canımmm insanbulum çok mutluyum çalsın sazlar oynasın kızlarrrrr
tebrik ederim canı gönülden... kendime sevindiğim kadar olmasa da az bi noksan olaraktan sevindim ama emin olun
hadi inşallah değerin kat kat artar canım. inşallah sende benim gibi varikoselden ümetsizlenirken 12'den vurmuş olursun
inşlh canım hala inanamıyorum değerim artarmı ki diyorum cuma gününü nasıl bekliycem şimdi 5 gün zor bekledim ben yaaaaa,adama içirdim keçiboynuzlarını,çakşırı havuçu sonuç ortada ya ot çöp diyip geçmicen varya bu ay çok umutsuzdum kan testinide kızlar çok ısrar etti diye yaptırmışdım halbuki
kızlar sizinle bişey paylaşmak istııyorum bız bu ay eşimle korunmayı bıraktık ben pcoluyum. agdetıme 1 hafta kala kahverengı kanama oldu. dun başladı bu kanama bugun 2. gunu damla damla geldı dun bugünde peçeteye sildikçe geliyor. test yaptım ama agdetıme daha olduğu için varsa bıle çıkmadı. netten az araştırdımda tutunma kanaması oluyormuş.
böyle bir şey yaşayan var mı?
Eki Görüntüle 941671 Eki Görüntüle 941670
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaar çok heyecanlıyım yaa çok da şaşkınım şu resimlere bi bakın, bu doğru olabilir miiiiiiiiiiiii, bat yarın ben az önceerken gebelik test yaptm yarın yapacaktım aslında ama dayanamadım g.g den aldım testin markası laboquik
inşlh canım hala inanamıyorum değerim artarmı ki diyorum cuma gününü nasıl bekliycem şimdi 5 gün zor bekledim ben yaaaaa,adama içirdim keçiboynuzlarını,çakşırı havuçu sonuç ortada ya ot çöp diyip geçmicen varya bu ay çok umutsuzdum kan testinide kızlar çok ısrar etti diye yaptırmışdım halbuki
canım kanama değil de benim adete 4 gün kala lekelenme şeklinde geldi bir defa başka gelmedi.
çok yoğunsa zaten yerleşme kanaması değildir.
adetin düzenliiyse buna rağmen geldiyse leke şeklinde evet yerleşme olabilir
ama pco'lu olduğun için adet düzensizliği varsa bekle tatlım, inşallah gönlünden geçen olur
canım öncelikle cevap verdiin için çok teşekkür ederim. evet canım leke şeklinde kahverengi yanı o lekeden iç çamaşırım nemlenmemiş bıle öyle deyım. bugünde sadece peçeteye sıldıkce geliyor. ben pcoluyum ama hiç erken reglı olmam en yakın 30 günde oluyorum 30 36 günler arası oluyorum. ilk kez reglimden 1 hafta önce böyle bır lekelenme oldu göüslerim müthiş ağrıyor bel kasıkda ınce bır sızı var bugun test yaptım ama çok erken varsa bıle çıkmadı.
ben ders çalışmaya gider
topik kapandı hayde herkes evine şeytan çarpar
oyy kuzum valla cokkkkkkkkkkk sevindim gözünüz aydınetmemmi sende dua et hamilelin duası tutarmış
leynnnnnnnn bizim havai fişegimiz yok mendilim var olmuyomuu leynn
oyyyyy bacım gözün aydınn cok sevindim dua edin bize kıss
he bizde mik mike devam kııgün aşırı dedik ama 2 gündür biraz fazla oldu gibim :78:
ayy kızlar şok şokiki dakika ders çalışayım dedim
bu nasıl güzel haberlerrrrr
çok mıtlı mesut bi o kadan sevinç dolu bi insan oldum şindi
fişekler patlasın kızlar oynasın diyoruz efenim sevgiyle kucaklıyorum şanslı bağğğyanları
Eki Görüntüle 942187 Eki Görüntüle 942188 Eki Görüntüle 942189 Eki Görüntüle 942187 Eki Görüntüle 942188 Eki Görüntüle 942189 Eki Görüntüle 942187 Eki Görüntüle 942188 Eki Görüntüle 942189 Eki Görüntüle 942187 Eki Görüntüle 942188 Eki Görüntüle 942189 Eki Görüntüle 942187 Eki Görüntüle 942188 Eki Görüntüle 942189 Eki Görüntüle 942187 Eki Görüntüle 942188 Eki Görüntüle 942189 Eki Görüntüle 942187 Eki Görüntüle 942188 Eki Görüntüle 942189 Eki Görüntüle 942187 Eki Görüntüle 942188 Eki Görüntüle 942189 Eki Görüntüle 942187 Eki Görüntüle 942188 Eki Görüntüle 942189 Eki Görüntüle 942187 Eki Görüntüle 942188 Eki Görüntüle 942189
bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alın kızlar
darısı bizee dimi forum ahalisi
canım satın ne zaman senin
Canım baya bariz şekilde belli hamilesin hayırlı olsun şimdiden tebrik ederimhoşgeldin aramıza eylül annesi olucaksın inşallah allahın izniyle
satın ne demek canım reglım ayın 25 26sı gibi olması laızm benım 19da lekelenmem başladı bugünde var bıraz
son adet tarihin demek canım lekelenmen pembe veya kahverengiyse yerleşme olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?