yaa bilmiyom ki durup dururken içim kabarıyo balım yaa :26:
Ne kadarlık oldu tam seninki bilmiyorum ama benimki 6+2 günlükken kalbini duyduk
Ama idrara sıkışıkken göründü karnımdan sende sıkışık gir cok etkisi oluyormuş
İlk sıkışık degildim görünmedi bellirsizdi cok sonra sıkışıp girdim baya net göründü
Görünmezse yine alttan bakıcam dedi gerek kalmadı sende görürsün inşallah pıt pıt atan kalbini miniginin
bacım hiç bişi anlamıyom ben bunlardn üzgünm yardımcı olamıcam özr bacımşimdi ben bir internet sitesinde bat tarihimi hesapladım ve 7 ocak dedi geçtiğimiz iki ay aşılama yapılmıştı 1.si 23 ekimde adet oldum aşılama yapıldı tutmadı ve 16 kasım da yeniden adet oldum yani 25 günde geldi sonrasında 2. aşılama oldu ve 13 aralıkda adet oldum yine 25 günde geldi şimdi bu adet tarihlerime göre 7 ocakda adet olmam gerekiyomuş ki ben hep 13 ocak hesapladım çünkü aşılamalardan önce yaklaşık 29-30-31 günde adet olurdum acabaaaaaa hangisi doğru kafam karıştı püffff
aşılamadan dolayı aldığın ilaçlar yapıyo azapcım ben ilk aşılamamı olduğum ay tüm ay boyunca ota boka ağladım hormonlar tavan yapıyo yani :)
bacım hiç bişi anlamıyom ben bunlardn üzgünm yardımcı olamıcam özr bacımşimdi ben bir internet sitesinde bat tarihimi hesapladım ve 7 ocak dedi geçtiğimiz iki ay aşılama yapılmıştı 1.si 23 ekimde adet oldum aşılama yapıldı tutmadı ve 16 kasım da yeniden adet oldum yani 25 günde geldi sonrasında 2. aşılama oldu ve 13 aralıkda adet oldum yine 25 günde geldi şimdi bu adet tarihlerime göre 7 ocakda adet olmam gerekiyomuş ki ben hep 13 ocak hesapladım çünkü aşılamalardan önce yaklaşık 29-30-31 günde adet olurdum acabaaaaaa hangisi doğru kafam karıştı püffff
aşılamadan dolayı aldığın ilaçlar yapıyo azapcım ben ilk aşılamamı olduğum ay tüm ay boyunca ota boka ağladım hormonlar tavan yapıyo yani :)
yaa bilmiyom ki durup dururken içim kabarıyo balım yaa :26:
]
bacım hiç bişi anlamıyom ben bunlardn üzgünm yardımcı olamıcam özr bacım/ ben en iyisi yarın zabah zabah kan vermeye koşayım yaaa
anammmm salma kendini ya
şurda 5 günün kalmış bacım
hormonlar tavan yaptı sanırım
sen hamilesinmi yoksa ağlıyon kıs :26:
bak doğum günümde mutlu haberler alacam ben biliyorum
ayy bilmiyom ki bacım hiç bi belirtim yok
inş dogum güünde sevinçli haber verirrim inşşş
]
bacım hiç bişi anlamıyom ben bunlardn üzgünm yardımcı olamıcam özr bacım/ ben en iyisi yarın zabah zabah kan vermeye koşayım yaaa
ben ayın 15 ni beklicem yada p.tesi ikisinden birini bilmiyom ki sen ver bakalım senin günün ne zamndı :26:
]
bacım hiç bişi anlamıyom ben bunlardn üzgünm yardımcı olamıcam özr bacım/
ben ayın 15 ni beklicem yada p.tesi ikisinden birini bilmiyom ki sen ver bakalım senin günün ne zamndı :26:
canım az evvel yazdıklarımı sana bi kopyalayayım ben yeniden :) şimdi ben bir internet sitesinde bat tarihimi hesapladım ve 7 ocak dedi geçtiğimiz iki ay aşılama yapılmıştı 1.si 23 ekimde adet oldum aşılama yapıldı tutmadı ve 16 kasım da yeniden adet oldum yani 25 günde geldi sonrasında 2. aşılama oldu ve 13 aralıkda adet oldum yine 25 günde geldi şimdi bu adet tarihlerime göre 7 ocakda adet olmam gerekiyomuş ki ben hep 13 ocak hesapladım çünkü aşılamalardan önce yaklaşık 29-30-31 günde adet olurdum acabaaaaaa hangisi doğru kafam karıştı püffff yani belirsizzz
