Arkadaşlar merhaba düğün için dış mekan fotoğraf çekimi yaptıracak yada yaptırmak isteyen arkadaşlar fikir ve önerilerini paylaşabilir mi? ben birtane fotoğraf stüdyosuna sordum istediğimiz mekanda yapabiliyolarmış fıyatıda 1.100 tl dedi albüm için 40 poz..tercihim böyle mi olmalı yoksa özel fotoğrafçılar mı?
Benim anlaştığım kişi albüm için 50 baskı, toplamda 700 poz fotoğraf cd de teslim edecekler, dış mekan çekimi yapıyorlar 650 tl ye anlaştım
tatlım önce paylaşımın için teşekkürler..yalnız anlamadığım toplamda 700 poz albümde 50 baskı nasıl oluyo? yani 700 poz çekiliyo içinden albüm için 50 tanesimi seçiliyo?
700 poz çekiliyor ve cd de veriyorlar bu fotoğrafları baskıya hazır halde, istediğiniz zaman bastırıyorsunuz fotoğrafçıda, ekstra olarak 50 adet fotoğraf baskısı veriyorlar albümde, yanında poster falan da veriyorlar
700 fotoğraf içinde 5o tanesini panaromik albüm için kullanıyosun kalan fotoğraflarda baskıya hazır halde sende oluyo doğru anladım değil mi şimdi?:)
Bn panorAmık album tercih etmedım normal fotoğraf baskısı koyulan gelın damat albümü istedım cunku baskıları sonra çıkarıp kullanmak ıstıyorum, panoramık albümlu fıyat da vermıslerdı 650 tlydı, panoramık albüme 100 poz bıle konuluyormuş
ben stüdyoda panoramik albm 40poz 2adet cep albüm dvd ve slayt 1.100dedi..100pozda 650 tl değildir sanırım yada cep albümü dvd dışında olabilir mi?
Ben de birkaç stüdyoya fiyat sordum uçuk fiyatlar veriyorlar... Ve çekimlerini beğenmiyorum, sadece para kazanma odaklı çalışıyorlar bence. Her türlü album ve DVD dahil bu fiyata anlastik gizem hanımla
çok teşekkür ederim canım bende o halde seçenekler arasına alayım:)
Insallah hepimizin çoooookkkkk güzel fotoğraflar olur :)
Ben istanbulda kendi fotoğraflarımı da çeken Esra Pozanı öneririm birde Meryem Türkmen Photography yazarsanız nette bulabilirsiniz.Bu iki isim.. İkiside İstanbulda çekim yapıyor..
merhabalar ben fotograf çekimimi geçtiğimiz eylül ayında nilay yücenur a yaptırdım..kendisiyle kuaför hazırlıklarından başlayıp 2 saatlik bir dış mekan çekimi yaptık..çok pozitif enerji veren biri kesinlikle öneririm :)
teşekkürler tatlım yalnız bu iki saat dış mekan çekimine nasıl zaman ayırdın hem kuaför hem nikah salonu bana mı süre çok kısa gelio yoksa sadece ben mi avrupa yakasında hazırlanıp anadolu yakasında nikahım olcak?
canım ben de anadolu yakasında hazırlanıp yıldız parkında fotograf çekimini yapıp sonra anadolu yakasındaki eve geri dönüp 6 ya kadar evde aile ve arkadaslarla takılıp sonra karsıya düğün mekanına geçmiştim :)))) sabah 8 de kuafördeydim 11 de yıldız parkına doğru yola çıktık 12-14 arası fotograf çekimini tamamlayıp 15-18 arası da evimdeydim :)))19 da da ortaköyde düğün mekanında :)))ama eger ki sana bu çok koşturmacalı gelecekse anadolu yakasında hazırlan ve yine anadolu yakasında fotograf çekimini yaptırıp nikahına git avrupa yakasında hazırlanman şart mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?