2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Sari papatyam benim buyuk bir heycanla seninde tedavine baslamani ve hayirlisiyla guzel haberlerini bakliyorum aysegul den sonra sira sende arayi cok acma bende cani gonulden inaniyorum tatlim herseyin guzel olacagina hepimiz icin insallah

sagol canim benim,anlik bir korku yasadik,gecti insallah sende bu tedavinle bebecigini kollarina alacaksin,bu guzel dileklerin sana donsun

Güzel Anneler tatlı anneler dualariniz için teşekkür ederim amin inşallah diyorum nasipse ekimde arkanızdan geliyorum

Canım ne güzel şeyler yazmışsın yine, duygulandırdın beni... İnşallah o günleri de görmek nasip olur hepimize.
Bu bebeler kız mı diyorsun nedir? Ben "en az 1 kız" ümidi içindeyim
Çok teşekkür ederim güzel dileklerine. Ben de senin mutluluğunu paylaşmak için çok sabırsızlanıyorum.

günaydınnnnnnnnnnnnn

güzel anne ve anne adayları nasılsınız?

Gunaydinlarrrrrrr nasilsiniz Kislar mismutlu gununuz olsun selencim nasilsin

Kizlar bu ikili test için bi hafta oldu kan vermiştim sonuç çıkmış mi anlamıyorum ne dye yazar kanda adi ne bu sonucun

canımcım sen ankaradasın bu kadar bekledin ben napayım benim kan teee izmire gitti geldi bide :)))

bu arada benim ikili tarama testi kanımı 07.07.2014 te aldılar bu pazarteside öğrendim sonucu yani tam 7 gün sürüyor.

sen al sonucu nazan ve ben yorumlarız sonucu. nazan prof oldu. ben olmasam alamayacaktı profluğu. benim testler üzerinde çalışma yapa yapa valla. :)))))))))))))))))

Kiz sagol ya selenin sonucu ciknis demekki benimki çıkmadı hala :)))

canım benim çıktı çok iyi de çıkmamıştı. cvs önermişlerdi ve yaptırmak istemedim. ama yeterli olmayınca ben ayrıntılı ultrasona girdim. içim rahatladı. bebeğim sağlıklımı sağlıklı maşallah darısı başına bitanem.

Papp-a ve bhcg degeri sonuclari olmasi gerek,bunlarin bi de mom degerleri var galiba..selen sagolsun ogrendim.ama yorum icin ucret isterim,illa birine para veresiniz varsa

hıh iyi düşünmüştün iste para :))))

bak şöyle yapalım sen benim üzerimde çalışma yap. daha tecrübeli olursun :))))

şaka bir yana senin teste ne kadar kaldı.

Gunaydin sana da sekerim
Hayirlisiyla bu haftayi da bitiriyoruz..bu carsamba dr bebegi 8+1 olctu, sat gore 8+4..geriden geliyor ama sorun degil herlde,dr bisii demedi..

canım +3, -3 sıkıntı olmuyormuş. birde ultrasondan ultrasona değişiyor. benim geçen hafta gittiğim doktora göre günü gününe gidiyordu. bu çarşamba günü gittiğim doktorun ultrasonuna göre +2 önde gidiyorum. doktor bebiş çok iyi demişti.

bugün daha iyiyim canım.

sen nasılsın?

Iyim kuzum gunumuz iftari beklemekle geciyo bide Burda 10 da aciliyo ama sukur Vucud alisti artik sizlerin haberlerini okuyorum vakti Oyle geciyorum sezer Nasil oldu acaba bilginiz varmi senin bulantilarin nasil Allahimm artik saglikla elinize aldirsin kuzum opuyorummmmmm

Kismetse,bayramdan sonraki hafta 6agustos gibi.hem kan verecegim galiba hem de burun, ense olcumu olacakmis.benim dr baska birine yaptiririz dedi,galiba perinotolog..
Ben devlet hastanesinde kendime bir buro kurup,cuzi bi para karsiliginda yeni baslayanlara,danisma ve yonlendirme isi yapmayi planliyorum gercekten yapsam,evrak takibi filan para kazanirim valla
Senin uzerinde caliscak bisii kalmadi ama,maasallah senin bebik gayet iyi,test bitti

canım allah kabul etsin hepimize dua et tatlım. sezer çok giremeyeceğim ara ara giriyorum demişti. mide bulantısı çoktu Rabbim yardım etsin ona da. bundan başka haberim yok valla. canım bende çokkkkkkkkkk öpüyorum.

inşallah sonuçların güzel çıkar bebeğim. ama bu yaş ve hamilelikten önce içilen sigara riski çoğaltıyormuş. sende benimki gibi yaparsın olmazsa ayrıntılıya girersin. hem proflar para bekler :)))

kız nasıl yapacak bişey kalmadı 16. hafta da 3lü tarama var. sen şimdiden öğren, sensiz olmaz

Son düzenleme:
kızlar merhaba:) nasılsınız? topiğimiz artık neredeyse tamamen hamile topiği olacak inşalalh:)
bizim bugün randevumuz var inşallah bebeğim iyidir ve kilo almıştır.ben toplamda 3.800 gr aldığım için bebek için endişeleniyorum azıcık kilo almazsa diye.inşallah güzel geçer kontrolumuz:)

iyiyiz canım. çok az kaldı hamile olmayan. Rabbim tez zamanda hamilelik nasip etsin arkadaşlarımıza.

ay ne güzel az kilo almışsın. inşallah bizde öyle oluruz. Kalbini ferah tut tatlım kontrol güzel geçecek inşallah.

evet cnm az kilo aldım:) ama işte annelik içgüdüsü herhalde sürekli endişeleniyorum kilo alıyormu acaba diye inşallah hepimiz sağlıkla alırız bebişlerimizi kuçağımıza .cinsiyet belli oldu mu cnm sizin?

canım benim ikili tarama testi riskli çıktı cvs önerdiler bende yaptırmak istemeyince ayrıntılı ultrasona girdim. doktor bebek çok iyi dedi.bebeğin hiçbir yerinde, ense kalınlığında ve burnun da sorun çıkmadığı için siz birlirsiniz dedi bende yaptırmamaya kadar verdim.

ayrıntılı ultrasonda doktor bakarken büyük bir olasılıkla kızınız olacak dedi. Ama kız bebeklerde yanılma payı çok yüksekmiş.Canım sağlıklı olsun da ben başka bişey istemiyorum.

sıkma hiç canını benim 2 arkadaşımın da çok riskli çıktı ikili testleri.ama allaha şükür bebekleri turp gibi:) benim minnoşta kız teyzesi,hayırlısı olur inşallah sağlıklı olsunlarda kız erkek fark etmez:)

Canim gunler cok uzun,allah sabir versin cok zor..burda cuma okunuyor,insallah bu mubarek gunler,tuttugunuz orucunuz hatrina sizlere de gebelik,hepimize saglikli ,omurlu,hayirli nur topu gibi bebekler nasip etsin ya rab,amin

Canim sen kocaman yapmissin bebisini,masallah
Burasi hamile topigi degil, manken gibi hamile topigi olacak kiz bu ne,hamile kim yazsa %90 3-5kilo almis oluyor herkes pek bi fit,darisi basimiza valla..onemli olan bebegin gelisimi,cok kiloya gerek yok tabii..valla sizi boyle gordukten sonra ben kilo alsam asabim bozulacak
Kontrol haberini bekliyoruz sekerim,insallah guzel olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…