ayy bilmiyom ki bacım hiç bi belirtim yok
inş dogum güünde sevinçli haber verirrim inşşş
ya varya azapcım içime okadar doğuyoki hamile olduğun neden bilmem sen hamile gibisinyaa sanal ortamdada bunlar doğduya içime hadi hayırlısı bakalımbirde birkişi daha doğuyo içime daha çalışmalara bile başlamadı ama onuda çalışmalara başlasın öyle söylicem :)
hayırlı cumalar guzumm geçmiş olsun dikkat et kendine canım..iştemisin
canım az evvel yazdıklarımı sana bi kopyalayayım ben yeniden :) şimdi ben bir internet sitesinde bat tarihimi hesapladım ve 7 ocak dedi geçtiğimiz iki ay aşılama yapılmıştı 1.si 23 ekimde adet oldum aşılama yapıldı tutmadı ve 16 kasım da yeniden adet oldum yani 25 günde geldi sonrasında 2. aşılama oldu ve 13 aralıkda adet oldum yine 25 günde geldi şimdi bu adet tarihlerime göre 7 ocakda adet olmam gerekiyomuş ki ben hep 13 ocak hesapladım çünkü aşılamalardan önce yaklaşık 29-30-31 günde adet olurdum acabaaaaaa hangisi doğru kafam karıştı püffff yani belirsizzz
bacım ozamn acele etme dur ayın 13 nü bekle derim yine sen bilirsinn :26:
evet canım ya işteyim :26::26::26::26:
oyyyyyyyyyyyyyy balımmm senin yüregini yerim kıı ben tahmin ediyomm kim oldunu
ayy inşşşşşşşşşş inşşşşşşşş hepimiz inş
da ya kuzum şu batmalar lekeler bnde olmadı bilmiyom ki :18:
ablam kendine iyi bakmıyon mu seen :2: eve giderken greyfurt, portakal al suyunu sık iç şifa olsun
bizim evde ilaç yerine bunu kullanıyoruz :2:
evet biliyorum canım dün okudum ağustos annelernde yazmış maşallah erken duymuş o
eylül benim doktorum vajinal ultrason bakıyor hiç, hep karından.. bu da farkediyomuş tabi vajinalse eğer kesin duyarsın
sen merak etme her şey yolunda gidecek kız biz nasıl yollarını gözlüyoruz onların
rüyamda emziriyodum valla, kıpkırmızı küçük burunlu bi bebektisıkıca sarmışım kundağa kütük gibiydi yavrum
offf gecmiyo günler kııkıs illa belirti olacak diye bi kaaide yok
insanlar günü geçioda anca belirti oluyo
daha dur bakalım senin 5 günün var belki geç döllenme oldu
sabır bacım sabır bak 5 gün azcık kaldı
evet canım ya işteyim :26::26::26::26:
bakıyom canımya meyvemi falan hiç ihmal etmem ama salgın varya işte aman siz dikkat edin hamileler bari olmasın :26:
s.a kıslarcumanız mubarek gununuz aydın dualarınız kabul olur inşşş
bacılar meryem ve yasini serifi okudum ALLAH kabul eder inşş
ismleriniz
eylül
mehtap
insanbul
berfin sevdum yfrks
SAGLIKLI bebiş kucaklarına alsınlar dedim bi avazda dogursunlar inş dedim
miss cros,
resense
efce
hknslcn
papatya
eylem
sesiz
lazo
özlem76
nurbanu dlemma bebiş için dıua ettim AMİNNN deyin kıslarr RABBİM inş duyar duarımızı kabul eder kurban olgum çopkk
büyük adını okuyamadıgım bacılar üzülmeyin ne olur tüm el acıp RABBİME yalvaran herkeze hayırlı saglıklı eli ayagı düzgün evlat ver RABBİM dedimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?