• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

olana kadar bi dert, olduktan sonrada kaybetme korkusu...
Rabbim tüm arkadaşlarıma evlat versin, insan gerisini umursamaz eminim :16:

canım ben klomenin etkisiyle ikinci ayda hamile kaldım
göğüslerimde hiç bir belirti olmadı, sadece adet ağrısı yaşadım, kasıkta batma vardı..
ama dediğim gibi yumurtalıklarım şişti adet olacakmışım gibi her an bekledim
inşallah gebesindir

canım teşekkür ederim.benim 7 yaşında bir oğlum var ve 1 yıl önce hamile kaldım fakat gelişmeyen gebelik.kalp atışı yoktu o yüzden kürtaj oldum malesef..allahım kimseye yaşatmasın inşallah.1 yıldır hamile kalamadım.herşey normal yumurta büyüyo çatlıyo.sadece fsh yüksek çıktı sonra düştü.doktor bu ay klomen verdi.inanılmaz kasık ağrısı ve afedersin gaz sorunu yaşadım.7 gün kaldı bakalım.allah herşeyin hayırlısını versin..oğlum çok istiyo bir kardeşi olsun.

ben bu ay adet olursam kiiiii inşallahhh olmam adaçayı yağı diye bişi okudum bi topikte önceden egeli kadınlar hamile kalamayınca bunu uygularlarmış topiktede hamile kalan kalana:31:adet olursam hemen deniycem bi pamuğa yada eczanelerde tampon satılıyor onun ucuna bikaç damla damlatıp vajinadan içeriye doğru iyice itip öyle yatıyormuşsun sabah çıkarıyosun tamponu adetin 5_6. günü başlayıp bi hafta uyguluyomuşsun ovü gününüze kadar öncesinde bırakmak gerekmiş çünkü. rahimde tüplerde ne kadar iltihap pislik varsa temizliyormuş ayrıca bal çörek otu tarçın yiyosun iltihap ve pislikler yok olduğu içinde spermler daha iyi yol alıp yumolarda daha sağlıklı büyüyomuş denemesi bedava ben deniycemm kafaya çok pis koydum :27::27::28::28:denemek isteyen arkiler olursa diye yazdım elbet vesilere sarılmamız lazım derdi veren rabbimm dermanımızıda bi sebeple verir inşallahhhh....

merhaba.ben adaçayı yağı değilde doktorum eczanede 3 tane ilacı karıştırıp siyah bir su hazırlattı bana.ilişkiye girmeden 3-4 saat önce pamuktan tampon hazırlıyosun vajinaya yerleştiriyosun.ilişkiden önce sıcak suya oturuyosun ve tamponu çıkarıyosun(tamponun ucu akıntıyla kaplı oluyo)sonra hemen ilişki bu ay denedim klomenle beraber işe yararsa sölerim:))

yok bendede belirti ama oğlumdada öyle aman aman göğüs ağrısı kasık batması v.s yaşamadım ben 9 ay hatta bulantım bile olmadı okadar yani ama 6. ayımda düşük tehlikem olmuştu oda hemen geçti 2 günde

evet canım yaa bünyeden bünyeye farkediyoo önceki aylar olurduu bende en azından adet belirtileri olurdu ama bu ay hiç bişi yok sadece inceden kasık batmalarım var özellikle sağda hayırlısı bakalımmm..

merhaba.ben adaçayı yağı değilde doktorum eczanede 3 tane ilacı karıştırıp siyah bir su hazırlattı bana.ilişkiye girmeden 3-4 saat önce pamuktan tampon hazırlıyosun vajinaya yerleştiriyosun.ilişkiden önce sıcak suya oturuyosun ve tamponu çıkarıyosun(tamponun ucu akıntıyla kaplı oluyo)sonra hemen ilişki bu ay denedim klomenle beraber işe yararsa sölerim:))

meraba canımm bendede akıntı çok fazla ama bi türlü kurtulamadım soğan kürü uyguladığımda çok işime yaramıştı resmen kurutmuştu hemde adetimi düzenledi sonraki ay hamile kalmıştım haberim yoktu adet oluyorum sanırken meğer düşük yapıyomuşum ondan sonra tekrar başladı geçen drda dedi çok fazla diye ilaçların adını yazarsan çok sevinirim canım iltihaba mı iyi geliyor bu karışımm:ssz:

meraba canımm bendede akıntı çok fazla ama bi türlü kurtulamadım soğan kürü uyguladığımda çok işime yaramıştı resmen kurutmuştu hemde adetimi düzenledi sonraki ay hamile kalmıştım haberim yoktu adet oluyorum sanırken meğer düşük yapıyomuşum ondan sonra tekrar başladı geçen drda dedi çok fazla diye ilaçların adını yazarsan çok sevinirim canım iltihaba mı iyi geliyor bu karışımm:ssz:

şimdi baktım reçeteye ama okumak ne mümkün bide yanında oranları yazıyo.iltihaba falan değilde.beraber olmadan yolu temizliyo normal akıntıyı.spermleri yuvaya taşıyo diye söylemişti

şimdi baktım reçeteye ama okumak ne mümkün bide yanında oranları yazıyo.iltihaba falan değilde.beraber olmadan yolu temizliyo normal akıntıyı.spermleri yuvaya taşıyo diye söylemişti

preeseed gibi bi etkisi var heralde inşallah işe yarar canım saol ilgilendigin için senin bat ne zaman?

hoşşşşşşşş geldin delü karı nerdesin sen bakımmmm :20:kocişin yemegini verimde gelirim herif beni boşayacak ayrılamğyom sizden:10:

kıs bacxım git hazırlaa geliyom burdasın çıkıyom burdasınn :9: vla boşuyacak enişteye dicem seni kıı :9::9::
bnde az dizim vardı onu izledim :34::49::49:

slmmmmm bütün topikler sesiz be aaaaaaaaaaa:52::52::52::52::52::24::24::24::24::24:

sağo canım,ne için gideceksin kan tahlilleri, yum takibi felan mı?
olur inşallah Rabbim zamanını biliyor bizler bekliyoruz

yum takibi cnm 6 ocakta gitmiştim yarın yine gideceğim çatlatma iğnesi felan vercekmiş git gel bıktım artıkkkkkkkk:14::14::5::5::43:

yum takibi cnm 6 ocakta gitmiştim yarın yine gideceğim çatlatma iğnesi felan vercekmiş git gel bıktım artıkkkkkkkk:14::14::5::5::43:

bıktım deme canım 10 yıl tedaviye devam edenler var, Allah çabucak kavuştursun inşallah bekletmesin seni
bu ay bakarsın olur bize de haber edersin :34:

Back