2013 Haziran Ayı Gelinleri Geliiin Bakalımmm :))

diclem3555

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2012
425
4
26
İzmir
Evet kızlar , Haziran ayı gelinleri neler yaptınız, nikah tarıhını ayın kaçına aldınız? hazırlıklarınız nelerdır? Nişanlınızın ailesiyle aranız nasıl?? Dökün içinizi kuzucuklarımm :))

sanırım benden başka haziran gelini yok :) her şey iyi gidiyor şimdilik umarım hep böyle gider :)

ben varımm haziran gelini =))

Son düzenleme:
evet 1 ay 7 gün kaldı yazmış :) benm niye yazmıyrm onu anlamadm ama :) hazirnn kaçı canm

21 =)) senin daha az kalmıs =) neler yaptın bütün hazırlıkların tamam mı

evet benm çok az kaldı :)
hazırlıklar yorucu gidiyor tahmn edersn bence en zor son 3 hafta çünkü ev yerleştirmesi çeyiz kına falan derken hepsi son 3 haftaya denk geliyr.. bilmiyrum sen çalışıyormusun ama ben çalışıyorum bu yüzden sadece haftasonları ilgilenebiliyorum ondan yoğun oluyor.. birde ailelerde yardım ediyr .. o zamn rahat oluyr..

ama söylemedn edemiceğim :) değişik bir heycan sarıyor insanı :)
senn nasıl gidiyor

ben de haziran geliniyim.. haziranın 26sında kınam 28inde ise düğünüm var..sürekli bi koşturmaca halindeyim alıncaklar hiç bitmiyor kızlar yaa (

kızlar bende haziran geliniyim hemde 1 :)) çok az kaldı kavuşmaya fakat hem stres hem tedirginlik hem sevinç her sey bir arada gidiyor :)) ailemden ayrılık üzücü sevdigime kavusmak çok güzel bi olay ama hayatın gerceklerinden biride bu işte hem aglayıp hem gidiyoruz :))) umarım hepimiz için hayırlı secimlerdir ve daima mutlu oluruz :)

ben de haziran geliniyim.. haziranın 26sında kınam 28inde ise düğünüm var..sürekli bi koşturmaca halindeyim alıncaklar hiç bitmiyor kızlar yaa (

kesinliklee çok zorr bi durum.. ben nisanlanmadan önce her seyimi yavas yavas alıp koydugum halde eksik bitmedi... bugun düşündümde bir sürü sey eksik.. aslında küçük dedigimiz seyler bir bakmısız dag olmuş... allah herkese yardım etsin. kızlarada tavsiyem mutlaka birikim yapın... çunku onceden aldıgınız ceyizliklerinizi sonradan begenmiyosunuz... her gun bir yenisi çıkıyor begenmek elde degil.. o yuzden imkan varken mutlaka kenara birikim yapın :))))

aynen benim yaşadıklarımı yazmışsın canım yaa bi hüzün basıyor bazen ailemle bir daha doya doya vakit geçiremicem diye bazen de sevdiğimle kavuşmak için 1.5 ay bile uzun geliyor..bi duygu yoğunluğundayım..şu kına yakılma,gelin alma ve düğün salonundan ayrılış merasimleri şimdiden gözlerimi dolduruyor...neyse artık başlasın yeni hayatımız dediğin gibi hem ağlıcaz hem gidicez :)

ben çalışmıyorum bizim çooook problerimiz olduğu için ben sadece düğünü atlatmayı düşünüyorum. ailem uzakta biz başka bir şehirde yaşayacagız, yanımda olan bana yardım eden kmse yok. zaten eşimin ailesi herseyin içine edip gitti.. eşyalar daha gelmedi byük ihtimalle düğünden sonra gelecek.

