nasip etsin inş.
hoşçakalın yarın sabah 8 de görüşmek ümidiyle.
kusursuzdeli canım saol paylaşımın için duydum bu değişikliği ama araştırmaya üşenmiştim iyi oldu
tubish canım gkgy 120 soru o değişmedi değil mi?birde ihtiyaçta öabs ile ders ücreti nasıl canım biliyor musun?
biliyormusun o türkiye geneli sınavların kalitesinde soru hiç bir yerde yok
bende internetten eski yeni bir sürü indirdim tüm yayınevlerinin
onlarıda çıkartıp çozeceğim
çok kaliteli sorular var
zaten deneme amaç yeni şeyler oğrenmek eksikleri gidermek süreyi kontrol etmek
yolun açık olsun arkadaşım :)
kızlar içinizde sınava ihtiyacın 2013 konu anlatımlarıyla hazırlanan var mı?
sizce de yetersiz mi?
soru bankaları iyi gibi ama konu anlatımları çok yüzeysel.
kızlar içinizde sınava ihtiyacın 2013 konu anlatımlarıyla hazırlanan var mı?
sizce de yetersiz mi?
soru bankaları iyi gibi ama konu anlatımları çok yüzeysel.
Bize dersaneden verildi 2013 ihtiyaç yayınları,ben şahsen memnun kalmadım,bilgi az,yüzeysel,yani ayrıntıya öyle bir girilmemiş ki resmen eksik oldugunu hissediyorsun.Ben 7iklim aldım ondan çalışıyorum konularımı çok da memnunum.
ben ihtiyaçla hazırlanmıştım canım, ihtiyacın çok güzel ve özgün yayınları var. Ben atandım darısı başınıza
kızlar tarihe nasıl çalışıyorsunuz?
ben bir türlü başlayamadım, çünkü nasıl bir stratejiyle ezberleyeceğimi bulamadım.
bir de fiziki coğrafya da ki dağ plato örnekleri vs hala ezberleyemedim?
nasıl yapayım kızlar?
aramıza hoşgeldin öncelikle tarihte ezberlersen çabuk unutur çok karıştırırsın merakla kodlamayla ögrenirsin aralarındaki sıralama baglantıyı ögrenirsende halledersin cografyadan daglar göller plato vs ben lisede iken hocamız sagolsun harita ile ögretti halada unutmam.hergün haritada yerlerini çiziyoduk daglar8önemlileri).gölller vs bu yöntemi deneyebilirsin bu arada alan ne hocam
arkadaşım ben de vatandaşlıktan yeni basım bir kitap almanı tavsiye ederim.günden değişmiştir tabi ..ve sınava az zaman kala netten günceller diye aratırsan çok faydalı siteler bulursun canım..ben genel kültürden 51 net 3 yanlış yapmıştım.tarih dersini ihtiyaç uzaktan eğitim hakan dede ile çalıştım ben daha çok ..
ben de yediiklim den çalışacaktım, hocamıza soruyu götürüyoruz yediiklimden bunlara takılmayın bilgi kirliliği diyor ama ihtiyaçta da aradığım yok resmen.
ben de dinlemeyip başka kitaplarda aldım.
kızlar tarihe nasıl çalışıyorsunuz?
ben bir türlü başlayamadım, çünkü nasıl bir stratejiyle ezberleyeceğimi bulamadım.
bir de fiziki coğrafya da ki dağ plato örnekleri vs hala ezberleyemedim?
nasıl yapayım kızlar?
Canım 7iklim soruları çok kalitelidir ama ya:26:
arkadaşlar vatandaşılık hazırlanan yok mu? x yayınları dışındaki kitap tavsiyelerinizi bekliyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?