sağolasın tatlım, inşallahhh...nasılsınız kızlar Telnen yazınca hep şifre istiyo cok kötü olmus ya amayacim sbuyuk Yine as kaldi sende Gusel sonuclar gerisin inssallah yari mutlu haberi ver bise Nazancim Pasa geliyor dessene saglikla kucagina almayi nasip etsin MEVLAM kizlar Size bisey sorucam ben Ader sguk renkli ve Biras sulu geliyo Neden acaba bete baktim ama bulamad bilgisi olan varmi iyo geceler
Haftasonuna denk gelmesi pek kotu oldu..keske dun verseydin dicem,o zaman da erken oluyor..neyse beklicez artik..ben de 10.gun kan vermistim ama benim 3gunluktu..senin degerin daha yuksek cikar sanirim,benim 53 gibi cikmisti sonuc.hayirlisi insallahgünaydınlaaaarrrrrr
amin tatlım inşallahhh
teşekkürler nazancım.... hayırlısı inşallahhhh
bu arada sabah sabah kalktığım gibi hastaneye gittim kanımı verdim; "Pazartesi alın" dediler....ama dedim ben tüp bebek tedavisi görüyorum bugün doktoruma bildirmem lazım aynen bi smile gibi masum hatun moduna geçtim boynumu da büktüm... "Makine bi sizin için çalışamaz tahmin edersiniz ki" diye sert çıktı abla... "ama.... " dedim daha içli... "4 gibi gel belki çıkar, bak sadece belki diyorum" dedi abla....
sözün özü bugün haber alır mıyız belli değilöğrenirsek ne ala, öğrenmezsek 3 gün daha bekliycez canlarım... hazır sonuç almaya gitmişken pazartesi bi daha kan veririm, onu da salı alırım... çarşamba da zaten kendi doktorum da randevum var bide orda baktırırım....
hayırlı güzel şeylerle dön tatlımmmm... cinsiyetini göstercekmi acabaaaaaaKızlar bugün doktora gidiyorum 2'li test için...Uzun uzun görücem sıpayı
Hadi gule gule git bakalim,guzel haberlerle gel..uzun uzun seyredersin bebikiniKızlar bugün doktora gidiyorum 2'li test için...Uzun uzun görücem sıpayı
Canim bu kadar cabuk mu cikti sonucmalesef ki benim için henüz zamanı gelmemiş arkadaşlar.... inşallah Rabbim daha güzel sürprizler hazırlamıştır bana ve ben gibi bekleyenlere....
malesef ki benim için henüz zamanı gelmemiş arkadaşlar.... inşallah Rabbim daha güzel sürprizler hazırlamıştır bana ve ben gibi bekleyenlere....
malesef ki benim için henüz zamanı gelmemiş arkadaşlar.... inşallah Rabbim daha güzel sürprizler hazırlamıştır bana ve ben gibi bekleyenlere....
bende seni merak ediyodum tatlım, nasıl oldun? nedir son durum... beni merak etmeyin arkadaşlar... daha önce de biçok kez söylemiştim ya, tedbirimi aldım takdir Allahın demiştim...içim rahat, elimden geleni yaptım ben, zamanı değilmiş hepsi bu... içim buruk, ama aşırı bi üzüntüm yıkıntım yok...Operasyon gecirdigimi haber vermek icin esimden topige girmesini rica ettim ve son sayfada senin yazini gordum direkt. Amayamm canimm cok uzgunum. Inan hep senin icin dua ettim. Hayirlisini diledim. Demekki boylesi hayirliymis lutfen kendini yipratma. Senin ne kadar guclu oldugunu hepimiz biliyoruz. Seni cooooook seviyoruz. O kadar iyi ve temiz bir kalbin varki Rabbim sana en dogru zamanda melegini verecek hic suphem yok!!!
