2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

canımmm insanbulum çok mutluyum çalsın sazlar oynasın kızlarrrrr

tebrik ederim canı gönülden... kendime sevindiğim kadar olmasa da az bi noksan olaraktan sevindim ama emin olun
hadi inşallah değerin kat kat artar canım. inşallah sende benim gibi varikoselden ümetsizlenirken 12'den vurmuş olursun

inşlh canım hala inanamıyorum değerim artarmı ki diyorum cuma gününü nasıl bekliycem şimdi 5 gün zor bekledim ben yaaaaa,adama içirdim keçiboynuzlarını,çakşırı havuçu sonuç ortada ya ot çöp diyip geçmicen varya bu ay çok umutsuzdum kan testinide kızlar çok ısrar etti diye yaptırmışdım halbuki

artar canım değerin gayet iyi. doktora gitmeden önce kan değerinin takibini yap canım.
belli bi değere yükselmeyince ve 6.haftayı görmeyince keseye bakmıyo doktor.

kızlar sizinle bişey paylaşmak istııyorum bız bu ay eşimle korunmayı bıraktık ben pcoluyum. agdetıme 1 hafta kala kahverengı kanama oldu. dun başladı bu kanama bugun 2. gunu damla damla geldı dun bugünde peçeteye sildikçe geliyor. test yaptım ama agdetıme daha olduğu için varsa bıle çıkmadı. netten az araştırdımda tutunma kanaması oluyormuş.

böyle bir şey yaşayan var mı?

canım kanama değil de benim adete 4 gün kala lekelenme şeklinde geldi bir defa başka gelmedi.
çok yoğunsa zaten yerleşme kanaması değildir.
adetin düzenliiyse buna rağmen geldiyse leke şeklinde evet yerleşme olabilir
ama pco'lu olduğun için adet düzensizliği varsa bekle tatlım, inşallah gönlünden geçen olur

Canım baya bariz şekilde belli hamilesin hayırlı olsun şimdiden tebrik ederim hoşgeldin aramıza eylül annesi olucaksın inşallah allahın izniyle

canım öncelikle cevap verdiin için çok teşekkür ederim. evet canım leke şeklinde kahverengi yanı o lekeden iç çamaşırım nemlenmemiş bıle öyle deyım. bugünde sadece peçeteye sıldıkce geliyor. ben pcoluyum ama hiç erken reglı olmam en yakın 30 günde oluyorum 30 36 günler arası oluyorum. ilk kez reglimden 1 hafta önce böyle bır lekelenme oldu göüslerim müthiş ağrıyor bel kasıkda ınce bır sızı var bugun test yaptım ama çok erken varsa bıle çıkmadı.

canım satın ne zaman senin

benimde kahverengi lekelenmem oldu 17sinde adet olmam gerekiyordu 3 gün ama çok az ...hamile olabilirmiyim çok düzenlidir ve yoğun olurum adeti her ayın 15i mutlaka olurum test yaptım ama negatif çıktı ya

ben ders çalışmaya gider
topik kapandı hayde herkes evine şeytan çarpar

yerim seni kız topik kapanmış allah canını almaya senin emmmmiiiiiiii güldürdün beni
Şeytan falan demişsin aman korkuyorummmm ben hemen cıkıyorum kuziiiiiiii iyi geceler herkese kacışın

azap ım sen bizim halaycımız ve mik mik cimizsin, insanbul da fişenkkkçiiiii

her zaman aklımda ve dualarımdasın...dualarımdasınız

Son düzenleme:
Canım baya bariz şekilde belli hamilesin hayırlı olsun şimdiden tebrik ederim hoşgeldin aramıza eylül annesi olucaksın inşallah allahın izniyle

Allah razı olsun canımmmm :) darısı topicteki diğer hatunlara inşallah :))) yalnız ben korkuyorum tatlım yaa doktora gitmeden içim rahat etmeyecek, kimyasal...boş gebelik falan Allah korusun ((

son adet tarihin demek canım lekelenmen pembe veya kahverengiyse yerleşme olabilir

haa canım ben gecen ay ayın 22de agdet oldum ama her ay ileri atar yanı bır sonrakı reglım 3 4 gun daha gerı atıyor 25 26 oluyor bu tarıh benımse lekelenme 19da başladı ortalama 1 hafta önce geldi bu kahverengi lekem

çok teşekkür ederim cevapladığın için inşallah oyledir pilanladıgımız bişey degıl ama olursada çok mutlu olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…