canım geçmiş olsun RABBİM kalan bebişini sağlıcakla kucagına almayı nasip etsin.belki biliyorsundur bende seninle aynı durumu yaşadım 8. haftaya kadar iki bebeğimde iyiydi hafif lekelenmem olunca dra koşturduk bi tanesinin kalp atışını alamadık üzülmedim desem yalan olur ama diğer bebeğimin benimle oldugunu bilmek içime birazda olsa su serpti.akrabalardan bazıları senin gibi keşke baştan tek tutsaydı şimdi onun diğerine bi zararı olursa felan dedi.aklıma gelen ilk şeyi söyledim ya o tek bebeğimin kalbi dursaydı.inan RABBİM herşeyi bizden daha iyi biliyor o yüzden iyi yanlarını görmeye çalış lütfen
Canim benim Allah kolaylik versin insallah diğer bebeğini sağlıkla kucağına alırsın kuz um
amin canım benim sayılı günlerimiz kaldı RABBİM hamişlere kucagına almayı,tedavide olanlara ve isteyenlere hamişlik haberi almayı nasip etsin
Gecmis olsun canim. Rabbim bi daha yasatmasin. Hakkimizda hayirlisini nasip etsin. Kalani kucagina saglikla al insallah
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım şayet saçmalama ise bende saçmalıyorum çünkü bende hissediyorum. 15. haftaya girdim bugün. geçen hafta seğirme gibi bişeyler oluyordu.bu hafta dahada fazla hissetmeye başladım.tık tık atmalar oluyor :)))))))))))))))
bana ayrıntılı ultrasonda kız geliyor dedi doktor ama bilemem tabii.
Bazı testlerim çıkmış sizlere danışmak istedim.
Fsh 6.93
Tsh 2.0686
Estradiol 37
Prolaktin 28.45 (üst sınırı 26.53)
Nazan canım sonuçlar bunlar yorumunu beklerim
Prolaktin yüksek sanırım biraz
Canlar merhaba,
Bugünlerde işlerim çok yoğun ve stresli. Bana sormalarından, fikrimi almalarından geçtim, haber bile vermeye tenezzül etmeden üzerime büyük bir sorumluluk yığdılar. Geçici bir süre ama olsun, canım çok sıkıldı.
Dün doktor randevum vardı.
Bebeklerimden birinin kalbi durmuş 4 gün önce
Diğeri iyi çok şükür. Ama işte ikiz fikrine alışınca çok içime dokundu, çok üzüldüm. Bir tanesi kıpır kıpır ediyor, diğeri yanında hareketsiz öyle duruyor garibim.
Şimdi korkuyorum, böyle durup dururken öteki de beni bırakırsa diye... Kalbimizin çarpıntısı hiç bitmiyor.
Şu bayram gelse biraz nefes alsam. O kadar bunaldım ki.
Kızlar,yaklaşık bir haftadır süren berbat bir migren atağı nedeniyle tek tek yazamayacağım. ama sizleri çoook çoook seviyorum... herbiriniz ailemden bir parça, en yakın dostumsunuz. Allah bu dostluğu ömrümüz boyunca devam etmesini nasip etsin. Önce bebeklerimizin, sonra onların büyümesi ile çocuklarımızın haşarılıklarını, kahramanlıklarını, ilk aşklarını, evliliklerini (çooook ütopik oldu ama:))) konuşmamızı nasip etsin inşallah... burada bir mesaj dahi yazıp aramıza katılan, üzüntüsünü sevincini paylaştığımız, üzüntümüzü sevincimizi paylaşan her bir arkadaşım için bu duam. bu platformdan haberdar olmayıp evlat hasretiyle yanan her kadın için bu duam.
bebeklerini kucağına alan, persim, çilekim, kucağına almak almak için gün sayan kalinkam, hatim, phaselisim, nazanım, monicam, selenim, sofyam, miram, mrvstim, nazarboncuk35um, unbelivablem, serenayım, cicibebem, alfabem, sezerim, bebeğini kucağına almak için tedaviye başlayan ana kraliçem amayammm, ve tedaviye başlamak için gün sayan bu arada rabbinden müjde bekleyen bebekim, kalbimdesin, merve aydın, melindam, llyelizllim ve neşem ..... bu topicte birlikte güldüğüm, birlikte ağladığım canlarım.... bu gece ve her gece ettiğimiz tüm duaları rabbim bizim için hayırlı etsin ve bize nasip etsin... bizlerinde hayırlı sağlıklı evlada sahip bir anne olmamızı, ve o evlatları yetiştirmemizi nasip etsin inşallah... evimizden huzuru, mutluluğu eksik etmesin...
