Düğün 2013 izmir gelinleri

kızlar benım ısyerındekı pc bozuldu malesef ve yenısı alıncalkmıs alınmasa da olurmus dıye soylentıler donuyor ortada eyvahlar olsun artık planım bu sızler gunduzlerı yazısıyorsunuz ben aksam okuyup toplu yorum yapıom ok

cılekbencım yavas yavs aklıma gelıo gezdgım yerler konak pier var hemn karssında yol ustunde melek moda evı var unlu dye bılıodum gttım cnm buaradaoaraya da ben memnun kalmadım hep duz model balık calısıyorlarmıs ve duz modelın fiyatları 2500 cıvarı dedı ben pek begenmedım zaman kaybetme derım ugrıcak olursan.

bu gumrugun orada mahperı moda var cnm cok hos modeller var bayıldım askıları carpraz gelen arkası degısık olan geometrık sekıllı falan fıyatları bana bıraz yuksek geldı ama sen dusunursen kacırma derım cok farklı calısmalrı var ben vuruldum oaraya resemen . fıytlar 2400 2800 3000 gbıydı 3 model sordum yuzde 5 nakıte ındırımımz var dedıler cnm

aysıra da denedıgım gelınlık bu ıdı canım 2100 e ındıler 2900 den nakıtte GELİNLİKLER kodu 492 olan ama katalogda sısman durmus cok zarıf duruyor gercegı ve 460 ı begenmıstım .

bır yer daha vardı gtsem bulcam ama ısmını kartını almayı unuttum artık haftaya canlarım bnden bu kadar


canım buarada benım tel de face hep acık oyuzden face ten ekleselım dedım ama bnde bagetchı de gızlı bırbırımızı bulamıcaz senınle ekleselım ordan ortak ark yapalım dedık ama ne dersın uygun mudur sana , ısmını bılıyorum soyısmını ozelden atarsan eklıyım cnm sakıncası yoksa daha rahat sohbet ederız dıye dusundum ben ama .
 

Ne sakıncası olacak kuzum, memnuniyetle...İsmimi gönderiyorum face den, sen beni ekle, akşam kabul ederim ben :)
Şu gelinlikçiler konusunda kafam allak bullak oldu. bir liste çıkarayım da,ona göre randevu alayım barı nisan ayı için. Sen bu yazdıklarına randevuyla mı gittin serdamcıım??
 

Serdamcım, beğendiğin gelinliklere baktım şimdi...Sayfa açıldığında daha koduna bakmadan ''kesin serdam bunu beğenmiştir'' dedim ve tuttrdum, heheheh Daha önce de ona yakın bir resim paylaşmıştın çünkü, tarzını, hayalini anladım az çok Güzel canım beğendiklerin, netleştiremedin ama dimi yine???
 
ne randevusu kız cat kapı gırdım ben ıcerı . begendım denemk ıstermsısınz dedıler tammdr . aysıra cok ılgılıydı mahperı moda ılgılıydı cnm cok hos karsıladılar fıkır sundular falan gayet ıyı ıdı ızlenımım. hıc randevuya gerek yok takılırız pesıne bagetchı ıle ben ohh 3umuz talan ederız her yerı almıs olsak bıle senle gezerız cnm
 
daha zaman oldgu ıcın genıs duruom cnm aslında ya o yuzden ne bıleyım ya bıraz maddı bıraz hos bıraz cılgınlık ayyy kafayı yıcem
 

he valla..bakmaktan zarar gelmez..umarım ben de o zamana kadar teferruatları halletmiş olurum..raat raat bakınırız..benim gelinlik de nisan ayında biticek, bi bakarsınız, fikir söylersiniz..düğün gününe kadar opsiyonum var şekli şemali konusunda..
 

Canım benim, çok tatlısın ya hadi bakalım. Ben gelene kadar sen halletcen heralde, sonra sıra bana gelioooo:18:
 
Son düzenleme:
O gelinlik de güzel canım ama naçizane bir önerim olacak, gerçi daha çok bu tarzları seviyorsun ama, minyonlara ''kat kat eteklerden kaçının'' diye yorum yapıyor uzmanlar. Bu gelinlik hem kat kat, hem de basenden başlıyor neredeyse...Bacak boyunu daha da kısaltır. Hani illa içine böyle siniyorsa, bunu beğeniyorsan tabi ki al ama, eğer alternatif düşünürsen a kesim olanlara da bakıp dene derim. Daha bütün modellere yani. En azından onun da üzerinde nasıl durduğuna bak, ne dersin? Bu gösterdiklerindaha çok içine sinerse yine böyle birşey seçersin...
 
bılıyorum cnm sen benım gsterdgım modelelre bakma farkındayım da ıste begenmekten alamıom kendımı
 
ehehehe dün gelinliğimin taslağını giydim..hatta fotğrafladım...o kadar istediğim gibi olmuş ki, börek gibi sırıtıp durdum eve gidene kadar bir dahaki provada danteli de olucak heralde..ay bitmiş hali için sabırsızlanmaya başladım yahuuu..
 
