Slm arkadaşlar bende pkolu ve 23 yaşında 3 senelik evliyim..Ama bebisimiz olmadı 2 kere aşılama yaptık tutmadı şimdi tup e geçtik yumurta büyütüyoz catlamasin die olan iğnelere başladık ama ne bilim korkuyorum tutmaz die eşimin de sayı az valla asilamadan sonra çok yikilmisttim Rabbim yardım etsin hamislerden dua istiyorum bide bişe sormak istiyorum yumurta toplama işlemi zormuu transfer aşılama gibiymis heralde ama toplamdan korkuyorummm
sagol tatlimcanim su an hissettiklerin o kadar normal ki...bu inisler olmadan yukselisler olmuyor hayatta..kurtajdan sonra kontrole gittigimde hastaneye,kontrolu yapan dr "bu isin sirri asla olmayacagini dusunmektir,belki de genetiginize uygun evlat edinmek" dedi..bana tuhaf gelmedi cunku simdiye kadar duydugum tum hikayelerde,olmayacagini dusunerek yani aslinda rahatlayip onune baktiginda bebek kendiliginden geliyordu...hayatimizi bir bebek ile anlamlandirmak da yanlis bana gore..olsa guzel olmazsa ölüm degil..
Ben bu tedavime buyuk umut ve mutluluk ile basladim,opu zamani ya olmazsa demeye basladim..hatta icimden,eger olmazsa bir daha denememeye,isime gucume odaklanmaya karar verdim..kismet oldu bebegime hamile kaldim..sana da yakindir insallah bebekli zamanlarin
Canım ilk denemede tuttum u senincanım yumurta toplama işlemini genellikle genel anestezi ile yapıyorlar ve sen uyanana kadar bitmiş oluyor.bende agrı sancı vs. gibi şeyler olmadı dilerim sende de olmaz ,tedavin başarılı geçer ve iyi haberlerini alırız
Canım ilk denemede tuttum u senin
Gerçekten ben benim gibi olmayanlara ve sonradan sahip olanlara çok dua ediyorum rabbim sağlıkla birbirinize kavustursun ins doğumda da özel dua isteriz bizlereilk denemede tuttu RABBİMe şükürler olsun,haftaya doğum tarihimizi alacağız inşaALLAH
Çok oldum ama 1 tane embrıyo koyuldu dimi nasıldı yani dollenmenin kacinci günü ve mikroylami oldu yani bilmedigimden soruyorum hangi gün transfer olması daha avantajlıcanım yumurta toplama işlemini genellikle genel anestezi ile yapıyorlar ve sen uyanana kadar bitmiş oluyor.bende agrı sancı vs. gibi şeyler olmadı dilerim sende de olmaz ,tedavin başarılı geçer ve iyi haberlerini alırız
Gerçekten ben benim gibi olmayanlara ve sonradan sahip olanlara çok dua ediyorum rabbim sağlıkla birbirinize kavustursun ins doğumda da özel dua isteriz bizlere
Çok oldum ama 1 tane embrıyo koyuldu dimi nasıldı yani dollenmenin kacinci günü ve mikroylami oldu yani bilmedigimden soruyorum hangi gün transfer olması daha avantajlı
Yasin kacki iki tane verdiler bende ikitane koysunlar istiyorum ama 23 yaşındayım genelge olarak vermiyorlar miscanım toplamda 8 tane yumurtam oldu 6 sı kaliteliydi ve normal dölleme yapıldı 2 adet 3.gün embriyosu transfer edildi ikiside tuttu fakat 8. haftada bebişimin birinin kalbi durdu kızımla yola devam ettik
canım toplamda 8 tane yumurtam oldu 6 sı kaliteliydi ve normal dölleme yapıldı 2 adet 3.gün embriyosu transfer edildi ikiside tuttu fakat 8. haftada bebişimin birinin kalbi durdu kızımla yola devam ettik
Gunaydin miracim yav bu telle alisamadum da alimti yapoyo cevabimi yazamadan gidiyo fln insallah kuzum bebisini saglikla sihhatle kucagini alirsin dialarinda Benide unutma tatlim
canım amayam geçmiş olsun.inan çok üzüldüm aynı hastaneye gidiyor olmamız ve başarısızlıkla sonuçlanması beni daha da üzdü.takdiri ilahi.inş.meleklerin tüpe gerek olmadan kendiliğinden gelir.yani kaldım aslında, sadece orada tedavi olurken randuvu saatinde içeri alınmayacağını ve biraz fazla bekleyeceğini bilmen gerek... ben bunu bilerek gittiğimden sıkıntı olmadı hazırlamıştım kendimi.ayrıca benim bildiğim dışarıya rapor veriliyor... sen emin misin vermediklerine?? ama bursada rapor geçen özel tüp bebek merkezi yok....
aman diyim canım sakın canını sıkma.... hastalık yok hasta vardır, her hastanın kendine özel durumu var. inşallah seninki de bekleme aşamasındayken gelircanım amayam geçmiş olsun.inan çok üzüldüm aynı hastaneye gidiyor olmamız ve başarısızlıkla sonuçlanması beni daha da üzdü.takdiri ilahi.inş.meleklerin tüpe gerek olmadan kendiliğinden gelir.