monicammm çoook çoook üzüldüm, arayacaktım ama inanki sesim bile çıkmıyordu, en yakın zamanda arayacağım canım benim...
canlarım ben regl durumuma ve folikül sayıma göre tedaviye başlayacağım... şu an beklemedeyim. bayram öncesi regl olursam bir sonraki periyodumda tedavime başlayacağım inşallah... ama şu an herşeyi boşverdim. saldım çayıra mevlam kayıra durumundayım... ilaçları bile aklıma gelirse içiyorum ki aklıma da geldiği yok... rabbim ol derse olacak, yoksa gerisi boş... arada eşimin git gelleri tutuyor, bir parti stres oluyorum. benim durumumu biliyosunuz karşı taraf isteksiz olunca herşey bir yere kadar. şimdiden başladık "bu son ona göre" muhabbetlerine. sabretmeye, gülüp geçiştirmeye çalışıyorum... dua ediyorum... rabbim ona istek versin, heveslendirsin diye... elimden başka bir şey gelmiyor ne yazık ki.
hepinizi çoook öpüyorum... sevgi ve dua ile... dualarınız da yer almak dileğiyle....
Canlar merhaba,
Bugünlerde işlerim çok yoğun ve stresli. Bana sormalarından, fikrimi almalarından geçtim, haber bile vermeye tenezzül etmeden üzerime büyük bir sorumluluk yığdılar. Geçici bir süre ama olsun, canım çok sıkıldı.
Dün doktor randevum vardı.
Bebeklerimden birinin kalbi durmuş 4 gün önce
Diğeri iyi çok şükür. Ama işte ikiz fikrine alışınca çok içime dokundu, çok üzüldüm. Bir tanesi kıpır kıpır ediyor, diğeri yanında hareketsiz öyle duruyor garibim.
Şimdi korkuyorum, böyle durup dururken öteki de beni bırakırsa diye... Kalbimizin çarpıntısı hiç bitmiyor.
Şu bayram gelse biraz nefes alsam. O kadar bunaldım ki.
canımmmmCanim aynı durumu bugün ben yaşadım iki kese vardı hatta ikisinde de bebeği görmüştük ama maalesef bir tanesinin kalbini duyduk . Tabi insan bir garip oluyor ama vardır bunda da bir hayır . Belki çok zor olacaktı benim için ben de çalışıyorum öğretmenim , zaten bizim is de stresli böyle belki daha hayırlı oldu. Allahım bir tanesini bize bağışladı ve ömürlü olsun ikimizin de insallah.
canım güzbaharımmm Rabbim tüm dualarını kabul etsin inşallahhhh, sana da tedaviye gerek kalmadan göndersin inşallah mucizesini......Kızlar,yaklaşık bir haftadır süren berbat bir migren atağı nedeniyle tek tek yazamayacağım. ama sizleri çoook çoook seviyorum... herbiriniz ailemden bir parça, en yakın dostumsunuz. Allah bu dostluğu ömrümüz boyunca devam etmesini nasip etsin. Önce bebeklerimizin, sonra onların büyümesi ile çocuklarımızın haşarılıklarını, kahramanlıklarını, ilk aşklarını, evliliklerini (çooook ütopik oldu ama:))) konuşmamızı nasip etsin inşallah... burada bir mesaj dahi yazıp aramıza katılan, üzüntüsünü sevincini paylaştığımız, üzüntümüzü sevincimizi paylaşan her bir arkadaşım için bu duam. bu platformdan haberdar olmayıp evlat hasretiyle yanan her kadın için bu duam.
bebeklerini kucağına alan, persim, çilekim, kucağına almak almak için gün sayan kalinkam, hatim, phaselisim, nazanım, monicam, selenim, sofyam, miram, mrvstim, nazarboncuk35um, unbelivablem, serenayım, cicibebem, alfabem, sezerim, bebeğini kucağına almak için tedaviye başlayan ana kraliçem amayammm, ve tedaviye başlamak için gün sayan bu arada rabbinden müjde bekleyen bebekim, kalbimdesin, merve aydın, melindam, llyelizllim ve neşem ..... bu topicte birlikte güldüğüm, birlikte ağladığım canlarım.... bu gece ve her gece ettiğimiz tüm duaları rabbim bizim için hayırlı etsin ve bize nasip etsin... bizlerinde hayırlı sağlıklı evlada sahip bir anne olmamızı, ve o evlatları yetiştirmemizi nasip etsin inşallah... evimizden huzuru, mutluluğu eksik etmesin...
