2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Canim,hersey guzel olacak sakin moral filan bozayim deme..yalniz sasirdim,bos kese kesin gitmistir diye dusunuyordum,allahin takdiri iste..ama dr dogru demis,bekleyelim gorelim..zaten tasiman imkansiz oncelikle dimi,allah yardim eder emin ol.her ne kadar en son dra uyuz olsamda iyi bir operator oldugunu es gecemeyiz..iyi bir cerrah,eminim sorunsuz bir sekilde zayif olani alacaktir..uzulme,o zayif olan zaten sende kalsa biraz daha buyuyunce gider dogal olarak,dogal seleksiyon diye bisii var sonucta...tatlim,iyi dusun,kendine iyi bak,arada yaz merak ederiz

Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin. Baska bir doktora da gorunsen mi acaba diye de aklimdan gecti ama sen tabiki daha iyisini bilirsin. Rabbim yardim etsin sana insallah bilanti gercekten zor😟

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

dualarımız seninle hiçbirimiz yalnız değiliz. biz burada birbirimize çok güzel destek olduk. Umarım sende bebeklerini kucağına sağlıkla kucağına alırsın inşallah.

dualarımız seninle hiçbirimiz yalnız değiliz. biz burada birbirimize çok güzel destek olduk. Umarım sende bebeklerini kucağına sağlıkla kucağına alırsın inşallah.

Kiz sen bugun didimde degil misin? Normalde cmt gelmezdin de iyi misin?

Son düzenleme:

canım kafana takma diyeceğim olmayacak benimkinin burun çatısı göründü ama mm vs söylemedi doktor ensekalınlığı ise 1,9. ikili tarama testi yapıldı. pazartesi sonuç çıkacak. ama doktor yaşım 37 olduğu için gerekli dedi. senin 2li ve 4 lü tarama testlerin güzel çıkmış. kalbini bozma başka bir doktora daha görün olmazsa ben öele düşünüyorum. inşallah benim test sonuçlarıda güzel çıkar.

amniyo senteze gelince ben ilk kendine eğer yaptırırsam ve sonuç kötü çıkarsa bebeğimi karnımda öldürebilirmiyim diye sordum. ben yapamam. bu cinayeti işleyemem. amniyo sentezi sonuçları kaç gündür nette araştırıyorum izliyorum.yapamam bebeğime bişey yapamamda yaptırmam da.

daha ben 13. haftadayım 16. haftaya kadar düşün dedi doktor. ben düşündüm yaptırmayacağım. herşey normal testte güzel çıkarsa dua ediyorum rabbime bebek sevincini bana yaşattı. sağlıklısını da versin inşallah.

tabii cümlemize

Kiz sen bugun didimde degil misin? Normalde cmt gelmezdin de iyi misin?

iyiyim bitanem didimdeyim dün akşam geldim annemin telefonunu laptopa bağladım dün nete girememiştim merak ettim herkesi nasılsın bitanem

geleyim alayımmı seni

iyiyim bitanem didimdeyim dün akşam geldim annemin telefonunu laptopa bağladım dün nete girememiştim merak ettim herkesi nasılsın bitanem

geleyim alayımmı seni

Ay,usenmiyorsan kalk gel sekerim,ben de hazirlanayim valla ne iyi olurdu bende izmirde filan olsaydim da ha deyince bulusabilsek di mi..benimde kocam yarin gidiyo,2hafta yok.ben de artik arkadasima filan gider kafa dagitirim diye dusunuyorum
Gunese dikkat et,leke filan simdi cok olur,hele beyazsan,sapkasiz cikma annene selam

Çok şükür canım iyi olmanıza sevindim içini ferah tut Rabbim herseyi yoluna koyar kendine ve bebiskolara iyi bak

ay seni çok merak etmiştim, iyi olmanıza çok sevindim.... Rabbim yar ve yardımcın olsun, inşallah kendiliğinden gider... gitmezse de doktoruna güveniyorsan ki güvenmesen gitmezdin herhalde; doktorun bizlerden iyisini doğrusunu söyleyecektir yapacaktır; hepiniz için en iyisi ne ise o olsun inşallah

geleyim alayımmı seni
öyle bi etkisi var dimi buranın... MERAK... herkes iyi mi kim ne yapmış, şu doktora gidecekti ne demiş... vs. vs...

Iyi aksamlar tatlim Allshim evlatlarini sana bagislasin hakkinda hayirlisi nasilsa Oyle olsun kuzum insallah saglikla kucagina aldigin gunleride gorursun dizin uafa esinin ailesinde ikiz varmi doyal yoldan onu merak ettim genelde ailesimde ikiz olan olursa muhakkak oluyo insallah kocaman bi aile olacaksniz

canımcığım üçüde canlanmış ne güzel kalp atışları varsa Allah büyük canım onlara can verdiyse mutlaka vardır bir bildiği...bence aldırma canımcığım ya üçüz doğuran çook neden doktorun almak istiyor ısrarla anlamış değilim herşey yolunda gidiyorsa bir şans ver meleğine canım..Rabim büyük ALLAHIM RIZKINI VERİRİR ÜÇÜNÜNDE..BENCE BAŞKA DOKTORADA GİT..ALLAHIM YAR VE YARDIMCIN OLSUN Rabim doğru yolu göstersin..ben olsam kıyamazdım canım ama doktorların mutlaka vardır bir bildiği..

canım hat kesildiği için devamını dün yazamadım

sen hazırlan şekerim ne üşeneceğim yolda uyuya kalmazsam sorun olmaz esneye esneye gelirim.

yok kız denize falan girmiyorum kenarda oturuyorum. beyaz tenliyim valla dikkat ediyorum zaten.denizi seyrediyorum.bu akşam geri döneceğim işte naparsın.

kız yarın bana dua et ikili tarama sonucu çıkacak yaaaa şimdiden stresteyim.:18::18::18:

seni ve bebişi kocaman öpüyorum.

maşşallah maşşallah. rabbim sağlıklı eylesin....

dualarımız seninle canımcım . 3 ünüde veren Rabbim eminim sana yardım edecektir. sen kendine iii bak

Canim dua ederim tabiki,insallah guzel sonuclar ciksinSende hic strese filan girme
Ben normalde saatlerce carsi pazar gezebilen bi insandim, Bu hamilelikten galiba dun ve bugun arkadasimla bulusup biraz avm gezdim ki dinlenerek,gene eve gelince seriliveriyorum:26:
Sen ne zaman kilo almaya baslamstin? Bende sizi opuyorum

Merhaba canım çok az kalmış heyecan dorukta Rabbim kurtarsın inşallah

aydın günlerimiz mutlu haftalarımız olsun kızlaaarrrrr

günaydın canım hiç aydın bir gün değil, herşey olumsuz gidiyor.Uykucu olan ben 3 gündür sabahın köründe uyanıyorum 2-3 saatlik uykuyla dolanıyorum.Bu aralar yine efkar bastı beni. Bebek özlemim tuttu günlerim ağlayarak geçiyor

amin çok teşekkür ediyorum, duaların gücüne inanıyorum, umarım buradaki herkesin bebek hasreti diner ve yavrusuna kavuşur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…