2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

kızlar merhaba ...

dün opum oldu 10 yumurtam toplandı ama maalesef sadece 3 ü olgunmuş onunda 2 si döllenmiş.. beklemeye gerek yok yarın gelin yerleştirelim dediler.. biraz üzüldüm ama bunada şükür tabi.. Allahım hayırlısını versin inşallah..
canım bencede gayet güzel yani zaten fazla yumurta koymuyorlarki 1 veya 2 tane hakkına hayırlısı canım hiç gerilip canını sıkma mutlu olmaya bak iyi hisset güzel enerjiler sana gelsin bol sans canım ALLAHIM tamamını erdirsin hayırlı haberlerle

kızlar merhaba ...

dün opum oldu 10 yumurtam toplandı ama maalesef sadece 3 ü olgunmuş onunda 2 si döllenmiş.. beklemeye gerek yok yarın gelin yerleştirelim dediler.. biraz üzüldüm ama bunada şükür tabi.. Allahım hayırlısını versin inşallah..

cnm inss embiriyolarin dogal anne karninda gelisimlerine devam eder ve sana simsiki tutunsunlar

canım üzülme lütfen inş bidahaki sefere yüzünü güldürsün rabbim
gerçekten yıpratıcı bebek işleri zor meşaggatli RABBİM o gücü hepimize versin sabırlı ve güçlü olabilelim
ne olur üzülme seni çok iyi anlıyorum bende 3 yasında bebegimi kaybettim ve gerçekten seni anlıyorum
ALLAHIM yar ve yardımcın olsun
bu konuda tüm dertli olan arkadaslarıma sabır ve yüzlerini güldürecek evlatlar nasip etsin RABBİM AMİN
Canim okurken bile icim cok kotu oldu,allah yar ve yardimcin olsun,rabbim peygamber sabri versin hem bu dunyada hemde ahirette seni kat be kat mukafatlandirsin ins.😔

ben göğşen beye gidiyorum.bende enbrel vuruldum evet :))) dhea ilacı bende rezerv azlığıda var ondan verdi sanırım :))) bu arada daha başlamadık adeti bekliyorum. :)) sen ne yaptn
Canim drum hulusi bey,transferimi gogsen bey yapmisti ins sanada hayirli,ugurlu gelir ins🙏

cnm inss embiriyolarin dogal anne karninda gelisimlerine devam eder ve sana simsiki tutunsunlar

sağol canım inşallah.. embiryologta öyle dedi.. zaten onların doğal yeri anne karnı dedi.. beklemenin alemi yok çok olsaydı hangisi daha iyi görmek için beklerdik dedi..

canım bencede gayet güzel yani zaten fazla yumurta koymuyorlarki 1 veya 2 tane hakkına hayırlısı canım hiç gerilip canını sıkma mutlu olmaya bak iyi hisset güzel enerjiler sana gelsin bol sans canım ALLAHIM tamamını erdirsin hayırlı haberlerle

inşallah canım sağolasın.. güzel enerji ve pozitif düşünmeye çok ihtiyacım var şuanda.. beni moda sokamayan tek şey var bugün döllendilerya, bölündülermi acaba diye düşünmeden edemiyorum:KK31: 2. gün embiryosu olacaklar heralde:KK31::KK31:

Kader arkadaslarim ben bugün çok duygusalim sizinle paylasmak istedim :KK43: Amin Allahim ben benim gibisenden umut bekleyen can yoldaslari ellerini karinlarina koyup şöyle dua ediyorlardir Allahim bizelere Yüceler yucesi katından rahmetinle temiz sağlıklı bir nesil gönder onu razi oldugun kullarindan et Allahdan korkan kuldan utanan merhametli bir veli olsun anasina babasina vatanina hayırlı bir evlat olsun bizlerde onlara hayirli ana baba olabilelim Kereminle muamele eyle Allahim Gönlümüzu dilegimizi duamizi kendimizi sana teslim ettik kabul eyle vasil eyle Allahim Amin...
:KK43:

Kader arkadaslarim ben bugün çok duygusalim sizinle paylasmak istedim :KK43: Amin Allahim ben benim gibisenden umut bekleyen can yoldaslari ellerini karinlarina koyup şöyle dua ediyorlardir Allahim bizelere Yüceler yucesi katından rahmetinle temiz sağlıklı bir nesil gönder onu razi oldugun kullarindan et Allahdan korkan kuldan utanan merhametli bir veli olsun anasina babasina vatanina hayırlı bir evlat olsun bizlerde onlara hayirli ana baba olabilelim Kereminle muamele eyle Allahim Gönlümüzu dilegimizi duamizi kendimizi sana teslim ettik kabul eyle vasil eyle Allahim Amin...

Çok manevi canım AMİNNNN🙏🙏

Amin canım amin. ..

amiiiiiiiiinnnnnnnnn cnm

Cok degerlil arkadaşlarım dun benim de opum oldu. Dort yumi. Uc olgun. Ikisi dollenmis. Beni de pazar gunu transfere cagirdilar. Allahim insallah sağlıklı sihhatli ikizlerim olur. Lutfen benim icin dua ediniz. Simdiden tesekkurederim. (2. Denemem)

Tüm kalbimle amin,amin,amin...

Cok degerlil arkadaşlarım dun benim de opum oldu. Dort yumi. Uc olgun. Ikisi dollenmis. Beni de pazar gunu transfere cagirdilar. Allahim insallah sağlıklı sihhatli ikizlerim olur. Lutfen benim icin dua ediniz. Simdiden tesekkurederim. (2. Denemem)

Allah yardimcin olsun canim.sımsıkı tutunsun bebisin sana.

Kızlar bebeğim düştü....

Ne desek boş ama inşallah bu son olur. Kötünün iyisini düşünme zamanı şimdi, dış gebelik vs. olsaydı, daha zor olacaktı herşey ameliyat vs. Kendini toparlaman daha da zor. Acısı ve yarası kalacaktı. İnşahhah donmuşların vardır ve yoluna en kısa zamanda devam edersin.

3 tanede benden.amin ins.

BU YASİNLERİ HANGİ SIRAYLA OKUYORSUNUZ YA BENDE OKUYACAM:KK1:[/QUOTE]

Canim benim sirayla okumuyoruz. Kim ne okuduysa kalinkama soyluyor o da listeye ekliyor. Hepimiz icin okuyoruz. Allahim kabul etsin insallah. Sira olmadan sen de oku canim dualarda bulusalim.

cnm inssss allah isini rast getirsin bebislerin sana simsiki tutunsun

Kizlar haberleri izliyorum. Macaristanda bir kadin 15 haftalik hamileyken felc gecirmis. Beyin olumu gerceklestigi halde 3 ay karninda bebek gelismeye devam etmis. 27haftalikken sezaryenle bebegi almislar. Sagligi gayet iyiymis. Dogum olduktan sonra annenin organlarini bagislamislar. Allahin hikmeti iste. Rabbim OL der ve olur. Allahim sen mucizelerimizi bize bagisla.Amin.

X