monicammm çoook çoook üzüldüm, arayacaktım ama inanki sesim bile çıkmıyordu, en yakın zamanda arayacağım canım benim...
canlarım ben regl durumuma ve folikül sayıma göre tedaviye başlayacağım... şu an beklemedeyim. bayram öncesi regl olursam bir sonraki periyodumda tedavime başlayacağım inşallah... ama şu an herşeyi boşverdim. saldım çayıra mevlam kayıra durumundayım... ilaçları bile aklıma gelirse içiyorum ki aklıma da geldiği yok... rabbim ol derse olacak, yoksa gerisi boş... arada eşimin git gelleri tutuyor, bir parti stres oluyorum. benim durumumu biliyosunuz karşı taraf isteksiz olunca herşey bir yere kadar. şimdiden başladık "bu son ona göre" muhabbetlerine. sabretmeye, gülüp geçiştirmeye çalışıyorum... dua ediyorum... rabbim ona istek versin, heveslendirsin diye... elimden başka bir şey gelmiyor ne yazık ki.
hepinizi çoook öpüyorum... sevgi ve dua ile... dualarınız da yer almak dileğiyle....
canlarıımmmmmmmmbenim güzel arkadaşlarım; hepinizle en yakınlarımızdan yakın olduk, hepinizi çok seviyorum....
Rabbim bu mübarek gecede ettiğimiz tüm duaları kabul etsin inşallah.... tedavi için bekleyenlere tedaviye gerek kalmadan mucizelerini göndersin, sevindirsin kullarını inşşaaalllaaahhhhhtedavi de olan ben ve benimle beraber yol alan arkadaşlarımın güzel sonuçlar almasını, rahat ve sağlıklı bir gebelik dönemi geçirmelerini, sağlıklı merhametli uzun ömürlü kadir kıymet bilen evlatlarımız olmasını nasip etsin inşallahhh veeee topiğimizin geneli gün saymakta, Rabbim gebe olan arkadaşlarımızın da bu günlerini rahatlıkla geçirmelerini nasip etsin, sağlıkla sıhatle evlatlarını kucaklarına almalarını nasip etsin, kolay doğumları olsun canlarımızın, çabucak toparlanabilsinler inşallahhh... evlatları sağlıklı, hiçbir eksiği olmayan, merhametli, vatanına milletine hayırlı evlatlar olsun, güle oynaya büyütsünler inşallahhhhh
Rabbim evlat hasretiyle yanan dünyanın neresinde kim var ise hepsine, hepimize annelik duygusunu tattırsın, hiç ama hiç kimseyi evlatlarıyla yada evlatsızlıkla sınav etmesin inşallahhh....
bu mübarek günde her birimizin dualarını kabul etsin Allahım... daha nice kandillere kavuştursun bizleri....
canım ne diyeceğimi ne yazacağımı bilemiyorumRabbim içinde sağ salim seninle olanı kucağına almak nasip etsin.... hayırlısı böyleymiş demekten başka yapacak bir şey yok malesef ki.....
canımmmmAllaha şükürler olsun ki sizinle kalan yavrularınız var; onları sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah....
canım güzbaharımmm Rabbim tüm dualarını kabul etsin inşallahhhh, sana da tedaviye gerek kalmadan göndersin inşallah mucizesini......
Canim tedaviye baslayacak olmana cok sevindim,dilerim emeginin karsiligini bulur,bebegine kavusursunKızlar,yaklaşık bir haftadır süren berbat bir migren atağı nedeniyle tek tek yazamayacağım. ama sizleri çoook çoook seviyorum... herbiriniz ailemden bir parça, en yakın dostumsunuz. Allah bu dostluğu ömrümüz boyunca devam etmesini nasip etsin. Önce bebeklerimizin, sonra onların büyümesi ile çocuklarımızın haşarılıklarını, kahramanlıklarını, ilk aşklarını, evliliklerini (çooook ütopik oldu ama:))) konuşmamızı nasip etsin inşallah... burada bir mesaj dahi yazıp aramıza katılan, üzüntüsünü sevincini paylaştığımız, üzüntümüzü sevincimizi paylaşan her bir arkadaşım için bu duam. bu platformdan haberdar olmayıp evlat hasretiyle yanan her kadın için bu duam.
canlarıımmmmmmmmbenim güzel arkadaşlarım; hepinizle en yakınlarımızdan yakın olduk, hepinizi çok seviyorum....
