2013 Haziran Ayı Gelinleri Geliiin Bakalımmm :))

kızlar benm de bu hafta sonu çeyizim gidicek çok az kaldı eşyalarmn yarısı geldi ama en çok tülcüler insanı çıldırtıyr habernz olsn ...
bakıyrm tarihler hep çok yakın :) benm gibi:) duygular hep çok yoğn oluyr o yüzden fazla duymayın her şeyi .. takılmayın..

Arkadaşlar selam.Benim şöyle bir sıkıntım var.20 gün sonra 4 yıldır birlikte olduğum nişanlımla evleniyorum ama nişanlımı sevmiyormuşum gibi hissediyorum.Ne olduysa bu düğün hazırlıkları süresinde oldu ve ben çok mutsuz aynı zamanda kararsızım.Acaba düğün stresinden mi böyle hissediyorum diyorum kendi kendime ama bu yeterli olmuyor malesef.Benim gibi hisseden başkaları ya da şuanda evli olup düğün öncesinde benzer duyguları yaşayan arkadaşlar varsa lütfen bişeyler yazın.Hiç iyi değilim ve ne yapacağımı bilmiyorum

canım sorununu tam bilmiyorum ama bence büyük ihtimal evlilik öncesi gerginliklerdendir..o kadar çok şeye koşturuyo ki insan mobilya al halı perde bak vb..eski günlerdeki gibi kafelerde el ele göz göze oturmaya fırsatı bile olmuyor insanın..ikea koçtaş istikbal gez de gez ... :)) o yüzden sana öyle gelmiş olabilir..bende de sevgi azalması değil de genel bi stres var her şey gözüme batıyor imdat diye bağırıp kaçasım geliyor ama sabırlı olmak lazım...

bencede stresten gerginlikden ailelern davranışlarından ..insan çok fazla etkileniyor .. bence 4 yıl sevdiğin bir insan 1kaç ayda bitceğini sanmıyrum .. baş başa bir şeyler planla bir süpriz yap bence.. hem kendini denemiş olursn hemde aranzı ısıtmış olursn ..

Bende stresten ve ailelerden dolayıdır diye kendi kendime telkinde bulunuyorum.Ama ya değilse diyorum sonrada.Yüzüne baktığımda ' acaba bu insanı seviyor muyum' diye soruyorum kendime.Şimdiye kadar hiç düşünmediğim şeyleri düşünüyorum 'acaba daha iyisini bulabilir miyim ' gibi saçma düşünceler işte.Ve bu çok üzüyor beni.Ayrıca ailemden ayrılma ve yeni bir hayatın sorumluluğunu alma durumuda çok korkutuyor.Acaba sadece ben mi böyle şeyler hissediyorum arkadaşlar.Fodunc tavsiyene uyucam teşekkürler bu arada.

canım biz de 7 yıldır birlikteyiz..en büyük duam onunla evlenmek-onunla yaşlanmak ama ona rağmen bende de bi burukluk var ailemden ayrılıcağı için..önceden kına gecemde niye ağlıyım ki diyodum sanırdım ki kahkahalarla çıkıcam evden..ama öyle olmıcak..şimdiden bi hüzün çöktü..durup durup sarılasım geliyor onlara..ama bi evlenelim kendi evimize düzenimize alışalım hepsi geçer bence..sonuçta Allah uzun ömür versin onlara hep yanımızdalar ki..istediğimiz zaman görüşücez ..velhasıl özün sözü hem ağlarım hem giderim :)

Son düzenleme:

ben ve nişanlım hiç etkilenmedk ama çok fazla nişan atan arkadşm oldu bana örnek oldu onlar.. insan gerçekden çok etkilenyr çevresnden belki senn hiç demiceğin şeyi bile derken buluyrsn kendini.. erkek de öyle oluyr .. ama evlennce normale dönücek diye düşünüyrm tabi karar senin yine ince bir çizgi iyi düşünmen lazm...
bana sorarsan benm dediğimi bir dene bakalım sonra yine konuşurz..

Benim de kınam 22 haziran düğün 29 haziran :) Düsündükce bir heyecan kapliyor icimi yaaaa :)
benim hazirliklarim tamam. calistigimiz icin onceden hallettik herseyimizi. evim hazir-kina malzemeleri-gelinlik (son provam kaldi sadece) hazir. bu aralar cilt bakimi yaptiriyorum :)
bir de slayt gosterisi yapmaya karar verdik son anda onun icin ugrasiyoruz,kendimize is ariyoruz yani. Yoksa nasil gecer bu zaman :)
Allah yuzumuzu kara cikarmasin insallah...

canım aynı hafta evleniyoruz benim 26 haziran kına 28 haziran düğün..ben de slalt için fotolarımızdan seçmeler yapıyorum..ve yine alınıcaklara koşturuyorum..bizim de eşyalarımız yerleşti eve..ama küçük ıvır zıvırları bitiremedim bi türlü..önemsiz gibi görünse de dün son bi alışveriş yaptım ki eminim yine son olmıcak :) iğne iplik,banyo aksesuarları kirli sepeti vb şeyler aldım..1 ay kaldı ama 1 sene olsa alıcam daha tutamıyorum kendimi :))düğün bitse de balayımız gidip tatil yapsak dinlensek..

Kızlar selamm,

Kına organizasyonu yapmaktayız. Şuan tanıtım amacıyla fiyatlarımız çok cazipp. Kendi bindallınızdan arkadaslarınızn gıyecegı bındallıya kadar herseyınızı bız dusunuyoruz. Kına tacları, muzıklerı, tefleri, davulu, mumları şhakıra kemerlerı, karşılama lokumları, oyunları, Kına tahtı herşeyi biz düşünüp sizlere hayel gibi bir kına gecesi yaşatıyoruz. 5 kişilik ekiplerden oluşan kına kızlarımız gelın cıkısı yapıyor, sızlere özel gösteri şhovlar yapıyor, geceyi unutulmaz hale getiriyorr. Şuanlık kısa süreliğine fiyatlarımız çok uygun. İş sonu ödeme seçenekleriyle. Sizde bu fırsatı kaçırmayın. Detaylı bilgi için özelden mesaj atabilir. kinaorganizasyon@gmail.com bu maıl adresıne maıl atabılırsınız. Ben özelim diyorsanız. Siz buna değersiniz.

selam kızlar benimde 27 haziran kına gecem 29 haziran düğünüm olacak zaman daraldıkca stres ve heycan artıyor :))

kızlarr merhaba yok mu 16 haziranda evlenecek bende başka:?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…