Hastanede Beklemek zorunda olduğumu biliyorum rapor evrakları için gidip geldiğimde anladım.Doktor değiştikten sonra dışarıya rapor verilmemesi kararı alınmış.verilseydi istanbul da yaptıracaktım ben.hepimizin hakkında hayırlısı olsun.Rabbim dualarımızı kabul etsin.Amin
Bende diyordum bu kiz nerde:) nasil gidiyor, sicaklarla aran nasil?slm kızlar uzun süredir giremedim. ilk etapta sistem değiştiği için şifremi girdiğim halde kabul etmedi. az önce şifre değişikliği yaptım. :) ayrıca iş yerinde uzun süredir foruma giremiyorum. çünkü sakıncalı siteymiş. kendileri sakıncalı farkında değiller yaa ...
amayacım çok üzüldüm canım. Metanetini anlıyorum. Rabbim tedaviye gerek kalmadan yüzünü güldürsün inşallah.
sezercim umarım bundan sonra hamileliğin daha rahat geçer.
kızlar bana gelince geçen hafta kontrolüm vardı. herşey normal çıktı. bebeğim bacak bacak üstüne atmış, el çırpıyordu. Doktor çok yaramaz bebeğin dedi. 3lü tarama testi yapıldı. bu hafta sonucumuz çıkacak. Umarım herşey güzel çıkar. bu arada cinsiyetimiz kesinleşti. 2 hafta sonra şeker yüklememiz yapılacakmış. tabi birde tetenoz iğnemiz var.
KIZIM olacak. Rabbim isteyen herkese sağlıkla tez zamanda nasip etsin. İNŞALLAHHHHHHHHHHH
Ben dedim ki senin gibi güzel kızın olacak Rabbim kucağına almayi nasip etsin bitanemslm kızlar uzun süredir giremedim. ilk etapta sistem değiştiği için şifremi girdiğim halde kabul etmedi. az önce şifre değişikliği yaptım. :) ayrıca iş yerinde uzun süredir foruma giremiyorum. çünkü sakıncalı siteymiş. kendileri sakıncalı farkında değiller yaa ...
amayacım çok üzüldüm canım. Metanetini anlıyorum. Rabbim tedaviye gerek kalmadan yüzünü güldürsün inşallah.
kızlar bana gelince geçen hafta kontrolüm vardı. herşey normal çıktı. bebeğim bacak bacak üstüne atmış, el çırpıyordu. Doktor çok yaramaz bebeğin dedi. 3lü tarama testi yapıldı. bu hafta sonucumuz çıkacak. Umarım herşey güzel çıkar. bu arada cinsiyetimiz kesinleşti. 2 hafta sonra şeker yüklememiz yapılacakmış. tabi birde tetenoz iğnemiz var.
KIZIM olacak. Rabbim isteyen herkese sağlıkla tez zamanda nasip etsin. İNŞALLAHHHHHHHHHHH
Ben dediydim işte :) Çok sevindim Selencim... 3lü taramadan da güzel haberler al için ferahlasın inşallah. Hati'den haberi olan var mı ondan erkek bekliyorum :)slm kızlar uzun süredir giremedim. ilk etapta sistem değiştiği için şifremi girdiğim halde kabul etmedi. az önce şifre değişikliği yaptım. :) ayrıca iş yerinde uzun süredir foruma giremiyorum. çünkü sakıncalı siteymiş. kendileri sakıncalı farkında değiller yaa ...
kan sonuçlarını merakla bekliyorum sen de meraklandırma :)Bende diyordum bu kiz nerde:) nasil gidiyor, sicaklarla aran nasil?
Gecen hafta ikili testim yapildi,uzun uzun usg ile baktik bebike..dr pipisini de gordu..kan sonuclari bugun yarin gelir.kan sonucunda anormal bsii olmazsa baska teste gerek kalmaz,gayet iyi gorunuyor dedi...benden haber bu..daha sik gir,meraklandirma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?