Rabbim bu mübarek gecede ettiğimiz tüm duaları kabul etsin inşallah.... tedavi için bekleyenlere tedaviye gerek kalmadan mucizelerini göndersin, sevindirsin kullarını inşşaaalllaaahhhhhtedavi de olan ben ve benimle beraber yol alan arkadaşlarımın güzel sonuçlar almasını, rahat ve sağlıklı bir gebelik dönemi geçirmelerini, sağlıklı merhametli uzun ömürlü kadir kıymet bilen evlatlarımız olmasını nasip etsin inşallahhh veeee topiğimizin geneli gün saymakta, Rabbim gebe olan arkadaşlarımızın da bu günlerini rahatlıkla geçirmelerini nasip etsin, sağlıkla sıhatle evlatlarını kucaklarına almalarını nasip etsin, kolay doğumları olsun canlarımızın, çabucak toparlanabilsinler inşallahhh... evlatları sağlıklı, hiçbir eksiği olmayan, merhametli, vatanına milletine hayırlı evlatlar olsun, güle oynaya büyütsünler inşallahhhhh
Rabbim evlat hasretiyle yanan dünyanın neresinde kim var ise hepsine, hepimize annelik duygusunu tattırsın, hiç ama hiç kimseyi evlatlarıyla yada evlatsızlıkla sınav etmesin inşallahhh....
bu mübarek günde her birimizin dualarını kabul etsin Allahım... daha nice kandillere kavuştursun bizleri....
Kızlar,yaklaşık bir haftadır süren berbat bir migren atağı nedeniyle tek tek yazamayacağım. ama sizleri çoook çoook seviyorum... herbiriniz ailemden bir parça, en yakın dostumsunuz. Allah bu dostluğu ömrümüz boyunca devam etmesini nasip etsin. Önce bebeklerimizin, sonra onların büyümesi ile çocuklarımızın haşarılıklarını, kahramanlıklarını, ilk aşklarını, evliliklerini (çooook ütopik oldu ama:))) konuşmamızı nasip etsin inşallah... burada bir mesaj dahi yazıp aramıza katılan, üzüntüsünü sevincini paylaştığımız, üzüntümüzü sevincimizi paylaşan her bir arkadaşım için bu duam. bu platformdan haberdar olmayıp evlat hasretiyle yanan her kadın için bu duam.
Çook teşekkür ederim. İyi ki sizin gibi insanlar var yanımda yöremde.Her kim ne derse desin caninin yanacagini biliyorum. Dilerim cabuk gecer 😥 kaybinin uzuntusunu paylasiyorum.
Ve dilerim canin bundan cok yanmasin hic. Saglikli olan bebeginin mutluluklariyla iyilessin icin...
Sevgiler 😘
Biliyorum haklısın. Daha iyiyim, iyi olacağım. Allah onları bize bağışlasın.canım geçmiş olsun RABBİM kalan bebişini sağlıcakla kucagına almayı nasip etsin.belki biliyorsundur bende seninle aynı durumu yaşadım 8. haftaya kadar iki bebeğimde iyiydi hafif lekelenmem olunca dra koşturduk bi tanesinin kalp atışını alamadık üzülmedim desem yalan olur ama diğer bebeğimin benimle oldugunu bilmek içime birazda olsa su serpti.akrabalardan bazıları senin gibi keşke baştan tek tutsaydı şimdi onun diğerine bi zararı olursa felan dedi.aklıma gelen ilk şeyi söyledim ya o tek bebeğimin kalbi dursaydı.inan RABBİM herşeyi bizden daha iyi biliyor o yüzden iyi yanlarını görmeye çalış lütfen
Amin canım hepimiz için.Canım üzüldüm allah digerini sana bağışlasın insallah. Rabbim yardımcin olsun. Cok sukur ki digeri saglikli. Rabbim kucagina versin insallah
Doğru söylüyorsun Selencim sağol. Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin hepimize.canım ne yazacağımı bilemedim. Rabbim yardımcın olsun. Eminim çok zordur. Ama böyle birşeyin gerçekleşmesi bebişlerin birinin sağlıklı olmayacağı anlamına da geliyor. Allahımın sevgili kuluymuşsun ki sadece bu şekilde sınadı. Sen dua et başka sınavlardan geçme.
bende sürekli kendim için dua ediyorum canım. Rabbim sınavlarımızı kolay eylesin. Bizleri bebeklerimizle sınamasın inşallah.
Yüce Rabbim kalan bebişini seninle sağlıklı eylesin hayırlı evlat nasip etsin bitanem.
Üzme kendini karnında ki bebişin herşeyi hisseder oda üzülür. Onu üzmeye hakkın yok. bunu asla unutma.
