sımdı benım aklım arapsacına döndü valla... kınadan baslıom kızlar sız eklemeler yapın bakalım neler yapabılırım farklı olarak sımdı ben bındallı mı aldım dyelım ( eyvah daha almadım neyse ) nısanlım da kırmızı yelek yada kırmızı fes aldı dyelım
bunlar tamm dye dusunsek :
kapı onunde olcak nısanım bana çokça tül lazım krmızı ve altın sarısı sımdı ılk olarak prs gecesı kapı onunde olacagı ıcın pencere ve dıs apt kapısına tul gercem suslucem detayları aksam album yaparım benzerlerını yapıcam dıye dusunuom ve kendı odama da kapı susu gbı guzel kzıımın odası falan oluyor ya onun elde yapılmıs olanı serdam ın kınası gbı bısey yazılı olcak
prs gecekı işim bu şimdilik ...
kınam cuma olacak sac makyaj hersey bttıkten sonra ben cerezlerımı kendım yapıcam pet bardakların ıcıne cerez koyucam kırmızı seffaf kapla cuval gbı sarıcam bu baklava sardıgımız susler var ya onunla da baglıcam oldu da bıttı masarfsızca ve şık dye dusunuom
ardından bındallı bebk seklınde kına dagtma ıstegım ama bagetchı ıle konusucam bakalım tam karr veremedım daha bgun daha bakıcam bakalım of ya
neyse onu da halledelım dyelım bır arkadsım makyaj pedı ıle el kınalıgı yapmıstı ondan kesın yapıcam 100 tane . cunku kapı onu 150kişi anca gelr 50sı kullanmasa 100 ıyıdır ıyı
o da tamm desek ardından 100 tane de kına taclarım olcak ,onu da cılekbenle halletcez bır tane modele karr vercem bnm annecık yapıcak bakalım
ee baska ne var haaa gırıste bız bındallı ve yelek le cıkarken yerde mumlar hazır olcak bızım apt nın sag ve sol grısınde 10 bı tarfta 10 bı tarafta bız grerken yanıo olacak degsıık dye dusundum
bı de el mumu dıye bısey var ondan da 25 tane olcak halaya kalkanlar sadece dyom ama sız ne dıonuz ?
sonrraaa baska ne kaldı
kendıme baska bır tane kına tacı dusunuom halayda falan basımda olsun dye ve standart halay mendılelrınden de annem yapcak 100 tane kırmızı sadece offff
bıttım ben 5 ay var ya ama hangı bırını dusuncem ben kı ?