bıktım deme canım 10 yıl tedaviye devam edenler var, Allah çabucak kavuştursun inşallah bekletmesin seni
bu ay bakarsın olur bize de haber edersin
artık ne söylediğimi ne yaptığımı bilemiyorum pkoluyum cnm yeni öğrendimm kısmet bekleyeceğim başka çarem yok sen ne kadar denedinde oldu cnmmm
10 ay denedim canım
ama biliyosun pko hastaları hamile olamıyor diye bir şey yok
sen tedavilerini aksatma o bebek gelecektir inşallah
tabi bool bol duaya sığınıyoruz
ney vesile oldu cnmm:26::26::26:
klomen kullanmıştım o ay olmadı, ikinci ay oldu, etkisi devam edermiş doktor söyledi
onun dışında sadece eşime taze sıkılmış havuç suyu içirmiştim canım
bişi paylaştım az önce canım bi okusana...
artık ne söylediğimi ne yaptığımı bilemiyorum pkoluyum cnm yeni öğrendimm kısmet bekleyeceğim başka çarem yok sen ne kadar denedinde oldu cnmmm
preeseed gibi bi etkisi var heralde inşallah işe yarar canım saol ilgilendigin için senin bat ne zaman?
canım bende pkoluyum ve 3,5 yaşında bir oğlum var şimdi 2. için çalışıyoruz ümidini kesme pkoluların çocuğu olmaz diye bir şey yok sıkıntı yapma kendine
Canım bak ümidini yitirme sakın..
Benım iki kaybım var daha önceden..
Ve bir kaç ay öynce pkolu oldugumu öğrendim,1 seneye yakın cocugum olmadı kayıplarımdan sonra..
Şimdi klomen kullandım hamile kaldım hemen çok şükür..
Ve rabbim en iyisini bilir..
Gene aynı şeyleri yaşarsam ki rabbim yaşatmasın herşey ondandır derim başka
yapıcak bişeymiz yok çünkü..
Eminimki rabbim doğru zamanı vericektir,yoksa biz kendimizi ne kadar üzsekde olmazsa olmıcak zaten..
Allah'ım sana kısa zamanda hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin inş..
Ben çok ümitsizdim pkoluyum diye çocugum olmıcak zannederdim..
Sen kendini yıpratma sakın..
Rabbim ol desin yeter..
klomen kullanmıştım o ay olmadı, ikinci ay oldu, etkisi devam edermiş doktor söyledi
onun dışında sadece eşime taze sıkılmış havuç suyu içirmiştim canım
günaydınnnn kızlarrr, sabah bir test yapayım dedim evde zaten stok var maşallahh 2. çizgi hafif silikti galiba sanırsam hamileyimAma nugün 29. Gün bata 1 kaldı pazartesi tekrardan yapıcam ozamana kadar kocişime söylememeye karar verdim tabii tutabilirsem çenemi Allahım allahım inşallah test beni yanıltmamıştır.
ay hadi inşallah kan versene bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?