2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

selam kızlar nasıl gidiyor çalışmalar:)
ben 2012ciyim sormak istediğinz bişey varsa yardımcı olabilirim

merhaba arkadaşlar sayfanızın takipçisiyim :) kolay gelsin iyi çalışmalar herkese
kızlar bir sorum olacak, ben eğitim bil.den yediiklim konu anlatımını aldım gy-gkdende yargı aldım. bu yayınların yanına başka konu anlatımlı kitap almak istiyorum tamamlayıcı olsun diye neleri önerirsiniz. birde datanın kral kızı serisi ile data tarih arasındaki fark nedir.
çok soru sordummm kusura bakmayın

merhaba canlarım
bi mide zehirlenmesi geçirdim
o sebepten buralarda yoktum
öncelikle yediiklim dergilerinizi zamanında gönderemediğim için kusuruma bakmayın, şimdi hemen yolluyorum, isteyenler bana özel mesajla ulaşsınlar
cuma günü disminore için 4 tane hap içtim. doktorum 8 taneye kadar içebilirsin demişti, doktor ya güveniyosun, ben de öğlen 2 akşamüstü 2 tane içtim. akşam 8-9 gibi midem bulanmaya başladı; ama reglden sandım. 1-2 defa kustum, sonra baktım geçmiyor, sevgilim acile götürdü. 2 iğne yaptılar, yolladılar. eve geldim. sabahın 3 üne kadar hala kusmam devam etti, haydii biz yine acile, bu sefer sürekli kusturmaya çalıştılar ve serum verdiler. ertesi gün eve geldik ve hala devam ediyor, afedersiniz nerdeyse her saat başı kusuyorum ve midem boşaldı, hala su kusuyorum. haşlanmış patatese zorladım kendimi, yediğim gibi çıkarıyorum. bu böyle 1 gün daha sürdü, akşamında yine aynıyım, bu kez fakülteye gidelim dedik; ama benim sigortam olmadığı için bakmadılar, yine devlete gittik ve bu kez akıllarına tahlil yapmak geldi, yine kusturmaları, yine serumlar, iğneler.. derken artık evimdeyim. azar azar yemek yiyebiliyorum; ama daha iyi değilim. inş bir an önce toparlanıcam ve derslere bomba gibi dönücem

Çok geçmiş olsun.:26::26: Ben de ishal oldum cuma günü.

ah kuzum yaaa cok gecmıs olsunn:26::26::26:
doktor hatası nelere yol acıyor yaa
önemsemıyorlar ki bazen
ınsallah ıyılesırsın eskısınden dinc olarakgelırsın kuzum cok uzuldum yaaa

Çok geçmiş olsun.:26::26: Ben de ishal oldum cuma günü.
sağol canım sana da çok geçmiş olsun
ah kuzum yaaa cok gecmıs olsunn:26::26::26:
doktor hatası nelere yol acıyor yaa
önemsemıyorlar ki bazen
ınsallah ıyılesırsın eskısınden dinc olarakgelırsın kuzum cok uzuldum yaaa

sağol kuzum, ahh doktor deyip her şeyi de onların dediği gibi yapmamak gerekiyor, bünyeme fazla geldi işte, zaten mantıken 8 hap bi tanesi 750 mg. buna şükür diyorum atlattım. inş daha iyi olucam canım, ders çalışmayı özledim zaten =)
siz neler yaptınız bakiim, çalıştınız mı?

sedefcim çok geçmiş olsun benimde başım felaket ağrıyor ağrı kesici içmemek için direniyorum resmen normalde ağrımaz başım dün üzüldüm biraz ağlayınca ertesi gün başıma vurduders mers kaldı tabi...şu ales hayırlısıyla bitseydi bi inşallah

ahh canım benim yaa vallahi en önemli şey sağlık şu hayatta.. o olmayınca hiçbir şeyin önemi kalmıyor. biraz sabır, biraz zaman.. ondan sonra bomba gibi olucaz inş. benim de vizeler var haftaya. onlar bittikten sonra devamsızlıklarımı kullanıp okula gitmicem, evde çalışıcam. inş şimdilik planım bu..
noldu niye üzüldün sen bakiim

ailevi sedefcim duygusala oldum iştekesinlikle öyle ya çok kalıp bir söz ama her şeyin başı sağlık sözü çooook doğru,vizelerin mi var senin amanda amannn kolay gelsin canımmm

ailevi sedefcim duygusala oldum iştekesinlikle öyle ya çok kalıp bir söz ama her şeyin başı sağlık sözü çooook doğru,vizelerin mi var senin amanda amannn kolay gelsin canımmm

en doğru söz canım kesinlikle.. üzme kendini bak, şu an biz ne konuşuyoruz, hiçbir şey için sağlığından olmaya gelmez. senden daha önemlisi yok bu dünyada..
ahh vizelerim var hem de 1 haftaya sıkıştırmışlar ve haftasonumuzu da almışlar. bu hafta hastanedeyim diye gidemedim, vize haftası da cmt pazara da sınav koymuşlar. yine gidemicem dershaneye.

