- 4 Eylül 2012
- 1.402
- 689
- 123
- Konu Sahibi diclem3555
diyecek söylecek bırsey bulamadım şuanda canım valla...
bende bazen bulamıyorumm Allah kimsenin ağzının tadını bozmasın hepimizin yardımcısı olsun inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
diyecek söylecek bırsey bulamadım şuanda canım valla...
haziran 9 düğünüm :)
Arkadaşlar selam.Benim şöyle bir sıkıntım var.20 gün sonra 4 yıldır birlikte olduğum nişanlımla evleniyorum ama nişanlımı sevmiyormuşum gibi hissediyorum.Ne olduysa bu düğün hazırlıkları süresinde oldu ve ben çok mutsuz aynı zamanda kararsızım.Acaba düğün stresinden mi böyle hissediyorum diyorum kendi kendime ama bu yeterli olmuyor malesef.Benim gibi hisseden başkaları ya da şuanda evli olup düğün öncesinde benzer duyguları yaşayan arkadaşlar varsa lütfen bişeyler yazın.Hiç iyi değilim ve ne yapacağımı bilmiyorum
Bende stresten ve ailelerden dolayıdır diye kendi kendime telkinde bulunuyorum.Ama ya değilse diyorum sonrada.Yüzüne baktığımda ' acaba bu insanı seviyor muyum' diye soruyorum kendime.Şimdiye kadar hiç düşünmediğim şeyleri düşünüyorum 'acaba daha iyisini bulabilir miyim ' gibi saçma düşünceler işte.Ve bu çok üzüyor beni.Ayrıca ailemden ayrılma ve yeni bir hayatın sorumluluğunu alma durumuda çok korkutuyor.Acaba sadece ben mi böyle şeyler hissediyorum arkadaşlar.Fodunc tavsiyene uyucam teşekkürler bu arada.
Benim de kınam 22 haziran düğün 29 haziran :) Düsündükce bir heyecan kapliyor icimi yaaaa :)
benim hazirliklarim tamam. calistigimiz icin onceden hallettik herseyimizi. evim hazir-kina malzemeleri-gelinlik (son provam kaldi sadece) hazir. bu aralar cilt bakimi yaptiriyorum :)
bir de slayt gosterisi yapmaya karar verdik son anda onun icin ugrasiyoruz,kendimize is ariyoruz yani. Yoksa nasil gecer bu zaman :)
Allah yuzumuzu kara cikarmasin insallah...
Evet kızlar , Haziran ayı gelinleri neler yaptınız, nikah tarıhını ayın kaçına aldınız? hazırlıklarınız nelerdır? Nişanlınızın ailesiyle aranız nasıl?? Dökün içinizi kuzucuklarımm :))