s.a günydın kıslarr gününüz aydın dualarınız kabul olur inşşşş
günaydınnn...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydınnnn kızlarrr, sabah bir test yapayım dedim evde zaten stok var maşallahh 2. çizgi hafif silikti galiba sanırsam hamileyim ama nugün 29. gün bata 1 kaldı pazartesi tekrardan yapıcam ozamana kadar kocişime söylememeye karar verdim tabii tutabilirsem çenemi allahım allahım inşallah test beni yanıltmamıştır.
Günaydın kızlar ve bugün yine rüya gördüm rabbim hayırlara çıkarsın,her gece dua edip yattığım için bilinç altımda resmen kazılı bebek olayı....
benim şimdi adete 6 gün kaldı ya yine aynı şekilde rüyamdada aynımış, dr'da ultrasona girmişim dr demezmi (bhcg istemeden)senin değerin 20,2 diye ben tabi şok şok şoklardayım ama yine sağlıksız bir embriyo dedi fotosunu çekti sanki yüzüde 5-6 aylık bebek yüzü gibi netti.....duat et cuma günü namaz kıl ve ağır iş yapma dedi devlet hastanesiydi ama çok ilgiliydi o dr eğer hamile kalırsam ben o dr istiyommmmmm
Ama çok gerçekçiydi yazarken bile aynı heyecanı yaşıyorum inş rabbimden bir işarettir bu. Allahtan ve dualardan başka sığınacak kapımız yok çünkü o herşeye kadir....inşlh meleğim bana haber veriyodur geleceğini. Eki Görüntüle 925297
oyyyyyyyyyyyy amanınn kıss bacımmm hamişmisinn amanın amanın gözün aydınnnn cift cizgi hee :122::122::122::122::124::124::124::124::124::119::119::119::118::118::118::119::119::119::119::119::124::124::124::124::124::92::92::92::92::92::92::92::92::92: halayını ilk ben cekeyim hopppppppppppppaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Günaydınnnn kızlarrr, sabah bir test yapayım dedim evde zaten stok var maşallahh 2. çizgi hafif silikti galiba sanırsam hamileyim ama nugün 29. gün bata 1 kaldı pazartesi tekrardan yapıcam ozamana kadar kocişime söylememeye karar verdim tabii tutabilirsem çenemi allahım allahım inşallah test beni yanıltmamıştır.
Anam herkes uyuyo herhal kalkın kalkın sayfa boş kalmışşş :)
günaydınnn...
Allah razı olsun canımcığımm inanamıyorum halen şimdi bulunduğum yere yakın sağlık ocağı filan varmı diye bakıyor test yaptırmak için bekleyemiyeceğim pazartesiyi darısı tüm isteyen hamiş adaylarının başına
Allah razı olsun canımcığımm inanamıyorum halen şimdi bulunduğum yere yakın sağlık ocağı filan varmı diye bakıyor test yaptırmak için bekleyemiyeceğim pazartesiyi darısı tüm isteyen hamiş adaylarının başına
günaydın kızlar Ve bugün yine rüya gördüm rabbim hayırlara çıkarsın,her gece dua edip yattığım için bilinç altımda resmen kazılı bebek olayı....
Benim şimdi adete 6 gün kaldı ya yine aynı şekilde rüyamdada aynımış, dr'da ultrasona girmişim dr demezmi (bhcg istemeden)senin değerin 20,2 diye ben tabi şok şok şoklardayım ama yine sağlıksız bir embriyo dedi fotosunu çekti sanki yüzüde 5-6 aylık bebek yüzü gibi netti.....duat et cuma günü namaz kıl ve ağır iş yapma dedi devlet hastanesiydi ama çok ilgiliydi o dr eğer hamile kalırsam ben o dr istiyommmmmm
ama çok gerçekçiydi yazarken bile aynı heyecanı yaşıyorum inş rabbimden bir işarettir bu. Allahtan ve dualardan başka sığınacak kapımız yok çünkü o herşeye kadir....inşlh meleğim bana haber veriyodur geleceğini. Eki Görüntüle 925297
ayyyyy canım çok sevindim inşlh çift çizgi devam eder hayırlısı olsun
burdayız bacım günaydınnnnnnn
a.s azapım inşlh kııı amin benim şu rüyayı bi yorumlayıverin kı bi zahmet Eki Görüntüle 925298
vla çokkk hb ayy kıss hemn git kan yaptır özele git hst git git iştee biyere cabukk :18::18: bizede bol bol dua ett canım vla cok sevindim yaa ne güzel bi haber sabh sabh
vla çokkk hb ayy kıss hemn git kan yaptır özele git hst git git iştee biyere cabukk :18::18: bizede bol bol dua ett canım vla cok sevindim yaa ne güzel bi haber sabh sabh
Günaydın canlarımm