kanamanın kesilmesine çok sevindim.o jeli 12. haftaya kadar kullandım dr reçeteye günde 2 kez kullanım yazarsa 2 kutu alabilirsin üstelik ben sadece 34 liraya almıştım.bulantı için banada yazmıştı dr hiç almadım bile
Şükür Allahima kuzum durmuş kanaman Insallah sağlıklı sihhatli bebislerini eline aldirsin Rabbim tamamına erdirsin
canım ben jeli hep aile hekimime yazdırıyodum sağlık ocaktaki doktorun yazar ve bir kereye mahsus değil bildiğim kadarıyla ben 4 ay içinde 3 kere tüp bebek yaptırdım jeli hep yazmıştı doktorum üst üste aldım yani ve 3 ay...sen onu mutlaka bir araştır yanlış biliyosun bence..Allah yardımcın olsun canım...rabim meleğini kucağına sağlıklı almayıda nasip etsin inş...
Selam kizlar,
Bunlari resmen telefon ekranina bakmadan yazıyorum. Kanama bugun durdu coook sukur ama sabahtan beri basimi kaldiramiyorum 6 kez falan kustum. Bogazim kanadi resmen. Ilaclarimi da kusuyorum. Doktoru aradik progestan hapi birak crinone jel al dedi. Bir de bulanti icin zofran diye bir hap alabilirsin dedi. Yalniz jel 73, diger hap ise 45 liraymis. Hapi devlet karsilamiyormus. Jeli ise yalnizca 1 kez alabiliyormusuz. Allahimmmm battik yani. Rabbim bu surecte hepimizin yardimcisi olsun insallah. Hepinizi coooook seviyorum kader arkadaslarim :)
Canimm monicamm dua ettigini biliyorum bitanesin cooooook tesekkur ederim. Benim bugun kanamam durdu cok sukur ama bulanti ve kusmadan berbat bi haldeyim. Hatta elim ayagim titriyor sürekli kusmaktan. Cogul olunca etki daha da fazla oluyormuş. Canimmmmm insallaaaaah sen benim kadar yogun yasamazsin!!!!
Sezerim, kanamanın durmasına çook sevindim. Kalpleri duymamıza da şunun şurasında 2 gün kaldı çok şükür. Bulantıların için üzüldüm, ben hiç böyle şiddetli bir şey yaşamadım. Öğleden sonraları midem bi kötü oluyor ama hiç kusmadım. Benim tek şikayetim enerjimin düşmesi. İşten sonra eve gelip direkt koşu bandına kendini atan ben, şimdi yatağa zor yetişiyorum. :)) İftara kadar uyuyup dinlenmezsem iftarın hemen akabinde sızıp kalıyorum.Benim ozel saglik sigortam yok canim. Emekli sand. Var sadece. O bahsettigin topige de bir gireyim. Coook tesekkur ederim. Bir de sana bir şey soracağım. Jeli doktor sana sabah aksam mi vermisti? Su an hala jel mi kullaniyorsun?
Allah biliyo,gonlumde kiz bebek yatiyo:))
Ama tabii en onemlisi saglikli olmasi,gerisi teferruat..
Teyzeleri,Bugun bebikim 1,1cm olmus,hersey de yolundaymis..son karar olarak hic bir yere gitmemeye karar verdim,istanbulda pinekleyecegim..2hafta sonra kontrolum var..bugun cok belli oluyordu kalp atisi buyumus tabi..kizlar allah tum isteyene,onceliklede burdaki,uzak ama yakin arkadaslarima da nasip etsinsaglikla da kucagimiza alip buyutmek de nasip etsin allahim...
aydın günlerimiz olsun kızlaaarrrrrr
Kız kıvırcık, insan bütün gün hiç mi telefonuna bakmaz? Bütün gün seni merak ettim, iki satır yazmadın
Neyseki işler yolundaymış çok sevindim. Allah sağlıkla kavuştursun hepimizi bebelerimize...
Canimcimm bebisini saglikli bir sekilde gormene coook sevindim. Rabbim nazarlardan korusun insallah!! Bi de ben onun 1 cmlik boyunu yirim haa
Benim ozel saglik sigortam yok canim. Emekli sand. Var sadece. O bahsettigin topige de bir gireyim. Coook tesekkur ederim. Bir de sana bir şey soracağım. Jeli doktor sana sabah aksam mi vermisti? Su an hala jel mi kullaniyorsun?