beni daha heyecan saramadı bilmiyorum benim sadece ceyizim geldi mutfagı falan yerleştirdim boş evde oturup duruyorum işte =)

bizim nikahımıza 37 gün kaldı :) Düğünümüz olmucak sadece nikah ve kına gecemiz olucak. Herşey stres tatlı telaşlardı ama allaha şükür her geçen gün orantısız bir şekilde inip çıkıyor :) kına gecesi alısverısıne eltimi cağırmamıslar ona trıp atıyorlar hayır yanı ben cağırmam öyle bı yetkım yok onlar aıle arasında konusup kendılerı gelıcekler benden umut beklıyorlar herkes fısır fısır dedıkodu pesınde kım ne demıs pesınde :) ama artık takmıyorum gülüp geçiyorum. nıkah öncesı bı sorun yaşamak ıstemıyorum. Mobılyalarımızı pzar ve p.tesi günü gidip alıcaz avize halı mobılya celık kapı ve boya badana ısımız kaldı :) cok fazla ısımız yok. cogu tadılat ısımız tamamdır..
Allah'ım kimsenin ağız tadını,huzurunu evınden eksık etmez ınş rabbim kimseyi utandırmasın. Çok korkuyorum bır sorun cıkıcak dıye onca sorunun ustunden geçtikten sonra bı prüz daha yaşamak istemiyorum :) sızler mobılyalarınızı vs aldınızmı kızlar?:))

bızım tum esyalarımız alındı hatta eve yerlestı bıle..nısanlım baska sehırde oldugu ıcın yanıma her gelısınde halletık...bı daha dugunden bı hafta once gelıcekdıclem aynen bız de o kadar sorunu astık kı yıllardır o yuzden bazı seylerı gormezden gelıyorum kı huzurumuz bozulmasın..yoksa sorun aransa kolay bulunur:)benım de safak 42 sanırım..bak heyecan bastı yıne:)

bız pazartesi günü mobılyalarımızı almaya gidicez, bir tek çelik kapı ve boyamız kalıyor baska bısey kalmıcak :) bende elimden geldiğince bazı seylerı görmezden gelmeye kulak asmamaya calısıyorum. cünku dınlesem kulak assam deli olurum babaannesı tutturmus arada kapı var ee kasası kalsın guzel olur eskı kapının kasası kalırmı hıc yenı mobılyaların arasında ? ama gene de konustu konustu ben tamam tamam dıyıp geçtım kaldırdım aradakı kapıyı da :)))

en güzelini yapmışsın canım ne derlerse desinler sen kendi içine sineni kendi bildiğin gibi yap
tamam de geç.
bizde evimizi tuttuk temizledik eşyalarımızıda almıştık zaten ama daha gelmedi bu gidişle de biraz geç gelecek. kızlar Allah kimsenin ağzının tadını bozmasın. ben öyle şeyler yaşadım ki Allah yardım etsin hepimizede

Amin canım. Kimsenin ağzı ağız değil ki büzesin. Çok afederseniz annemin bir lafı vardı... El içine girmek b*k içine girmek derdi dururdu gülüp geçerdim ama bazen hak veriyorum. Bilmiyorum forumda okudum fakat herkes kayınvalidesinden şikayetci.. Ben ise kayınvalidemin başımda olmasını çok isterdim. Ben kayınvalide olarak değildi arkadaş anne dost gibi görüyordum şimdi. İnsan bazı seylerı kaybedınce değerini anlar kızlar.. O yüzden kayınvalideniz kötü olsa bile siz hep iyi gözle bakın. Bi gün hayatınızda olmazsa bilin ki o zaman anlarsınız bazı seyleri. Rabbim herkese uzun ömürler ve geçim versin.

bende hep birlikte olmayı çok isterdim. ama benim yanımdaki insan ben ona anne gözüyle baktıgım halde bile beni saymadı. kendi evlatlarına bile saygı göstermediler. ben kaybettim onları geri dönüşü olmayan bir yola girdik biz çünkü ama ben hiç pişman değilim. kız çocukları yoktu ben onların gelini değil kızı olmak istedim kendi aileme yapmadıgımı onlara yaptım sevmedim ama saydım hep saygı gösterdim. kv bana öyle hakaretler öyle küfürler ederdi ki duysanız dudağınız uçuklar ama ben bir gün bile cevap vermedim saygısızlık etmedim. ne oldu ama şimdi onlar hem beni hem de evlatlarını kaybettiler. bizim mutsuzlugumuz için çabaladılar. Rabbim herkese tabi ki hayırlı geçim ve hayırlı ömür versin ama bu durumda bile ben o insnalara nasıl iyi gözle bakabilirim ki beni tonla dert sahibi etmişken?

diyecek söylecek bırsey bulamadım şuanda canım valla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…