soru işareti kalmadan anlatabildiysem ne mutlu bana :)
bu yıl ikinci girişim olacak eğitimden program geliştirme ve ölçme kaldı diğerleri bitti çok şükür
sizin konular ne alemde?
hayır canım adım nilaykocam konyalı haliyle bende. nilkon4246 42 konya plaka 46 maraş plaka nil de nilay de ne fotocanı
Tamam sustum.:26::26:
maşallah çok güzel bu zamanda bu ilerlemebütün eğitimi bitirdim
yarından itibaren olçmenin istatistik kısmınıda bitirip
pegem 5000 ve yargı 5555 soru bankasını çzmeye başlayacağım
tarih coğrafyadan sorunum yok türkçeden dilbilgisine ve vatandaşlığa bakacağım tahminen 1 ocakta tüm konular biter
ndan sonra sadece matematik konu çalışma soru çzmü ve deneme sınavı yapacağım
2 haftada bir de kısa tekrarlar geçen sene 74 aldım ya siz?
sosyal bilgiler benim branş hocamfelsefe grubu oğretmenliği
benim olçmem fena değil aslında bu soruda takıldım sadece..
sizin branşınız nedir?
maşallah çok güzel bu zamanda bu ilerlemetebrik ederim clementine
Çok sağol canımben üç tanesi 50 den büyük deyince 51,51,53 verdim de ondan olmamış
ikinci sorunun cevabına baktım 80miş canım soru yanlış o zaman
bütün eğitimi bitirdim
yarından itibaren olçmenin istatistik kısmınıda bitirip
pegem 5000 ve yargı 5555 soru bankasını çzmeye başlayacağım
tarih coğrafyadan sorunum yok türkçeden dilbilgisine ve vatandaşlığa bakacağım tahminen 1 ocakta tüm konular biter
ndan sonra sadece matematik konu çalışma soru çzmü ve deneme sınavı yapacağım
2 haftada bir de kısa tekrarlar geçen sene 74 aldım ya siz?
sedeeeef canım msj kutun dolu boşaltır mısınnnn
kızlar sizlerede merhabaçalışın çalışın bendeee çalışıyorum tabikideeeee
hocam maşallah ilerlemeniz harika Allah nazardan saklasın inşallah bu çalışmalarınızın karşılığını alırsınız
bende ocak gelmeden bitirmek istiyordum ama aksaklıklar oldu ocak 15 e kalmadan bitirmek istiyorum
konular bitince bende soru çözümü ve deneme olarak devam etmek istiyorum tabiki tekrarlar da olacak
geçen yıl 80 aldım ama bizim branş için (biyoloji) yeterli bir puan değildi
benim geçen yıl tarih kötüydü onun cok etkisi oldu inşallah bu yıl bu sorunu halledeceğim :)80 i alan 90 nıda alır hocam hiç merak etmeyin
benim hiç matematiğim yok geçen sene 3 tane yaptım yanlış hatırlamıyorsam
o yüzden ocaktan itibaren matematiğe yükleneceğim tüm gücümle 15 net bana yeterde artar
hocam ben dershaneye gitmiyorum
hakkari yüksekovaya bağlı bir karakol lojmanındayım o yüzden yapamadığım sorulara yardımcı olursanız çok çok sevinirim
bu yıl sizin yılınız olsun
hayırlısı bu yıl demek ki
Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın hocam
arkadaşlar ihtiyaç yayınlarının konu anlatımı videoları varmış internette
ben bulamadım
bilen varsa ve link verebilirse çok sevinirim
şimdiden teşekkür ederim
Neler olmuş neler... Öncelikle kızımla ilgili önerileriniz için teşekkür ederim kızlar... Yalnız bizimki işine geleni anlıyor işine gelmeyeni takmıyor çok cingöz, sen resim yap ben çalışıyım diyorum benim kitaplara saldırıyor,buarada 27 aylık ... K.valide yaşlı anne çalışıyor kardeşim yok tek başımayım yaniUykusuz geceler beni bekliyor.
Tez çalışması biter mi kpss başlar mı ,ne diye aftan döndüm diyip dolaşıyorum... Yaparım yaparım kızımada bakarım oğluşuma ( kocama) da bakarım yemekte yaparım derste çalışırım
Asıl gelme sebebim;
Karıştırıyorsam affet ama kpsshayali sen ALES e girmiştin galiba ve eğitim fakültesi mezunusun (Fen Bilgisi Öğretmeni) eğer puanın 70 üstüyse ÖYP ye başvurmanı önermeye geldim, eğitim fakültesi mezunu olma şartının yettiği bi dolu kadro var seç beğen albenim gibi 6 taneyle sınırlı değilsin 2500 kişide 6 kişi düşmüş payıma ÖYP ( Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı)
Sorunlar yaşayan arkadaşlarım üzüldüm,umarım kısa zamanda hayatınız yoluna girer ... Unutmayın bu dünyada siz biriciksiniz...
Hepinize iyi çalışmalar,bende Nietzsche ile olan kavgama döneyim
nicedir arıyordum çok çok teşekkür ederim :)
arkadaşım burda yalnız tarih coğrafya ve matematik mi var ben mi yanlış yere bakıyorum?
eğitim bilimleri başka bir yerde mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?