Son düzenleme:


Eneeee...Cok sevindım kuzum, bu halini bize gosterecek misin, yoksa bitmesini mi bekliyceez??
 
Eneeee...Cok sevindım kuzum, bu halini bize gosterecek misin, yoksa bitmesini mi bekliyceez??

facebooktan paylaşırım cilekbencim..zaten kesimi bir de dikişleri önemliydi benim için, şekli çıktıktan sonrası teferruat..gerisi ayrıntı ve süsleme..işin zevkli kısmı yani..danteli bitsin, o halini de çekerim sonra..en son halini de albümümde paylaşırım artık..
 

Tamam canım, akşam face den bakarım o vakit
 
Bu arada serdam' ın PC tamamen göçtü galiba Biz ekleştik akşam, siz bulabildiniz mi birbirinizi bagetchicim??
 
Bu arada serdam' ın PC tamamen göçtü galiba Biz ekleştik akşam, siz bulabildiniz mi birbirinizi bagetchicim??

canım toplantı vardı, ayrıldım biraz kusura bakma..yok ekleşemedik yahu..dün akşam facebooku açtım ama pek bakamadım doğrusu, film indirmekle meşguldüm..neyse bu akşam hallederiz artık :)) teknoloji mağduru serdam girebilirse tabii..
 
Son düzenleme:
Kızlar, internette dolaşırken gelinlikrehberi.com' da hoş bir yazıya rastladım, gelinlik dekolte seçimiyle ilgili... Aslında bir çoğunuz seçtiniz gelinliklerinizi ama özellikle serdamcımın ilgisini çekebilir diye paylaşıyorum.


Farklı modellerdeki gelinlik yakaları size bambaşka görünümler kazandırabilir. İlk gelinlik denemesinde hayalinizdeki gelinliğin yakası hayalinizdeki gibi durmadıysa, başka modelleri denemek gerekir. Dekolte seçmek sanıldığı kadar kolay değildir. Vücut tipine dair ayrıntılar ön plana çıkar. Kalın kollara, büyük göğüslere ya da geniş omuzlara sahip gelinler, farklı gelinlik yaka modelleri denediklerinde görüntülerinin bir anda nasıl değiştiğine inanamayacaklar.

Doğru yaka modelini seçmenin püf noktaları var ama hangi yaka modelini seçerseniz o modele göre sütyenle provalara gidin. Aksi takdirde, gelinliğin gerçekten üzerinizde nasıl duracağını anlayamazsınız. İşlemeli sütyenler yerine düz, göğüslerinizi toparlayan ve destekleyen bir sutyen seçin. Düğün günü nasıl mücevher kullanacağınızı da önceden belirlemiş olmanız gerekir. Aile yadigarı büyük bir kolye takmayı düşünüyorsanız, ona göre yaka modeli seçmeniz gerekir. Gelinlik denemelerine yanınızda takılarınızı da götürmenizde yarar var. Gösterişli bir mücevher sade bir gelinlik yakasını muhteşem bir görünüme kavuşturabilir ama süslü bir dekolteniz varsa abartılı bir görüntü ortaya çıkabilir.

Omuzdan yaka

Omuzları açıkta bırakan bu yaka modeli çarpıcı bir görünüm verir. Zarif bir kolyeyle boynunuzun güzelliğini sergileyebilirsiniz. Bu gösterişli yaka modeliyle dikkatleri vücudun üst kısmına çekebilirsiniz. Böylece kalça ya da karın gibi kusurlu görünebilecek bölgeleri arka planda bırakırsınız. Genel olarak, bu yaka modeli tüm vücut tiplerine uyum sağlar. Özellikle, armut vücut yapısına sahip olanlar için harikadır. Ancak geniş omuzlulara bu yaka modelini önermiyoruz.

Straplez

Son yıllarda straplez dekolteler çok popüler. Orta göğüs boyuna sahip gelinler bu yaka modelini en rahat taşıyacak olanlardır. Küçük göğüslüler de bu dekolteyle rahat edebilir ama kalıplı sütyen giymeleri gerekir çünkü beden kısmında kullanılan kumaşın kalınlığı ve işlemeler altında göğüsleriniz daha küçük görünebilir. Straplez yaka gelinlikte önemli olan kaliteli ve size uygun sütyeni seçmektir.