çok geçmiş olsun sedefim inşallah en kısa sürede iyileşirsin canım

geçmiş olsun inşallah hemen iyileşirsin canım
kendini yemek yemeye zorla canım zor da olsa çorba filan iç öğünleri hiç aksatma
kendimden biliyorum yoksa daha kötü oluyorsun sürekli yatma isteği toparlanmanıda geciktiriyor

not: o dergiler eğitim bilimleri mi yoksa gy gk mü?

çok geçmiş olsun sedefim inşallah en kısa sürede iyileşirsin canım
sağol tatlım inş

sağol kuzum yatınca daha kötü oluyorum zaten, az biraz zorla yemeye çalışıyorum. zaten aldım dersimi. senelerdir meyve girmedi ağzıma, whopper jr manyaklığından çorba nedir unutmuştum. ahh ahhhh, sonra bünyem kaldırmadı tabii, şu son 2 günde 2 kilo vermişim. şu an sulu şeyler kusturuyo; ama haşlanmış patates, ballı muz favori yiyeceklerim oldu
ikisi de var dergilerden, sana da gkgy yi göndereyim. dergiler word dosyası halinde ama yine de işine yarıyabilir

zaten o bizi mahveden hep whopper jr manyaklığı sen de bendensin anlaşılan
o zaman çabucak iyileş bomba gibi yeniden dön sahalara
olur ben sana mailimi mesaj atıyım

zaten o bizi mahveden hep whopper jr manyaklığı sen de bendensin anlaşılan
o zaman çabucak iyileş bomba gibi yeniden dön sahalara
olur ben sana mailimi mesaj atıyım

kesinlikle sendenim belli şimdi yemeğe korkuyorum.. az önce komşu geçmiş olsuna geldi ve çikolata almış ama yemedim.. en azından şimdilik korkuyorum, azaltıcam da.. bu arada cumadan beri sigara içmiyorum, sanırım inş bırakıcam, her şeyde bi hayır varmış bak

çok güzel senin için sevindim o burger konusunda da ilk günler korkuyorsun sonra devam en azından bende öyle oldu
tabi eskisi gibi yemiyorum geçen sene son sınıftım sürekli milleti toplayıp toplayıp götürüyordum bir de dersler geç oluyordu bazen aralarda vardı
mecbur elleri mahkum

dergiler geldi şimdi rar arşivine eklemeden açamadım dosyaları diğer kızlarda açamazsa dosyanın üzerine tıklayıp arşive ekledikten sonra
rahatça açılıyor, bir ara çıktılarını almak lazım

Kıyamam cnm ya çook geçmiş olsun artık dışarda yemek yasak sana dikkat edeceksin kendine yok öyle. Çorba meyve. Dışardan en fazla bisküvi yiyeceksin o da çok zorda kalınca. asitli içecekler artık tüketmiyorsun bol su iç ayy dikkat et işte kendine yazık diil mi o güzelim mideciğğine

Çoook geçmiş olsun ya gerçekten üzüldüö çok Tekrar geçmiş olsun ya iyi bak kendine bak her girdiimde sorcam

hımm ben nasıl açıldığını bilemiyorum, iyi oldu o zaman diğer arkadaşlar için canım
yenmez mi o bee, patateslerine bayılıyorum ben onların da şu an midem hala bulandığı için itici geliyo :120:

tamam annecim söz veriyorum, sözünden çıkmıcam.
aahh ahh evet içtiğim haplar fazla geldi canım benim ama benim bünyem de çok zayıflamış da haberim yokmuş hiç iyi beslenmezdim hiç.. canım şimdilik sıvı gıdalar tüketemiyorum, ama bi kaç gün daha geçtikten sonra günde 2 litreye kadar su içmeye çalışıcam. ben aklıma gelirse 1 bardak ya içer ya içmezdim. meyveye her gün yer var artık midemde :128:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…