2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

canım benimde 10 yumurtam toplandı diye sevinirken 3 tanecik oldun çıktı onunda ikisi döllendi.. bende ilk duyduğumda çok üzüldüm senin gibi.. dondururuz belki fazla olursa diye dua ederken yüklemek için bulduğumuza şükrettik.. hatta merkez bekletmeden 2. gün transferi yaptı.. napalım kaderden öte geçilmez umutsuz olma dua et sadece...

canlarrrrrr sonuççç negatif.blast embriyo olmasına rağmen

Allah sabır versin canım.. inşallah tez vakitte yeni tedavine başlarda bebeğine kavuşursun...

sağol arkadaşım doğru diyorsun
kader nasip kısmet
sonradan mecbur toparlanıyorum
ama ilk tepkim hep çok kötü ve negatif oluyor
elimde değil
hep burda kaybediyorum zaten

sağol arkadaşım doğru diyorsun
kader nasip kısmet
sonradan mecbur toparlanıyorum
ama ilk tepkim hep çok kötü ve negatif oluyor
elimde değil
hep burda kaybediyorum zaten

hepimiz aynıyız canım.. bende iğneler zamanı e2 im düşünce gemileri yaktım tedavim iptal olucak diye ne ağladım.. transfer bile olduda geçti bile.. inşallah hayırlı sonuçlar alırız...

hiç moralini bozma canım sabırrrr benimde sadece iki yumurtam toplandı ve biraz geç döllendiler bugünde transferimin 7.günü ve bugün adet olma belirtileri başladı ama yinede son güne kadar ümidimi yitirmeme kararı aldım hayatta herşey bizler için bir bakmışsın o bitanecik yumurta 9 ay sonunda kollarının arasında :)))

Rabbim tez zamanda bebişini göndersin sana canım demek ki biraz daha zamana ihtiyacın var herşeyin hayırlısı

Canim biliyorum cok zor ama benim daha once tuttu fakat sonuc alamadik,arkadasimin embriyosu bile olmuyordu, yilmadi ve direndi simdi cok sukur oldu . Ins kendiliginden mucizevi bir sekilde seninde olur🙏🙏

Canim zor bir durum ama bir arkadasim sperm problemli 1 tane Embriyo olumlu sonuc,bir tane arkadasim pgt hastasi 1 tane Embriyo ,ikiside olumlu sonuclar oldu.dua et cnm ins ben inaniyirum olacagina bitanem🙏

hepimiz aynıyız canım.. bende iğneler zamanı e2 im düşünce gemileri yaktım tedavim iptal olucak diye ne ağladım.. transfer bile olduda geçti bile.. inşallah hayırlı sonuçlar alırız...

amin inş, birbirimize dua etmekten başka çaremiz yok
o kadar aciziz ki her daim Allaha muhtaç
Allahım yüzümüzü güldürsün hepimizin inş
sağol canım tesellilerin için merhem gibi geliyor

bal damlıyor ağzından Allah razı olsun
amin inş hepimiz için
Allah yardımcımız olsun yüzümüzü güldürsün
gönlümüze göre versin dualarımızı kabul etsin

başkalarını teselli etmek onlara ümit vermek ışık olmak
çok daha kolay sanırım
iş kendine gelince de başkalarına ihtiyaç duyuyorsun
teselli bulmak için

teşekkürler hepinize

Canim zor bir durum ama bir arkadasim sperm problemli 1 tane Embriyo olumlu sonuc,bir tane arkadasim pgt hastasi 1 tane Embriyo ,ikiside olumlu sonuclar oldu.dua et cnm ins ben inaniyirum olacagina bitanem🙏

çok çok sağol arkadaşım ne güzel yazıyorsun öyle

bir anda tüm sıkıntılarımı aldınız hepiniz

bu gece çok dua edeceğim hepimiz için

sizi seviyorum

kızlaaaaaaaaaaaaarrr hep bu günü bekledim ve yazıyorum Rabbime nihai şükürler olsun HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİMMMMMMMM :)
12. günüm ve beta hcg değerim 377 nasıl? çileklimonata totemim tuttu kardeşimm :)

canı gönülden tebrik ederim çok güzel bir haber Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin eeeeeee artık darısı bizlere bulaşsın

canı gönülden tebrik ederim çok güzel bir haber Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin eeeeeee artık darısı bizlere bulaşsın

transfer anında bütün bebiş isteyen kardeşlerime nasip et Yarab diye dua ettim inşallah Rabbim sizede bu duyguyu yaşatır canım benim ifadeler kifayetsiz nutkum tutuldu şoktayımm

Masallahhh subhanallahhh. Ayyy cok mutlu oldumm canimmm. Ve meraktan catlamak uzereyimmm. Kocişim gelsin de biz de bakalim artik sonucumuza.

Bugun kontrole gittim kızlar 18,16,15,12 bir sürü yumoş var doktor cumartesi toplanıcak dedi ve yarında kontrole çağırdı ..

Canim benim de yarin kontrol var bakalim 1 ihtimal benim de ctesi toplanabilir yoksa ptesiye de kalabilir yarin belli olur sanirim tatlim hakkimizda hayirlisi insallah tatlim

Tatlim hayirli ugurlu olsun insallah rabbim saglikla kucagina aldigin gunleri de gostersin canim

Masallahhh subhanallahhh. Ayyy cok mutlu oldumm canimmm. Ve meraktan catlamak uzereyimmm. Kocişim gelsin de biz de bakalim artik sonucumuza.

içimden bi his seninde hayırlısıyla sonucunun çok güzel çıkacağını söylüyo büyük sabırsızlıkla bekliyoruz sonucunu canım ..

cnm umudunu asla kesme rabbim belki bu tek emriyona hayat vercek ne biliyosun bizler tek emriyoya bile razı değilmiyiz allaha isyan seninki şu an rabbim seni bunla sınıyo sakın unutma duanı et ilaçlarını al ya hiç döllenme olmasaydı ozaman ne yapıcaktın arkadaşm ben 10 ayda 4 yumurta verdim 1 boş çıktı 1 tane döllendi onla hamile kaldım ama hafif lekelenmem oldu meğer yerlaşme lekesiymiş bende bir panik bir feryad figan ağlamak bağıra bağıra hastaneye gittik dr bana bi kızdı ne ağlıyosun gebelik devam ediyo bu yerleşme kanaması dedi ama böle üzülmeye devam edersen bu düşer dedi aradan 1 hafta geçti ve bebeğim düştü panikle ve strestn bebeğimi kaybettim yani diyeceğim cnm arkadaşm bunun 1 de bir binide bir yterki rabbim ona can hayat versin duanı et transfer gününe pozitif git bebeğini al gel ordan tm annelerin güzeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…