2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Selam kizlar,
Bunlari resmen telefon ekranina bakmadan yazıyorum. Kanama bugun durdu coook sukur ama sabahtan beri basimi kaldiramiyorum 6 kez falan kustum. Bogazim kanadi resmen. Ilaclarimi da kusuyorum. Doktoru aradik progestan hapi birak crinone jel al dedi. Bir de bulanti icin zofran diye bir hap alabilirsin dedi. Yalniz jel 73, diger hap ise 45 liraymis. Hapi devlet karsilamiyormus. Jeli ise yalnizca 1 kez alabiliyormusuz. Allahimmmm battik yani. Rabbim bu surecte hepimizin yardimcisi olsun insallah. Hepinizi coooook seviyorum kader arkadaslarim :)

Aminnnn canimmm coook tesekkur ederim. Dedigin gibi yapiyorum canimcim. Sadece tuvalet icin kalkiyorum yerimden. Insallaaah guzel haberler veririm cuma gunu sizlere

Aminnnnn bitenemmm insallahh sonucta Rabbim ne yazdiysa o olacak. Ama bugun bulantilarimin baslamasi icin doktor iyi bir sey dedi. Bebegin saglikli oldugu anlamina geliyormus. Oyyyy insallah Allahimmmm sen cooooook buyuksun. Hepimizin kalbinden gecenler olur insallah!!!!

Sezercim ben de sana dua ediyorum, seninle birlikte heyecanla cumayı bekliyorum. Az kaldı canım dayan. İnşallah gümbür gümbür en az bir kalp atışı duyacaksın...

Canimm monicamm dua ettigini biliyorum bitanesin cooooook tesekkur ederim. Benim bugun kanamam durdu cok sukur ama bulanti ve kusmadan berbat bi haldeyim. Hatta elim ayagim titriyor sürekli kusmaktan. Cogul olunca etki daha da fazla oluyormuş. Canimmmmm insallaaaaah sen benim kadar yogun yasamazsin!!!!

Dönüşte acele haber ver olur mu teyzeleri bekletme.
Bence de senin kızın olacak, kıvırcık saçlı müthiş sevimli, bıcırık, cilveli, çok bilmiş olacak bak yazıyorum buraya...
Allah biliyo,gonlumde kiz bebek yatiyo:))
ayyyy evet evet kıvırcık olsun kız olsun pek de bilmiş olsun hepsinden önemlisi sağlıklı olsuuunnnnnn
Ama tabii en onemlisi saglikli olmasi,gerisi teferruat..
canim benim, testleri iyi cikacak eminim.sizin de bir karara varmaniz esinle iyi olmus,en azindan kafan rahat olur..keske gelebilsem ne guzel olurdu valla hamile hamile gezerdik:)) ama agustosun sonuna dogru gelebilirim,benim 12haftada doluyor.gelirsem gorusup tanismayi isterim
Teyzelerine haber ver hemen

Teyzeleri,Bugun bebikim 1,1cm olmus,hersey de yolundaymis..son karar olarak hic bir yere gitmemeye karar verdim,istanbulda pinekleyecegim..2hafta sonra kontrolum var..bugun cok belli oluyordu kalp atisi buyumus tabi..kizlar allah tum isteyene,onceliklede burdaki,uzak ama yakin arkadaslarima da nasip etsin saglikla da kucagimiza alip buyutmek de nasip etsin allahim...

Ohh cok sukurr kanamanin durmasina cok sevindim. Bulantilar icin alkah yardimcin olsun. Gelecek guzel gunlerini dusunerek gecirmeye calis bu gunlerini. Ben de bugun diger gunlerime gore kotuydum. Mide bulantim oldu seninkine gire cook hafif tabii. Allah hepimizin yardimcisi olsun.amiiiiinnn

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ahh canım rahatlamışsındır kocaman öpüyorummm

Canim kanamanin kesilmesine sevindim.hersey guzel olacak,bana gore de iki bebek olacak:) benim kanama (igne) sonrasi crinone e donmustu..senin ozel saglik sigortan var miydi? Cuma muayeneni yapinca recete de yazar,en son ben oyle aldim..birde aklinda olsun ilac alip satma topigi var,uygun fiyata veren arkadaslar var.nihayetinde pahali ilaclar,her hafta bitiyor
Benim de bu hafta bulantim vardi,ben de az zorlaninca bogazim kanadi vucut alisik olmayinca

kanamanın kesilmesine çok sevindim.o jeli 12. haftaya kadar kullandım dr reçeteye günde 2 kez kullanım yazarsa 2 kutu alabilirsin üstelik ben sadece 34 liraya almıştım.bulantı için banada yazmıştı dr hiç almadım bile

çok sevindim canım inşallah 9 ay böyle mutlu haberle yavrunu kucağına alırsın

Amin bitanem inşallah

çok şükür canım yaaaaa

maşallahhhh sonuna kadar böyle güzel haberler alman vede bize de böyle güzel şeyler söylemen dileğimle muuuaaaahhhh kocaman öperim ki seniiiii

Şükür Allahima kuzum durmuş kanaman Insallah sağlıklı sihhatli bebislerini eline aldirsin Rabbim tamamına erdirsin

canım ben jeli hep aile hekimime yazdırıyodum sağlık ocaktaki doktorun yazar ve bir kereye mahsus değil bildiğim kadarıyla ben 4 ay içinde 3 kere tüp bebek yaptırdım jeli hep yazmıştı doktorum üst üste aldım yani ve 3 ay...sen onu mutlaka bir araştır yanlış biliyosun bence..Allah yardımcın olsun canım...rabim meleğini kucağına sağlıklı almayıda nasip etsin inş...

Aminnn canimm cook saol. Insallahh bulantilarin daha fazla siddetlenmez. Ama bulamtilarimizin olmasi bebegin saglikla buyudugunun bir göstergesi oluyormus. O nedenle insan ölecek dahi hissetse de sorun olmuyor cok fazla :)

Canimcimm bebisini saglikli bir sekilde gormene coook sevindim. Rabbim nazarlardan korusun insallah!! Bi de ben onun 1 cmlik boyunu yirim haa

Benim ozel saglik sigortam yok canim. Emekli sand. Var sadece. O bahsettigin topige de bir gireyim. Coook tesekkur ederim. Bir de sana bir şey soracağım. Jeli doktor sana sabah aksam mi vermisti? Su an hala jel mi kullaniyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…