inşallah sonuçların güzel çıkar bebeğim. ama bu yaş ve hamilelikten önce içilen sigara riski çoğaltıyormuş. sende benimki gibi yaparsın olmazsa ayrıntılıya girersin. hem proflar para bekler :)))
kız nasıl yapacak bişey kalmadı 16. hafta da 3lü tarama var. sen şimdiden öğren, sensiz olmaz
Canim gunler cok uzun,allah sabir versin cok zor..burda cuma okunuyor,insallah bu mubarek gunler,tuttugunuz orucunuz hatrina sizlere de gebelik,hepimize saglikli ,omurlu,hayirli nur topu gibi bebekler nasip etsin ya rab,amin
Ay ne biliim hocam,arastirmalarima baslarim tabi,emir telakki ederim
Kiz simdiden bunlari bana ogretiyosunuz sonra bu azcik bilgimi dra satinca fircayi ben yiyom ama
Bence hosuna gidiyor ama icten iceHer dra nasip olmaz bilgili hasta
Bu arada ben cok sigara icim yaw,hemde yasliyimnapalim artik ceremesini cekiciiz
Allshim izniyle bisey olmaz kusum ama dogumdan sonrada icme tatlim evladinla cok keyifli bir omur diliyorum. hem yasimisda ne varki bizim bis daha genciz .guzel gunlerimiz onumuzDe bebislerimizi Gusel hayirli bir evlat olarak yetistireces daha .Allshim nasip etsin hepimize kuzummmmmmm
Canim sen kocaman yapmissin bebisini,masallah
Burasi hamile topigi degil, manken gibi hamile topigi olacakkiz bu ne,hamile kim yazsa %90 3-5kilo almis oluyor herkes pek bi fit,darisi basimiza valla..onemli olan bebegin gelisimi,cok kiloya gerek yok tabii..valla sizi boyle gordukten sonra ben kilo alsam asabim bozulacak
Kontrol haberini bekliyoruz sekerim,insallah guzel olacak
Amin canim..yok ben 2yil oldu birakali,kesin cocuk icin drlara gittigimde karar verip biraktim.kolay kolay baslamam herhalde..gebelik icin simdi birakmadim yani..zaten oyle olsa benim dr dusman,beni gebertirdi yada bakmazdi
Zaten ilk muayenede beni uzmustu,sigara mi iciyorsun,yumurtaliklarindan belli oluyo demisti.hayir deyince eaim mi iciyor dedi..yok biz coktan biraktik deyince kizamamisti
Oooooo canimin ici cokkk sevindim gercek diyom bak benim esi.mde iciyo nedediysem biraktiramadim oyusden cokkk kisiyom ona her defasinda tartisiyoruz Sen hem bebek istiyosun hem birakmiyosun diye cokkk kisiyom Allshim hakkimizda hayirlisini versin kuzummm optum
Kiz benimde 8 gün oldu hastaneyi aradim haftaya çıkar dedi :)) masallah 14 haftalik olmussun consiyet bellimi kzin olacak içime doguyo yaaa :)))canımcım sen ankaradasın bu kadar bekledin ben napayım benim kan teee izmire gitti geldi bide :)))
bu arada benim ikili tarama testi kanımı 07.07.2014 te aldılar bu pazarteside öğrendim sonucu yani tam 7 gün sürüyor.
sen al sonucu nazan ve ben yorumlarız sonucu. nazan prof oldu. ben olmasam alamayacaktı profluğu. benim testler üzerinde çalışma yapa yapa valla. :)))))))))))))))))
canım benim çıktı çok iyi de çıkmamıştı. cvs önermişlerdi ve yaptırmak istemedim. ama yeterli olmayınca ben ayrıntılı ultrasona girdim. içim rahatladı. bebeğim sağlıklımı sağlıklı maşallah darısı başına bitanem.
hıh iyi düşünmüştün iste para :))))
bak şöyle yapalım sen benim üzerimde çalışma yap. daha tecrübeli olursun :))))
şaka bir yana senin teste ne kadar kaldı.