Ahhh kıyamam! Sana da çok geçmiş olsun. Allah diğerine sağlık versin, uzun ömürler versin.Canim aynı durumu bugün ben yaşadım iki kese vardı hatta ikisinde de bebeği görmüştük ama maalesef bir tanesinin kalbini duyduk . Tabi insan bir garip oluyor ama vardır bunda da bir hayır . Belki çok zor olacaktı benim için ben de çalışıyorum öğretmenim , zaten bizim is de stresli böyle belki daha hayırlı oldu. Allahım bir tanesini bize bağışladı ve ömürlü olsun ikimizin de insallah.
Ben de seni öpüyorum kıvırcığım teşekkür ederim.Canim benim,cok uzuldum..cok yazip seni de uzmek istemiyorum..hayirlisi olsun,bayramda dinlenir kendine gelirsin arkadasim
Opuyorum seni
Ben de seni çok seviyorum güzel yürekli kadın. Yanımda olduğunu hissediyorum. İyi ki varsın.Kızlar,yaklaşık bir haftadır süren berbat bir migren atağı nedeniyle tek tek yazamayacağım. ama sizleri çoook çoook seviyorum... herbiriniz ailemden bir parça, en yakın dostumsunuz. Allah bu dostluğu ömrümüz boyunca devam etmesini nasip etsin. Önce bebeklerimizin, sonra onların büyümesi ile çocuklarımızın haşarılıklarını, kahramanlıklarını, ilk aşklarını, evliliklerini (çooook ütopik oldu ama:))) konuşmamızı nasip etsin inşallah... burada bir mesaj dahi yazıp aramıza katılan, üzüntüsünü sevincini paylaştığımız, üzüntümüzü sevincimizi paylaşan her bir arkadaşım için bu duam. bu platformdan haberdar olmayıp evlat hasretiyle yanan her kadın için bu duam.
Güzel dualarına yürekten amin diyorum. Ben de dün gece hepimiz için dua ettim. Allah kimseyi evladıyla ya da evlat hasretiyle sınamasın. (Yine gözlerim doldu. Gelen kandil mesajlarına bile ağlıyorum. Zaten sulugözdüm şimdi tam oldum.)canlarıımmmmmmmmbenim güzel arkadaşlarım; hepinizle en yakınlarımızdan yakın olduk, hepinizi çok seviyorum....
canım ne diyeceğimi ne yazacağımı bilemiyorumRabbim içinde sağ salim seninle olanı kucağına almak nasip etsin.... hayırlısı böyleymiş demekten başka yapacak bir şey yok malesef ki.....
bu arada cuma günü toplam 5 tane gelişebilecek diye tabir gören folikülüm görünürken bugün bi tarafta 12-6-5 diğer tarafta ise 7-6,5-6-5 ölçülerinde 7 folikülüm göründü12 olanın acelesi ne bilmiyorum ama duyduğumdan beri "saçmalama, kardeşlerini bekle beraber güzel güzel, kaliteli kaliteyi büyüyün" diyorum.... söz dinlese bari....
yine olaysız gittim geldim.... olcak olcak; yapcam ben bu işi.... ancak bi ara anestezi uzmanına dalmak üzereydim. randevum 13 te idi... doktor hanımcım 14te geldi ve 3 tane olmaları gerekirken sadece biri gelmişti... "erken geldim biraz bekleyin" diyiverdi.... dilim lal mı oldu o ara bilemedim ama hiiiiçççç cevap vermedim. ilk alınacak hasta olmamın da etkisi olabilir tabianestezi alabilmem için onay vermesi gerekiyormuş da.... verdi sağolsun
Çook teşekkür ederim. İyi ki sizin gibi insanlar var yanımda yöremde.
Biliyorum haklısın. Daha iyiyim, iyi olacağım. Allah onları bize bağışlasın.
Amin canım hepimiz için.
Doğru söylüyorsun Selencim sağol. Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin hepimize.
Ahhh kıyamam! Sana da çok geçmiş olsun. Allah diğerine sağlık versin, uzun ömürler versin.
Ben de seni öpüyorum kıvırcığım teşekkür ederim.
Ben de seni çok seviyorum güzel yürekli kadın. Yanımda olduğunu hissediyorum. İyi ki varsın.
Güzel dualarına yürekten amin diyorum. Ben de dün gece hepimiz için dua ettim. Allah kimseyi evladıyla ya da evlat hasretiyle sınamasın. (Yine gözlerim doldu. Gelen kandil mesajlarına bile ağlıyorum. Zaten sulugözdüm şimdi tam oldum.)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?