2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

evet cnm orası bana daha iyi oluyo
çünki gitmişken mağazalarıda talan ediyorum
alışveriş yapmasını çok seviyorum

Bende bayılırım alışverişe birak beni bütün gün mağazaları gezebilirim hiç sıkılmam.ama burdan alışveriş yapmayî sevmiyorum.istediğim mağazalar yok.geldiğinde haber ver gezeriz beraber.

Bende bayılırım alışverişe birak beni bütün gün mağazaları gezebilirim hiç sıkılmam.ama burdan alışveriş yapmayî sevmiyorum.istediğim mağazalar yok.geldiğinde haber ver gezeriz beraber.

inş. lazocum gezdirirsin beni kıss
aslında bi yandan fatihi hiç sevmiyorum çünki kedimi oraya bıraktım

Gezdiririm cnm.niyeki nereye bıraktın.

ya ben onu 15 günlüktü buldum aldım ramazandı annesi bırakmış gitmiş gece sahurda baktım ciyaklıyo
boğazıma dizildi yemek bende aldım eve
sonra evde beslemeye başladım ama zor oluyodu tabi çok yaramazdı
artık zarar vermeye başladı bide bende temizlik hastalığı var insanlar şok oluyodu sen nasıl aldın onu eve die
1 yaşını doldurdu apartmanın bahçesi var oraya indirdim orda beslemeye başladım
binada bazı vatandaşlar istemedi korkuyolarmış (kediden)
neyse baktım şikayet falan ettiler bende fatihteki merdivenler varya oraya bıraktım kulubeler var belki bilirsin
bıraktıktan 3 ay sonra gittim baktım ordaydı aldım sevdim sevdim bıraktım tekrar
sonra kaç sefer gittim göremedim ya topladılar yada bilmiyorum meçhul :26:
böyle işte bidaha töbe dedim eve almam insan çok bağlanıyo onu bırakınca çok ağladım

Ben bırakamazdım cnm.o kadar zaman yanında olmuş büyütmuşün dayanamazdım birakmaya.daha önceden tanısaydım alırdım senden.bizdede kedide var köpekte.kaynanamın evi bahçeli bakıyo orda eşimin köpeğide var.sen caminin ordaki merdivenlere bıraktın herhalde orda bissürü kedi var.bışey olmamıstîr.başka bir yere gitmiştir.sana katılıyorum cnm.bende evimde kedi besleyemem

Kızlarrr kan testi sonucu 30 çıktı çok düşük değilmi? 1 hafta sonra yine kan testi yapıcakmışım, ya artmazsa ne olacak yani ben hamileysem neden bu kadar düşük :18::18:

Kızlarrr kan testi sonucu 30 çıktı çok düşük değilmi? 1 hafta sonra yine kan testi yapıcakmışım, ya artmazsa ne olacak yani ben hamileysem neden bu kadar düşük :18::18:

Kaç gün geçti batın cnm.biliyosun benimde 25 çıkmıştı.kimyasal oldu.senin öyle değildir inş.yükselir

ayyyy ne kadar iyi olurdu cnm ya en azından gözüm arkada kalmazdı ama kısmet işte
ya canım ilk zamanlar iyiydi sonra azmaya başladı
bide tuvalet olayı zor oluyodu sürekli ayaklarını yıkıyodum
beni çok yordu eşimde bende namaz kılıyoruz evde zor yani
evet camiinin ordaki merdivenlere bıraktım hala aklıma geldikçe resimlere baktıkça ağlıyorum..

Kaç gün geçti batın cnm.biliyosun benimde 25 çıkmıştı.kimyasal oldu.senin öyle değildir inş.yükselir

bat günüm bugün benim, düşük çıkınca bende doktora geçtim oda haftaya kadar hasta olmazsan tekrar test yaparız dedi çok mutsuzum galiba benimle olmayacak bebişim şimdi eşimede söylesem bir türlü söylemesem bir türlü ne yapıcam ben

hemen ümitsizliğe kapılma cnm ya dur daha çok erkenmiş bekle bence haftaya tekrar test yaparız demiş dr.un
inş. bebişin seninledir dua et bizlerde bol bol dua ederiz hayırlısıyla bişey olmaz

i
Neyse artık olan olmuş üzùlme sokaklar bissürü kedi köpek var bir sekilde yaşama çalışıyorlar.nekadarda sok.hayvanlarıda olsa ben dışarıda gòrünce dayanımîyorum muhakkak sùt bişeyler alıp veririm.ama insanlar okadar duyarlı değil hayvanlara karşî.korkuyorlarmış merak ediyorum hepimiz birgün toprağa gömülecez ozaman korkmuycaklarmî.kedi olan evde namaz kılınabilir bildigim kadariylada temizlik yönü zor olur tabi.üzülme çoluk çoğuga karışmıştır belki aile kurmuştur kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…