ohh çok sevindim canım maşallah size
korkular hep oluyo canım bende mide bulantısı hiç bişey olmadı sürekli tedirgindim bebeğim duruyomu kalbi atıyomu
kontrollere giderken hep korku oluyodu ama bebişin hareketlerini hissedince o korkun baya bi azalıyo şükürler olsun
hatta ben hergün steteskopla bebeğimin kalp atışlarınıda dinliyorumdrum bendende çok çekti sağolsun hep destek oldu halada tüp bebek druma gidiyorum onu çok seviyorum
canımbu kadar az kilo alacağımı hiç düşünmemiştim gören beni hayret ediyo maşallah göbek var hiç bi yerin değişmemiş diye ama ben hep tedirgin olmuştum bebeğim kilo almıyosa diye ama çok şükür haftasıyla uyumlu gidiyo
drumda en fazla 10 kg diyodu bu gidişle ulaşamıcam onahamile kaldığım kilodan daha zayıf olucam doğumdan sonra inşallah ama kilo alsamda önemli değil bebeğim sağlıklı olsun yeter bana
RABBİM bu duyguları isteyen dileyen herkese nasip etsin inşallah
günaydın şekerim
Meraba arkadaşlar
Bende sonunda duydum kalp atışlarını miniğimin😍 allahım inşallah sağlıkla büyür hepimizinki. Herşey yolundaymış çok şükür. 8 haftalık olduk bile. Rabbim isteyen herkese yaşatsın inş. Bana da böylelikle istanbul yolu göründü.muhtemelen p.tesi çuf çuf. Minişimle ilk seyahatimiz olacak😄😄😄
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kuzum sen fenomen oldun valla maşalah canımben geçen kontrolde doktora sordum 34 haftalık gebe 3 kg almış tıbbi olarak annenin zayıflamış olması lazım dedi gebelikte zayıflayan biri olarak tarihe geçecen valla canım benim şu an sırf bebek nerdeyse 3 kg zaten bunun amniyon sıvısı var plesentası var genişleyen rahim kan hacmi büyüyen göğüsler vs derken 10-15 kg buluyo hepsi. süpersin valla tatlım keşke bizde de şeker çıksaydı dicez nerdeyse yani
evet kuzum tıbbi olarak zayıfladım ben tedavi sırasında da kilo almadım
şekeri öğrenmeden önce 64 olmuştum günde 1 ekmek yiyordumsonra şeker çıkınca ekmek hamur işi tatlı yemeyince ekmeğide kepekli yiyorum oda yemeklerde 2 dilim olunca zayıfladım 62 63 çıkıyorum şuan biraz daha kilo aldım 4 kg falan almış oldum diyorum ya doğumdan sonra 55 falan olurum ben 59 ile hamile kaldım ilk başlarda endişe ettim bebeğim gelişimi etkilenirmi diye ama çok şükür maşallah bi sorun olmadı şuanda şekerim iyi gidince beyaz ekmek hamur işi tatlı dışında herşeyi yiyorum
merhaba kızlar
Ya bide 11. Haftadayim hala ayni ilaclar sıkıldım valla( fitil kan sulandirici folik asit kan ilaci ve vitamin.ne zaman birakcam bunlari ((
evet kuzum tıbbi olarak zayıfladım ben tedavi sırasında da kilo almadım
şekeri öğrenmeden önce 64 olmuştum günde 1 ekmek yiyordumsonra şeker çıkınca ekmek hamur işi tatlı yemeyince ekmeğide kepekli yiyorum oda yemeklerde 2 dilim olunca zayıfladım 62 63 çıkıyorum şuan biraz daha kilo aldım 4 kg falan almış oldum diyorum ya doğumdan sonra 55 falan olurum ben 59 ile hamile kaldım ilk başlarda endişe ettim bebeğim gelişimi etkilenirmi diye ama çok şükür maşallah bi sorun olmadı şuanda şekerim iyi gidince beyaz ekmek hamur işi tatlı dışında herşeyi yiyorum
merhaba kızlar
Kiz benimde 8 gün oldu hastaneyi aradim haftaya çıkar dedi :)) masallah 14 haftalik olmussun consiyet bellimi kzin olacak içime doguyo yaaa :)))
Ya bide 11. Haftadayim hala ayni ilaclar sıkıldım valla( fitil kan sulandirici folik asit kan ilaci ve vitamin.ne zaman birakcam bunlari ((
Ay ne biliim hocam,arastirmalarima baslarim tabi,emir telakki ederim
Kiz simdiden bunlari bana ogretiyosunuz sonra bu azcik bilgimi dra satinca fircayi ben yiyom ama
Bence hosuna gidiyor ama icten iceHer dra nasip olmaz bilgili hasta
Bu arada ben cok sigara icim yaw,hemde yasliyimnapalim artik ceremesini cekiciiz
Allshim izniyle bisey olmaz kusum ama dogumdan sonrada icme tatlim evladinla cok keyifli bir omur diliyorum. hem yasimisda ne varki bizim bis daha genciz .guzel gunlerimiz onumuzDe bebislerimizi Gusel hayirli bir evlat olarak yetistireces daha .Allshim nasip etsin hepimize kuzummmmmmm
Kiz benimde 8 gün oldu hastaneyi aradim haftaya çıkar dedi :)) masallah 14 haftalik olmussun consiyet bellimi kzin olacak içime doguyo yaaa :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?