2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

inşallahhh buraya yansıttığım kendimden başkası değil.... sabırdan çok kabulleniş...

Amayacim okuyunca cok uzuldum Rabbik tedaviye gerek kalmadan nasip Eder sana Biras once telin ve sitenin azozligine ugradim Allshim gonlune gore versin sana canim iyi aksamlarv

inşallahhh buraya yansıttığım kendimden başkası değil.... sabırdan çok kabulleniş...
amayacığım canım kabullenmekten başka elden bişey gelmiyor..biz önümüze bakıcaz canım farklı neler yapabiliriz ne vesile olabilir bebeğimizin gelmesi için..bak bir yöntem biliyorum ben bunu yaptıranlar varya herkez hamiş kalıyor tüp bebekle yada normal yolla..hacamatı araştır canımcığım bu mucizevi bir yöntem peygamber efendimizinde sünet her derde deva..hacamtçı bebek tedavisi görenler içinde yapıyormuş..ben en kısa zamanda yaptırcam tedavilerime öyle deniycem..inş Rabim bunu vesile kılarda meleğime kavuşturur beni..ben 3 negatif tüp bebek artı 4 aydan beri büyümeyen yumoşlara ramen hiç inancımı yitirmedim nedense..sadece Rabim zamanını biliyor zamanı gelince göndercek meleklerimizi..şimdi onların ruhları en güvenli yerde..

Mrb arkdslar zeynep kamilde rahim filmi cektiren varmi ne zamn randevu almya gittiniz

malesef ki benim için henüz zamanı gelmemiş arkadaşlar.... inşallah Rabbim daha güzel sürprizler hazırlamıştır bana ve ben gibi bekleyenlere....
Canim cok giremiyordum siteye malum telden girmek icin sıkıntı olusturdular. Yani mesajini yeni gordum ne kadar uzuldugumu anlatamam ama elden bisey gelmiyor. Zaman herseyin ilaci. Dogru zaman geldiginde mutlaka guzel haberler alicaksin inş. Ne olur moralini yuksek tut kendini koyverme sakın emi. Sen bizm canimizsin

Rabbim hizla sagligina kavusmani nasip etsin. Diger bebeklerini sana bagislasin insallah

Arkadaslar size bir sey soracagim. Ben bu haftaya kadar gunde 5 tane estrofem ve 1 tane crino jel kullanmaya devam ettim. Estrofemin recetesinde X grubu ilac oldugu yaziyor. Bir cok kiside de dr kalp atisini duyar duymaz ilaçları kesmis. Sizce benim cogul gebelik oldugu icin mi böyle oldu? Simdi operasyon sonrasi da antibiyotikler eklenince iyice aklim karisti. Bu kadar ilac bebeklere zarar vermemiş midir?

günaydınlar....

sanırrım olmamıstır, doktor mutlaka uyarırdı diye düşünüyorum tatlım öyle bir durumda....

Mrb arkdslar zeynep kamilde rahim filmi cektiren varmi ne zamn randevu almya gittiniz
Canim ben radyotom denilen bir merkezde cektirmistim. 2 dk sürüyor ve coook agrisiz. Ileri teknoloji bir cihaz kullaniyorlar. Tam hatırlamiyorum ama sanirim 400tl vermistim. Parayi ayarlayabilirsen orada cektirmeni tavsiye ederim :):)

Gunaydin Kislar nasilsiniz sezercim gecmis olsun tatlim hep aklimdaydin ama telden bazen yazamiyom nedense insalllah Rabbim saglikla bebeklerini kucagina aldigin gunleride gosterir amayacim bizim de guzel gunlerimiz insallah onumuzde bebisli bebisli Allshim tedaviye gerek kalmadan nasip Eder insallah optummmm

Kislar nedense Icin bubaralar Cook buruk Allahima karsi inancim cokkk buyuk ama ogun gelmicekmis gibi geliyo Bana ama inaniyorum Rabbim ogunleri gosterecek insallah anlayacaniz icinde kocaman bir tas canimi acito Allah en yakin zzamanda bizimde yuzumuzu guldursun sevgilerv

Canim ben radyotom denilen bir merkezde cektirmistim. 2 dk sürüyor ve coook agrisiz. Ileri teknoloji bir cihaz kullaniyorlar. Tam hatırlamiyorum ama sanirim 400tl vermistim. Parayi ayarlayabilirsen orada cektirmeni tavsiye ederim :):)
sağol cnm ama malesef çektiremem çok teşekkrler

Ben de senin gibi dusunuyorum ama bunu bir de sizden duymaya ihtiyacım var sanirim canimcim
sezercim gecms olsun...umarim daha iyisindir suan...ikiz bebeklerinin gayet iyi olduklarini dusunuyorumsende keyifle onune bakacaksin,kontrolden sonra
İlaclar icinse kafani kurcalama,ciddi kotu etkisi olacagini bilse dr verirmiydi senin bilgin olmadan,sana anlatmadan..

canim su an hissettiklerin o kadar normal ki...bu inisler olmadan yukselisler olmuyor hayatta..kurtajdan sonra kontrole gittigimde hastaneye,kontrolu yapan dr "bu isin sirri asla olmayacagini dusunmektir,belki de genetiginize uygun evlat edinmek" dedi..bana tuhaf gelmedi cunku simdiye kadar duydugum tum hikayelerde,olmayacagini dusunerek yani aslinda rahatlayip onune baktiginda bebek kendiliginden geliyordu...hayatimizi bir bebek ile anlamlandirmak da yanlis bana gore..olsa guzel olmazsa ölüm degil..
Ben bu tedavime buyuk umut ve mutluluk ile basladim,opu zamani ya olmazsa demeye basladim..hatta icimden,eger olmazsa bir daha denememeye,isime gucume odaklanmaya karar verdim..kismet oldu bebegime hamile kaldim..sana da yakindir insallah bebekli zamanlarin

Slm arkadaşlar bende pkolu ve 23 yaşında 3 senelik evliyim..Ama bebisimiz olmadı 2 kere aşılama yaptık tutmadı şimdi tup e geçtik yumurta büyütüyoz catlamasin die olan iğnelere başladık ama ne bilim korkuyorum tutmaz die eşimin de sayı az valla asilamadan sonra çok yikilmisttim Rabbim yardım etsin hamislerden dua istiyorum bide bişe sormak istiyorum yumurta toplama işlemi zormuu transfer aşılama gibiymis heralde ama toplamdan korkuyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…