Asimetrik

Son dönemlerde farklı asimetrik yakaları daha sık görmeye başladık. İnce bir tek omuz askı, ya da koca bir çiçekle süslenmiş kalın asimetrik askılar, asimetrik yakalı gelinliklerde öne çıkıyor. Dikkatleri üst kısma çekmeye yarayan bu dekoltede yine sütyen çok önemli. Aynı şekilde bu dekolte takı seçeneklerinizi de sınırlar. Geniş omuzlular için bu modeli önermiyoruz.

İşlemeli yaka

Dekoltenin tamamını kapatır. İsteğe göre, arka kısıma sırt dekoltesi koyulabilir. Özellikle kış aylarında, kullanışlı bir yakadır. Nostaljik görüntüsü vardır. Krepeli, yukarıdan topuzlarla çok yakışır. Yakadaki işlemeler ekstra çekicilik katar. Ancak kullanacağınız mücevher bu işlemelerle dengede olmalıdır. Büyük kolyeler yakanın güzelliğini kapatabilir.

Kalp yaka

Masal prenseslerinin elbiselerinde görmeye alışık olduğumuz kalp yaka prenses temalı düğünlerle, prenses gelinliklerle tam bir uyum içindedir. Kalp yakalar boynun kuğu gibi görünmesini sağlar. Bele kadar oturan, belden sonra genişleyen, kabarık etekler prenses görünmünü tamamlar. Minyon yapılı gelinlere önerilmez. Göz alıcı mücevherler ve uzun bir duvakla bir peri masalını yaşatacaksınız.

Boyundan bağlı

Büyük göğüslülerin kurtarıcısı boyundan bağlı dekoltedir. Göğüsleri toparlar, daha küçük görünmesini sağlar. Omuzları ön plana çıkarır. Bu dekoltenin nasıl durduğu sütyene bağlıdır. Ağır kumaşların kullanıldığı gelinlikler için daha uygundur. Dar omuzlular bu modeli tercih edebilir.

V yaka

V şeklinde yakalar genelde göğüs aralığına kadar iner. Üst kısmınıza dikkatleri çekmek için harika bir gelinlik dekoltesidir. İsteğe göre sırt kısmında da V yaka dekolte bulunabilir. Büyük göğüslülerin kurtarıcısıdır.

Askılı

İnce askılar kadınsı bir hava verir. Askılara yapacağınız çiçek, dantel, taş gibi eklemeler ekstra şıklık katacaktır. Askılı dekoltede istediğiniz mücevheri kullanabilir, saçınızı açık bırakabilir, ya da topuz yaptırabilirsiniz. Geniş omuzlular için uygundur. Askılı dekolte giyecek de olsanız gelinliğin orijinalliğinin bozulmaması için askısız sütyen kullanmalısınız.


***Gelinlikrehberi.com' dan alıntıdır***
 
kızlar bgun ızınlıydım oyuzden gıremedım dişimle basım dertte onunla ugrasıom herkese tutunaydın deyeyım barıı:)

bırazdan eve gdıcem sımdı akrabaya ugradım: kızlar öldüm zannetcek bı ses vereyım dedım ıcımden ve ıste sıze ses

evet begetchıcım eklestık valla aksam ama dedemın rahatsızlıgından pc mı acıp da bır sohbet edmemdık gece 1 e kadr gelen gden vardı evde benım ev telaslıdır bu arada ılerleyn zamnda daha detaylı anlatırım nasıpse bgun gdınce nıkah sekerı ıvır zıvır bır suru bos ısle ugrasıcam bakalaım DD

bgun yada en gec yarın sabah nevalelerım hazır gelıcem karsınıza

cılekbencım sana gelırsek tekrar ;

resımlerınızı cok cok begndım cok benzıosunuz esınle :) bırlıkte bır omur mutluluklar dılerım sana. gunduz baya resım begendım aksam bıldırımlerı grursun artık. ayrıca paylastıgın sey cok hos. benım gbı on bolge ozrlusu ıcın de v yaka on falan olmucak galıba
buarada dun bır gelınlıkcye gttık nısanlımla ıs cıkısı ( ismini sorma bakmadım bıle ) kemeraltında , gelınlık denettı bır tane nısanlım o cok bgndı ben bılmıom face ten gsteryım aksma sana ok . buarada bagetchı yı onerrsen sevınırım tatlımm

ayyy ne cok konustum demı =?? konustum derken yazarken bır yandan da ne yazacagımı gevelıom da ondan yanı :)

boylelıkle mektubumun sonuna gelırken buyuklerımın ellerınden , kucuklerımın gozlerınden , yasıtlarımın yanacıklarından operım

ayyy ben sızı ozlemısım kız . sacmalamamdan anladım ha ha
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…