2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

bacım RABBİM saglıklı eli ayagı düzgün hayrlı evlat nasip etsin inşşşşşşşşş

]

bacım hiç bişi anlamıyom ben bunlardn üzgünm yardımcı olamıcam özr bacım
aşılamadan dolayı aldığın ilaçlar yapıyo azapcım ben ilk aşılamamı olduğum ay tüm ay boyunca ota boka ağladım hormonlar tavan yapıyo yani :)

hadi yaa hiç aklıma gelmemişti ALLAH razı olsun verdigin bilgi içn bacım demk hormonlar hee hmm

]

bacım hiç bişi anlamıyom ben bunlardn üzgünm yardımcı olamıcam özr bacım
aşılamadan dolayı aldığın ilaçlar yapıyo azapcım ben ilk aşılamamı olduğum ay tüm ay boyunca ota boka ağladım hormonlar tavan yapıyo yani :)

hadi yaa hiç aklıma gelmemişti ALLAH razı olsun verdigin bilgi içn bacım demk hormonlar hee hmm

anammmm salma kendini ya
şurda 5 günün kalmış bacım
hormonlar tavan yaptı sanırım
sen hamilesinmi yoksa ağlıyon kıs :26:
bak doğum günümde mutlu haberler alacam ben biliyorum

ayy bilmiyom ki bacım hiç bi belirtim yok
inş dogum güünde sevinçli haber verirrim inşşş

ayy bilmiyom ki bacım hiç bi belirtim yok
inş dogum güünde sevinçli haber verirrim inşşş

ya varya azapcım içime okadar doğuyoki hamile olduğun neden bilmem sen hamile gibisinyaa sanal ortamdada bunlar doğduya içime hadi hayırlısı bakalım birde birkişi daha doğuyo içime daha çalışmalara bile başlamadı ama onuda çalışmalara başlasın öyle söylicem :)

Son düzenleme:

Son düzenleme:

oyyyyyyyyyyyyyy balımmm senin yüregini yerim kıı ben tahmin ediyomm kim oldunu
ayy inşşşşşşşşşş inşşşşşşşş hepimiz inş
da ya kuzum şu batmalar lekeler bnde olmadı bilmiyom ki :18:

senkiiiii nekadar tecrübeli bir hatunsun önceki doğumundan gerçi hatırlamıyo olabilirsinde herkesde bir olmuyoki ben ilk hamileliğimde hiç ama hiç birşey hissetmemiştim karnımın şişmesinden aa gerçekten hamileyim diyodum düşün yani ne bir ağrı ne bir batma ne bir bulantı o nedenle herkesde aynı değil biliyosun ki herkesin hiç bir hamileliğide aynı olmuyor canımcımmm

bakıyom canımya meyvemi falan hiç ihmal etmem ama salgın varya işte aman siz dikkat edin hamileler bari olmasın :26:

kıs illa belirti olacak diye bi kaaide yok
insanlar günü geçioda anca belirti oluyo
daha dur bakalım senin 5 günün var belki geç döllenme oldu
sabır bacım sabır bak 5 gün azcık kaldı
offf gecmiyo günler kıı
şimçik bişi dicem güleceksiniz hadi deyim de biraz gülelm
akşam son mikmiki yaptık bitti artık bekleme başladıı :78:
evet canım ya işteyim :26::26::26::26:

kolay gelsin bacımmmmm

bakıyom canımya meyvemi falan hiç ihmal etmem ama salgın varya işte aman siz dikkat edin hamileler bari olmasın :26:

çok geçmiş olsun ablammm bir an önce iyileşirsin inşallah çalışmalara hasta hasta başlamazsın inşallah

Son düzenleme:

Allah razı olsun canım gönlüne göre versin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…