2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

soru işareti kalmadan anlatabildiysem ne mutlu bana :)
bu yıl ikinci girişim olacak eğitimden program geliştirme ve ölçme kaldı diğerleri bitti çok şükür
sizin konular ne alemde?

bütün eğitimi bitirdim
yarından itibaren olçmenin istatistik kısmınıda bitirip
pegem 5000 ve yargı 5555 soru bankasını çzmeye başlayacağım
tarih coğrafyadan sorunum yok türkçeden dilbilgisine ve vatandaşlığa bakacağım tahminen 1 ocakta tüm konular biter
ndan sonra sadece matematik konu çalışma soru çzmü ve deneme sınavı yapacağım
2 haftada bir de kısa tekrarlar geçen sene 74 aldım ya siz?

maşallah çok güzel bu zamanda bu ilerleme tebrik ederim clementine

Çok sağol canım ben üç tanesi 50 den büyük deyince 51,51,53 verdim de ondan olmamış
ikinci sorunun cevabına baktım 80miş canım soru yanlış o zaman

rica ederim canımbende ilk gördüğüm örneklerde büyük diyince öyle yapıyordum, yanlış yapa yapa doğruyu öğreniyorsun
şimdi düşündümde ikinci soruda 80 doğru cevap çünkü sonuçta A 80 olunca aralarında yine aynı sayıda 4ün tam katı oluyor 81 olsaydı
olmazdı aralarında fazladan bir tane daha 4ün tamkatı sayı olacaktı orda yanlış mantık kurmuşum

hocam maşallah ilerlemeniz harika Allah nazardan saklasın inşallah bu çalışmalarınızın karşılığını alırsınız
bende ocak gelmeden bitirmek istiyordum ama aksaklıklar oldu ocak 15 e kalmadan bitirmek istiyorum
konular bitince bende soru çözümü ve deneme olarak devam etmek istiyorum tabiki tekrarlar da olacak
geçen yıl 80 aldım ama bizim branş için (biyoloji) yeterli bir puan değildi

80 i alan 90 nıda alır hocam hiç merak etmeyin
benim hiç matematiğim yok geçen sene 3 tane yaptım yanlış hatırlamıyorsam
o yüzden ocaktan itibaren matematiğe yükleneceğim tüm gücümle 15 net bana yeterde artar
hocam ben dershaneye gitmiyorum
hakkari yüksekovaya bağlı bir karakol lojmanındayım o yüzden yapamadığım sorulara yardımcı olursanız çok çok sevinirim

bu yıl sizin yılınız olsun
hayırlısı bu yıl demek ki
Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın hocam

benim geçen yıl tarih kötüydü onun cok etkisi oldu inşallah bu yıl bu sorunu halledeceğim :)
bende dershaneye gitmiyorum elimden geldiği kadar yardımcı olurum tabiki
bu yıl atandigimiz yıl olsun inşallah emeklerimizin karşılığını alırız inşallah.

arkadaşlar ihtiyaç yayınlarının konu anlatımı videoları varmış internette
ben bulamadım
bilen varsa ve link verebilirse çok sevinirim
şimdiden teşekkür ederim

Neler olmuş neler... Öncelikle kızımla ilgili önerileriniz için teşekkür ederim kızlar... Yalnız bizimki işine geleni anlıyor işine gelmeyeni takmıyor çok cingöz, sen resim yap ben çalışıyım diyorum benim kitaplara saldırıyor,buarada 27 aylık ... K.valide yaşlı anne çalışıyor kardeşim yok tek başımayım yani Uykusuz geceler beni bekliyor.
Tez çalışması biter mi kpss başlar mı ,ne diye aftan döndüm diyip dolaşıyorum... Yaparım yaparım kızımada bakarım oğluşuma ( kocama) da bakarım yemekte yaparım derste çalışırım

Asıl gelme sebebim;
Karıştırıyorsam affet ama kpsshayali sen ALES e girmiştin galiba ve eğitim fakültesi mezunusun (Fen Bilgisi Öğretmeni) eğer puanın 70 üstüyse ÖYP ye başvurmanı önermeye geldim, eğitim fakültesi mezunu olma şartının yettiği bi dolu kadro var seç beğen al benim gibi 6 taneyle sınırlı değilsin 2500 kişide 6 kişi düşmüş payıma ÖYP ( Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı)

Sorunlar yaşayan arkadaşlarım üzüldüm,umarım kısa zamanda hayatınız yoluna girer ... Unutmayın bu dünyada siz biriciksiniz...

Hepinize iyi çalışmalar,bende Nietzsche ile olan kavgama döneyim

canım nacizane tavsiyen için çok müteşekkir oldumancak canım o puanlar çok formaliteden belirleniyor sembolik puanlar yani,öyp ortalaması denilen bir puan var bu da alesin %60ı lisans nor ortalamasının %25i varsa dil puanının(dil puanın olmazsa yerleşmen imkansız zaten)%15 i alınarak hesaplanıyor ve fen bilgisi için tüm bunların hesaplanmış haliyle yerleşebilmek için öyp puanının en az 85 olması gerek ki o bile yetmeyebiliyor,benim bu puana erişmeme biraz daha var,ama teşekkür ederim hatırlayıp bunu benimle paylaştığın içinsanad açok çok kolay gelsin canım

arkadaşım burda yalnız tarih coğrafya ve matematik mi var ben mi yanlış yere bakıyorum?
eğitim bilimleri başka bir yerde mi acaba?

ben gy gk videolarını sordun sandım
eğitim bilimlerinin derslerini indirmek için böyle bir yer var ama konuları bilmediğim için dersler tam mı bilmiyorum
bi bak istersen:))

Kpss Hazırlık Videoları

kızcelerim nasılsınız
ya hu 6 ayımız kaldı.
cok mu gec kaldık konu bitirmek icin ne:26:
ocak yaklastıkca karamsar oldum vallahi:18::18:
bir akıllll :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…