inşallahhhGeçmiş olsun cnm, tez zamanda gönlünde olana kavuşursun inşallah. Ama seni tebrik ediyorum gerçekten, buraya yansıttığın mı bu gerçekten bümüzün bilmem, herkese Allah sana verdiği gibi sanır versin inşallah. 1.3. 5. 13. denemesinde olmayanlar bile var, Allah'ın dediği olur elbet. Inşallah bir dahaki sefer olur, hep güçlü kal :)
Geçmiş olsun canım...Bebeğim çok direndi deyince gözyaşlarımı tutamadımAllah gönlüne göre versin çok geçmiş olsun...
Geçmiş olsun.insallah kalan iki bebeğini sağlıkla kucağına alırsın.
malesef ki benim için henüz zamanı gelmemiş arkadaşlar.... inşallah Rabbim daha güzel sürprizler haır bana ve ben gibi bekley
amayacığım canım kabullenmekten başka elden bişey gelmiyor..biz önümüze bakıcaz canım farklı neler yapabiliriz ne vesile olabilir bebeğimizin gelmesi için..bak bir yöntem biliyorum ben bunu yaptıranlar varya herkez hamiş kalıyor tüp bebekle yada normal yolla..hacamatı araştır canımcığım bu mucizevi bir yöntem peygamber efendimizinde sünet her derde deva..hacamtçı bebek tedavisi görenler içinde yapıyormuş..ben en kısa zamanda yaptırcam tedavilerime öyle deniycem..inş Rabim bunu vesile kılarda meleğime kavuşturur beni..ben 3 negatif tüp bebek artı 4 aydan beri büyümeyen yumoşlara ramen hiç inancımı yitirmedim nedense..sadece Rabim zamanını biliyor zamanı gelince göndercek meleklerimizi..şimdi onların ruhları en güvenli yerde..inşallahhhburaya yansıttığım kendimden başkası değil.... sabırdan çok kabulleniş...
Canim cok giremiyordum siteye malum telden girmek icin sıkıntı olusturdular. Yani mesajini yeni gordum ne kadar uzuldugumu anlatamam ama elden bisey gelmiyor. Zaman herseyin ilaci. Dogru zaman geldiginde mutlaka guzel haberler alicaksin inş. Ne olur moralini yuksek tut kendini koyverme sakın emi. Sen bizm canimizsinmalesef ki benim için henüz zamanı gelmemiş arkadaşlar.... inşallah Rabbim daha güzel sürprizler hazırlamıştır bana ve ben gibi bekleyenlere....
Rabbim hizla sagligina kavusmani nasip etsin. Diger bebeklerini sana bagislasin insallahCanimsinnn Rabbim goturebilecegimiz kadar dert keder vermesin insallah. Benim dunden onceki gun reduksiyon yapildi. Uyusturmadilar. Yaklasik 2 saat surdu. Cook direndi bebegim. Dr tek olani aldi. Tek yumurta ikizlerinin plesantalari ortak oldugu icin onlardan birine dokunursak digeri de yasamaz ya da sakat dogar dedi. Coook zormus. Keske fizigim tasiyabilecegim sekilde olsaydi. Dr ikizler icin de hep gozetim altinda olacaksin diyor. Penisilinden tut da antibiyotige kadar kullanmadigim ilac kalmadi. Hergun zofran denilen bulanti ilaci aliyorum. Yoksa kusma nobetleriyle acillerdeyim. Anlayacagin bebisler Allaha emanet. Operasyon sirasinda da kendimi cook kasmisim herhalde belim tutulmus. Hic kimildayamiyorum. Gececek insallah bu sıkıntılı günler. 2 hafta dusuk riskim var. Dr. Mumkunse hep yat dedi. Benden haberler simdilik bu kadar. Bunlar da geçerse hamile olduguma sevinebilecegim herhalde :)
Coook tesekkur ederim canimm. Yarin kontrol var. Bakalim insallah diğer bebislerim operasyondan etkilenmemislerdir.Rabbim hizla sagligina kavusmani nasip etsin. Diger bebeklerini sana bagislasin insallah
sanırrım olmamıstır, doktor mutlaka uyarırdı diye düşünüyorum tatlım öyle bir durumda....Arkadaslar size bir sey soracagim. Ben bu haftaya kadar gunde 5 tane estrofem ve 1 tane crino jel kullanmaya devam ettim. Estrofemin recetesinde X grubu ilac oldugu yaziyor. Bir cok kiside de dr kalp atisini duyar duymaz ilaçları kesmis. Sizce benim cogul gebelik oldugu icin mi böyle oldu? Simdi operasyon sonrasi da antibiyotikler eklenince iyice aklim karisti. Bu kadar ilac bebeklere zarar vermemiş midir?
Canim ben radyotom denilen bir merkezde cektirmistim. 2 dk sürüyor ve coook agrisiz. Ileri teknoloji bir cihaz kullaniyorlar. Tam hatırlamiyorum ama sanirim 400tl vermistim. Parayi ayarlayabilirsen orada cektirmeni tavsiye ederim :):)Mrb arkdslar zeynep kamilde rahim filmi cektiren varmi ne zamn randevu almya gittiniz
Ben de senin gibi dusunuyorum ama bunu bir de sizden duymaya ihtiyacım var sanirim canimcimgünaydınlar....
sanırrım olmamıstır, doktor mutlaka uyarırdı diye düşünüyorum tatlım öyle bir durumda....
sağol cnm ama malesef çektiremem çok teşekkrlerCanim ben radyotom denilen bir merkezde cektirmistim. 2 dk sürüyor ve coook agrisiz. Ileri teknoloji bir cihaz kullaniyorlar. Tam hatırlamiyorum ama sanirim 400tl vermistim. Parayi ayarlayabilirsen orada cektirmeni tavsiye ederim :):)
Ben z.kamilde cektirmedim ama biliyorum.cok arkadas var..reglin 1.gunu gidip randevu aliyorsun.orda da aci filan olmuyor dediler.gecmis osun...sağol cnm ama malesef çektiremem çok teşekkrler
sezercim gecms olsun...umarim daha iyisindir suan...ikiz bebeklerinin gayet iyi olduklarini dusunuyorumBen de senin gibi dusunuyorum ama bunu bir de sizden duymaya ihtiyacım var sanirim canimcim
canim su an hissettiklerin o kadar normal ki...bu inisler olmadan yukselisler olmuyor hayatta..kurtajdan sonra kontrole gittigimde hastaneye,kontrolu yapan dr "bu isin sirri asla olmayacagini dusunmektir,belki de genetiginize uygun evlat edinmek" dedi..bana tuhaf gelmedi cunku simdiye kadar duydugum tum hikayelerde,olmayacagini dusunerek yani aslinda rahatlayip onune baktiginda bebek kendiliginden geliyordu...hayatimizi bir bebek ile anlamlandirmak da yanlis bana gore..olsa guzel olmazsa ölüm degil..Kislar nedense Icin bubaralar Cook buruk Allahima karsi inancim cokkk buyuk ama ogun gelmicekmis gibi geliyo Bana ama inaniyorum Rabbim ogunleri gosterecek insallah anlayacaniz icinde kocaman bir tas canimi acito Allah en yakin zzamanda bizimde yuzumuzu guldursun sevgilerv
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?