bende seni merak ediyodum tatlım, nasıl oldun? nedir son durum... beni merak etmeyin arkadaşlar... daha önce de biçok kez söylemiştim ya, tedbirimi aldım takdir Allahın demiştim...içim rahat, elimden geleni yaptım ben, zamanı değilmiş hepsi bu... içim buruk, ama aşırı bi üzüntüm yıkıntım yok...
canım çook üzüldüm zamanı değilmiş demeki Rabim zamanını biliyor biz sadece sabır ile tedavilerimize devam edelim..geçmişle yaşamak yok canım biz önümüze bakıcaz..nasıl bir tedavi düşünüyorsun ilerde merkez değiştircenmi..malesef ki benim için henüz zamanı gelmemiş arkadaşlar.... inşallah Rabbim daha güzel sürprizler hazırlamıştır bana ve ben gibi bekleyenlere....
hayırlı güzel şeylerle dön tatlımmmm... cinsiyetini göstercekmi acabaaaaaa
Hadi gule gule git bakalim,guzel haberlerle gel..uzun uzun seyredersin bebikini
hayırlı güzel şeylerle dön tatlımmmm... cinsiyetini göstercekmi acabaaaaaa
Hadi gule gule git bakalim,guzel haberlerle gel..uzun uzun seyredersin bebikini
Canimsinnn Rabbim goturebilecegimiz kadar dert keder vermesin insallah. Benim dunden onceki gun reduksiyon yapildi. Uyusturmadilar. Yaklasik 2 saat surdu. Cook direndi bebegim. Dr tek olani aldi. Tek yumurta ikizlerinin plesantalari ortak oldugu icin onlardan birine dokunursak digeri de yasamaz ya da sakat dogar dedi. Coook zormus. Keske fizigim tasiyabilecegim sekilde olsaydi. Dr ikizler icin de hep gozetim altinda olacaksin diyor. Penisilinden tut da antibiyotige kadar kullanmadigim ilac kalmadi. Hergun zofran denilen bulanti ilaci aliyorum. Yoksa kusma nobetleriyle acillerdeyim. Anlayacagin bebisler Allaha emanet. Operasyon sirasinda da kendimi cook kasmisim herhalde belim tutulmus. Hic kimildayamiyorum. Gececek insallah bu sıkıntılı günler. 2 hafta dusuk riskim var. Dr. Mumkunse hep yat dedi. Benden haberler simdilik bu kadar. Bunlar da geçerse hamile olduguma sevinebilecegim herhalde :)
Senin kaçıncı gündü? Bak iki sene önce forumdan bir arkadaş 12 . Gün negatif olduğunu görmüştü ama daha sonra geç döllenme olmuş hamile kalmıştı .gene de pazartesi tekrarla istersen testi. Ama gene de negatif çıkarsa hakkından hayırlısı olsun diyelim.insallah süpriz yapar sana bebeğin. Allah en yakın zamanda meleğine kavuştursun.malesef ki benim için henüz zamanı gelmemiş arkadaşlar.... inşallah Rabbim daha güzel sürprizler hazırlamıştır bana ve ben gibi bekleyenlere....
Geçmiş olsun.insallah kalan iki bebeğini sağlıkla kucağına alırsın.Operasyon gecirdigimi haber vermek icin esimden topige girmesini rica ettim ve son sayfada senin yazini gordum direkt. Amayamm canimm cok uzgunum. Inan hep senin icin dua ettim. Hayirlisini diledim. Demekki boylesi hayirliymis lutfen kendini yipratma. Senin ne kadar guclu oldugunu hepimiz biliyoruz. Seni cooooook seviyoruz. O kadar iyi ve temiz bir kalbin varki Rabbim sana en dogru zamanda melegini verecek hic suphem yok!!!
bende seni merak ediyodum tatlım, nasıl oldun? nedir son durum... beni merak etmeyin arkadaşlar... daha önce de biçok kez söylemiştim ya, tedbirimi aldım takdir Allahın demiştim...içim rahat, elimden geleni yaptım ben, zamanı değilmiş hepsi bu... içim buruk, ama aşırı bi üzüntüm yıkıntım yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?