• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

bıktım deme canım 10 yıl tedaviye devam edenler var, Allah çabucak kavuştursun inşallah bekletmesin seni
bu ay bakarsın olur bize de haber edersin :34:

artık ne söylediğimi ne yaptığımı bilemiyorum pkoluyum cnm yeni öğrendimm kısmet bekleyeceğim başka çarem yok sen ne kadar denedinde oldu cnmmm

artık ne söylediğimi ne yaptığımı bilemiyorum pkoluyum cnm yeni öğrendimm kısmet bekleyeceğim başka çarem yok sen ne kadar denedinde oldu cnmmm

10 ay denedim canım
ama biliyosun pko hastaları hamile olamıyor diye bir şey yok
sen tedavilerini aksatma o bebek gelecektir inşallah
tabi bool bol duaya sığınıyoruz :16:

10 ay denedim canım
ama biliyosun pko hastaları hamile olamıyor diye bir şey yok
sen tedavilerini aksatma o bebek gelecektir inşallah
tabi bool bol duaya sığınıyoruz :16:

ney vesile oldu cnmm:26::26::26:

klomen kullanmıştım o ay olmadı, ikinci ay oldu, etkisi devam edermiş doktor söyledi
onun dışında sadece eşime taze sıkılmış havuç suyu içirmiştim canım

bacımm nasıl oldunn inş bişeyin yok güzel haberler ver hep bizee :16::49::49:

canım bende pkoluyum ve 3,5 yaşında bir oğlum var şimdi 2. için çalışıyoruz ümidini kesme pkoluların çocuğu olmaz diye bir şey yok sıkıntı yapma kendine :40:

Canım bak ümidini yitirme sakın..
Benım iki kaybım var daha önceden..
Ve bir kaç ay öynce pkolu oldugumu öğrendim,1 seneye yakın cocugum olmadı kayıplarımdan sonra..
Şimdi klomen kullandım hamile kaldım hemen çok şükür..
Ve rabbim en iyisini bilir..
Gene aynı şeyleri yaşarsam ki rabbim yaşatmasın herşey ondandır derim başka
yapıcak bişeymiz yok çünkü..
Eminimki rabbim doğru zamanı vericektir,yoksa biz kendimizi ne kadar üzsekde olmazsa olmıcak zaten..
Allah'ım sana kısa zamanda hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin inş..
Ben çok ümitsizdim pkoluyum diye çocugum olmıcak zannederdim..
Sen kendini yıpratma sakın..
Rabbim ol desin yeter..

Selam kuzular,

Ben geldim yine geldi kirmizilar nerdeyse bitti bile bugun 7. gunum.. 16 aydir cok yoruldum sanirim 2 ay pes edicem sonra asilama tedavisi dusunuyorum. Yaptiran varsa bana bi soylesin aciyormu :) Gerci bebis gelsin onun icin her aciya raziyim ama artik denemekten gercekten yoruldum :( Rabbim dualarimizi bosa cikarmasin insallah

canım bende pkoluyum ve 3,5 yaşında bir oğlum var şimdi 2. için çalışıyoruz ümidini kesme pkoluların çocuğu olmaz diye bir şey yok sıkıntı yapma kendine :40:

çok sağol cnm benim

Canım bak ümidini yitirme sakın..
Benım iki kaybım var daha önceden..
Ve bir kaç ay öynce pkolu oldugumu öğrendim,1 seneye yakın cocugum olmadı kayıplarımdan sonra..
Şimdi klomen kullandım hamile kaldım hemen çok şükür..
Ve rabbim en iyisini bilir..
Gene aynı şeyleri yaşarsam ki rabbim yaşatmasın herşey ondandır derim başka
yapıcak bişeymiz yok çünkü..
Eminimki rabbim doğru zamanı vericektir,yoksa biz kendimizi ne kadar üzsekde olmazsa olmıcak zaten..
Allah'ım sana kısa zamanda hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin inş..
Ben çok ümitsizdim pkoluyum diye çocugum olmıcak zannederdim..
Sen kendini yıpratma sakın..
Rabbim ol desin yeter..

çok sağolun desteğiniz için kaç ay gittim kist yok dedi dr 28 aralıkta gittim yine yok dedi 6 oakta gittim kist var pkolusun dedi dr çok şaşırdım beklemiyordum ama kabullendim 2 yumoş oluşmuş biraz büyüsün çatlatma iğnesi vuracağiz perşembe gel dedi yum düzenli olmuyormuş pko yüzünden evlendim 4 ay korunduk sonra 14 ay oldu hala hamiş deyilim beklemekten başka çarem yok napayımmm 2 ay klomen kullandım 1 çatlatma iğnesi bu da 3 olacak işallah son olurrrrrrr dua edin ne olurrr yarı gideceğim dr :14:

klomen kullanmıştım o ay olmadı, ikinci ay oldu, etkisi devam edermiş doktor söyledi
onun dışında sadece eşime taze sıkılmış havuç suyu içirmiştim canım

çok sağol cnm verdiğin bilgiler için

bizde çocuk istiyoruz 3aydır korunmuyoruz ama olmadı.benim için dua eder misiniz :) bu ay olur inşallah.

Günaydınnnn kızlarrr, sabah bir test yapayım dedim evde zaten stok var maşallahh 2. çizgi hafif silikti galiba sanırsam hamileyim :52::52::49::49::49: ama nugün 29. gün bata 1 kaldı pazartesi tekrardan yapıcam ozamana kadar kocişime söylememeye karar verdim tabii tutabilirsem çenemi :37: allahım allahım inşallah test beni yanıltmamıştır. :49::49::27::52::52:

günaydınnnn kızlarrr, sabah bir test yapayım dedim evde zaten stok var maşallahh 2. çizgi hafif silikti galiba sanırsam hamileyim :52::52::49::49::49: Ama nugün 29. Gün bata 1 kaldı pazartesi tekrardan yapıcam ozamana kadar kocişime söylememeye karar verdim tabii tutabilirsem çenemi :37: Allahım allahım inşallah test beni yanıltmamıştır. :49::49::27::52::52:

ay hadi inşallah kan versene bugün

s.a günydın kıslarr :3: gününüz aydın dualarınız kabul olur inşşşş:16::54::49::49:

Back