Günaydın Şekerimmmmmmm
:80::80::80::80:
aydın günlerimiz olsun kızlaaarrrrrr
Guuuuuinaydinlar guzel anne adaylari fındık burunlu. bal dudaklı .elma yanaklı .ok kirpikli badem badem gosleri olan en önemlisi sağlıklı evlatlar versin hepimize Allahım rahmeti sonsuzzzz. opuldunuz sizleri seviyorummmmm
Gunaydinkiz sen yoksa 18yil sonra guzellik yarismasinda bizi kapistircaksin,benim,hayir benimki 1.olacak diye
Sezerim, kanamanın durmasına çook sevindim. Kalpleri duymamıza da şunun şurasında 2 gün kaldı çok şükür. Bulantıların için üzüldüm, ben hiç böyle şiddetli bir şey yaşamadım. Öğleden sonraları midem bi kötü oluyor ama hiç kusmadım. Benim tek şikayetim enerjimin düşmesi. İşten sonra eve gelip direkt koşu bandına kendini atan ben, şimdi yatağa zor yetişiyorum. :)) İftara kadar uyuyup dinlenmezsem iftarın hemen akabinde sızıp kalıyorum.
O jeli ben iki tedavimde de kullandım, hala sabah akşam kullanıyorum. 10. haftada teke düşürüp 12. haftada bıraktıracakmış. SGK anlaşması olmayan özel bir kliniğe gittiğim için ben de defalarca cebimden ödedim onun parasını. Burada bir aile hekimim yok, bana Ankara'da aile hekimi atamışlar. Evlenirken dilekçe verip değiştirmek istedim ama beceremediler. Ben de bir daha uğraşamadım. Geçen doktor randevumdan sonra kan ve idrar testleri için Kızılay Tıp Merkezi'ne gittim, ilaç ve tahlilleri oranın doktoruna yazdırdım da gerçekten dünya varmış dedim. Hepsinin %20'sini ödedim. Jeli sürekli yazdırarak alan bir sürü arkadaş var biliyorum, sen eczacının söylediklerine bakma. ,Sabah akşam diye yazılırsa 2 kutu da veriyorlar. O jelle clexane iğne benim de az belimi bükmedi. Bırakacağım günü iple çekiyorum.
Tesekkur ederim canim.Seninde bisii kalmadi,cuma gunu insallah sende 6-7mm lik bebeklerini gorursun
bende sabah aksam kullaniyorum jeli..jeli uygulayinca bi 15-20dk evin icinde yurumeli islerimi yapiyorum yada disari cikip yuruyorum.sen simdilik evde yuru bence.
Guuuuuinaydinlar guzel anne adaylari fındık burunlu. bal dudaklı .elma yanaklı .ok kirpikli badem badem gosleri olan en önemlisi sağlıklı evlatlar versin hepimize Allahım rahmeti sonsuzzzz. opuldunuz sizleri seviyorummmmm
Ayyy walla iple cekiyorum cumayiinsallah guzel haberlerle donerim. Jeli senin dedigin gibi kullanirim sekerim coook tesekkurler
Cook teşekkür ederim canimcim. Doktora gunde 2 kez olarak yazmasini rica ederim ben de. Sen iyi bir fiyata almissin. Eczaneden eczaneye değişiyor mu acaba? Bu arada her yedigini kusmaya basladiginda serum alman gerekiyormus. Bebek sagligi da riske giriyormus. Bu nedenle ben mide ilacini dun 1 tane almak zorunda kaldim. En azindan sabaha kadar kusmadim cok sukur
Canimm guzel dileklerin icin coooook tesekkur ederim
Rabbim hepimize saglikla kucagimiza alacagimiz bir melek nasip eder insallahjeli 1 kere alabilecegimizi ve saglik ocagindaki doktorun yazamadigini eczaci esime soylemis canim. Uyardigin icin gercekten cooook tesekkur ederim. Ben esime soyleyeyim bi saglik ocagina gidip sorsun. Bitanesinnn
canım eger eczane tanıdık değilse kocaman bi bippppp ona.ne demek 1 kere alabiliyordun transfer günü başladım 12 hatta 13. haftaya kadar bittikçe sürekli yazdırdım dra 4 5 kez aldım.günde 1 sefer kullandıgım zamanda bile drumuz 2 kez kulanım yazdı sağolsun 2 kutu birden aldım.yoksa zor oluyor her 10 15 günde bir tekrar gidip yazdırmak.2 kutu yazınca bir ay gider sana her kontrolde tekrar yazdırırsın işin kolaylaşır.jeli kullandıgında geri akabilir pütür pütür gelebilir ve hata kahverengi leke olabilir(bende olanlar bunlar bilgin olsun telaş yapma diye söylüyorum)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?