- 10 Kasım 2012
- 4.263
- 901
- 448
Sari papatyam benim buyuk bir heycanla seninde tedavine baslamani ve hayirlisiyla guzel haberlerini bakliyorum aysegul den sonra sira sende arayi cok acmabende cani gonulden inaniyorum tatlim herseyin guzel olacagina hepimiz icin insallah
sagol canim benim,anlik bir korku yasadik,gecti insallah sende bu tedavinle bebecigini kollarina alacaksin,bu guzel dileklerin sana donsun
canım senin dediğin çıktı kız olacakmış tahminin süper. Darısı başına inşallahhhhhhhhhh
kızlar hepinize çok teşekkür ederim.
her an sıkıntılı bir durumla karşı karşıya kalabiliyoruz. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
inşallah hiç birimiz sıkıntılı testlerle uğraşmayız. Hepinizi öpüyorum.
siz nasılsınız canım.... ne kadar dolu bir kelime bu siz çok şükür...3 kişiyi kapsıyor çünkü... 3 tane kızçeyi.... bir anda gözüme harika bir tablo canlandı... sen hastanedesin, yeğenlerim iki kolunda, sende başında kırmızı kurdeleli tacınla bize gülümsüyorsun... harika bir görüntü yaaa....sabırsızlandım bir an.... bu fotoğrafı istiyorum bebişler doğunca inşallahhh.... sevgi ve dua ile
günaydınnnnnnnnnnnnn
güzel anne ve anne adayları nasılsınız?
Kizlar bu ikili test için bi hafta oldu kan vermiştim sonuç çıkmış mi anlamıyorum ne dye yazar kanda adi ne bu sonucun
Kiz sagol ya selenin sonucu ciknis demekki benimki çıkmadı hala :)))
Papp-a ve bhcg degeri sonuclari olmasi gerek,bunlarin bi de mom degerleri var galiba..selen sagolsun ogrendim.ama yorum icin ucret isterim,illa birine para veresiniz varsa
Gunaydinlarrrrrrr nasilsiniz Kislar mismutlu gununuz olsun selencim nasilsin
Gunaydin sana da sekerim
Hayirlisiyla bu haftayi da bitiriyoruz..bu carsamba dr bebegi 8+1 olctu, sat gore 8+4..geriden geliyor ama sorun degil herlde,dr bisii demedi..
bugün daha iyiyim canım.
sen nasılsın?
bugün daha iyiyim canım.
sen nasılsın?
canımcım sen ankaradasın bu kadar bekledin ben napayım benim kan teee izmire gitti geldi bide :)))
sen al sonucu nazan ve ben yorumlarız sonucu. nazan prof oldu. ben olmasam alamayacaktı profluğu. benim testler üzerinde çalışma yapa yapa valla. :)))))))))))))))))
canım benim çıktı çok iyi de çıkmamıştı. cvs önermişlerdi ve yaptırmak istemedim. ama yeterli olmayınca ben ayrıntılı ultrasona girdim. içim rahatladı. bebeğim sağlıklımı sağlıklı maşallah darısı başına bitanem.
hıh iyi düşünmüştün iste para :))))
bak şöyle yapalım sen benim üzerimde çalışma yap. daha tecrübeli olursun :))))
şaka bir yana senin teste ne kadar kaldı.
canım +3, -3 sıkıntı olmuyormuş. birde ultrasondan ultrasona değişiyor. benim geçen hafta gittiğim doktora göre günü gününe gidiyordu. bu çarşamba günü gittiğim doktorun ultrasonuna göre +2 önde gidiyorum. doktor bebiş çok iyi demişti.
Iyim kuzum gunumuz iftari beklemekle geciyo bide Burda 10 da aciliyo ama sukur Vucud alisti artik sizlerin haberlerini okuyorum vakti Oyle geciyorum sezer Nasil oldu acaba bilginiz varmi senin bulantilarin nasil Allahimm artik saglikla elinize aldirsin kuzum opuyorummmmmm
Kismetse,bayramdan sonraki hafta 6agustos gibi.hem kan verecegim galiba hem de burun, ense olcumu olacakmis.benim dr baska birine yaptiririz dedi,galiba perinotolog..
Ben devlet hastanesinde kendime bir buro kurup,cuzi bi para karsiliginda yeni baslayanlara,danisma ve yonlendirme isi yapmayi planliyorumgercekten yapsam,evrak takibi filan para kazanirim valla
Senin uzerinde caliscak bisii kalmadi ama,maasallah senin bebik gayet iyi,test bitti
kızlar merhaba:) nasılsınız? topiğimiz artık neredeyse tamamen hamile topiği olacak inşalalh:)
bizim bugün randevumuz var inşallah bebeğim iyidir ve kilo almıştır.ben toplamda 3.800 gr aldığım için bebek için endişeleniyorum azıcık kilo almazsa diye.inşallah güzel geçer kontrolumuz:)
iyiyiz canım. çok az kaldı hamile olmayan. Rabbim tez zamanda hamilelik nasip etsin arkadaşlarımıza.
ay ne güzel az kilo almışsın. inşallah bizde öyle oluruz. Kalbini ferah tut tatlım kontrol güzel geçecek inşallah.
evet cnm az kilo aldım:) ama işte annelik içgüdüsü herhalde sürekli endişeleniyorum kilo alıyormu acaba diyeinşallah hepimiz sağlıkla alırız bebişlerimizi kuçağımıza .cinsiyet belli oldu mu cnm sizin?
canım benim ikili tarama testi riskli çıktı cvs önerdiler bende yaptırmak istemeyince ayrıntılı ultrasona girdim. doktor bebek çok iyi dedi.bebeğin hiçbir yerinde, ense kalınlığında ve burnun da sorun çıkmadığı için siz birlirsiniz dedi bende yaptırmamaya kadar verdim.
ayrıntılı ultrasonda doktor bakarken büyük bir olasılıkla kızınız olacak dedi. Ama kız bebeklerde yanılma payı çok yüksekmiş.Canım sağlıklı olsun da ben başka bişey istemiyorum.
Iyim kuzum gunumuz iftari beklemekle geciyo bide Burda 10 da aciliyo ama sukur Vucud alisti artik sizlerin haberlerini okuyorum vakti Oyle geciyorum sezer Nasil oldu acaba bilginiz varmi senin bulantilarin nasil Allahimm artik saglikla elinize aldirsin kuzum opuyorummmmmm
kızlar merhaba:) nasılsınız? topiğimiz artık neredeyse tamamen hamile topiği olacak inşalalh:)
bizim bugün randevumuz var inşallah bebeğim iyidir ve kilo almıştır.ben toplamda 3.800 gr aldığım için bebek için endişeleniyorum azıcık kilo almazsa diye.inşallah güzel geçer kontrolumuz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?