- 15 Haziran 2012
- 1.899
- 259
- 173
- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #7.721
Canm ama benimki donmşluşlarla oldu nasıl kaçıncı gün embriyosu gene bilemedim. Belki cahil dieceksin ama Dr da okadarda bilgi vermio ki. Dr. Hit. Kıbrıs
arkadaşlar kese ne zaman gözükmeye başlıyo biliyomusunuz? yada şöyle sorayım ikiz olup olmadığı kesedemi belli oluyo kesin olarak..
Kese 6. haftaya girdiğinde gözüküyor, 7. haftaya girdiğinde de kalp atışları görünüyor. İkiz olup olmaması ise dediğin gibi kese görünmesi ile netleşiyor.
Peki bebislerin kac haftalik oldugunu nasil anlicaz normalde son adet gununden itibaren hesapliyorsun ama tup bebekte nasil oluyor ki
18 eylul son adet oldugumun ilk gunu 7 ekim transferimin oldugu gun . 19 ekimde kan testi yapcam bugun idrar testinde cift cizgi cikti bu durumda 6 gunluk mu oluyor yoksa 25 gunluk mu oluyor bilemedim:))))
Peki bebislerin kac haftalik oldugunu nasil anlicaz normalde son adet gununden itibaren hesapliyorsun ama tup bebekte nasil oluyor ki
18 eylul son adet oldugumun ilk gunu 7 ekim transferimin oldugu gun . 19 ekimde kan testi yapcam bugun idrar testinde cift cizgi cikti bu durumda 6 gunluk mu oluyor yoksa 25 gunluk mu oluyor bilemedim:))))
Canm bana öle fotolu bişi vermedikler ki ama bekle. Embriyo isimleri var Bide Dr kalıteli dedi Blast mı dedim güldü böle. Blast hani kaliteli oluyo ya.Ne cahilliği canım ya. Sana fotolarını verdilermi? Verdilerse ekleye bilirsen anlaya biliriz kaç günlük olduklarını. Ya da ben ekleye bilirsem sen bak bakalım hangisine uyuyor.
bu 3. gün embriosu
Eki Görüntüle 830549
Bu ise 5. gün embriosu
Eki Görüntüle 830550
2. gün embriosu ise gözle rahat görüle bilen 4 hücreli oluyor.
Değişen birşey yok. Yine Son adet taihine göre hesaplanacak. Adet olmadan tedavi başladıysa da zaten toplama günü belli ona 2 hafta ekleniyor.
18 eylulde oldum 20 sinde ignelere basladim o zaman 18 eylulu baz alcam opu gunume yani 2 ekime 2 hafta eklemeyecegim ?
Canm bana öle fotolu bişi vermedikler ki ama bekle. Embriyo isimleri var Bide Dr kalıteli dedi Blast mı dedim güldü böle. Blast hani kaliteli oluyo ya.
İki tanesî 3bc bitanesi de 3cc diye yazılmış nese bu arada tık ettîm çok Yormayın seni ve bebişlerini. İkiz mi canm
Acillllllllllllllllllllll yardimmmmmmmmmm((((((( transferimin 8.gunu ve kanama geldiiiiii acikkk pembemsiiii bayagiiiii geldiiiiii bu nedirrr boleee
cnm insallah tutunmuştur bebişlerin güzel haberler alırsın insaallah.ben ilk idrar testimi 10. gün yaptım ve ikici çizgiyi gördüm cok fazla acele etme yani kendini hazır hissedince yaparsın ve en güzel sonucu alırsın allahın izniyle.
canımmmm stres yapma bende kanama olmadı ama sonuç negatifti... bunlar tutunduğunu gösteren sinyallerdir inşallah ben öyle düşünüyorum.. lütfen ama sen pozitif birisin bozma bunun için moralini bebişim herşey güzel olucak ben inanıyorum dinlen sen yat uzat bacaklarını bebişlerin seninle....
25 milyar mı ciddi olamazsın yok artık nerde yaptırdınızkiPilisecim senin belirtileri sorabilirmiym canm bide nasıl dikkat ettin vede nasıl devam ediyorsun. Ben hep yatıyom da. Eşi m. Kalkmama izin vermio hiç İlkinde kalktım normal şekilde işlerî yaptım ikincide hiç kalkmadım gene olmadı. Şimdide gene yatağa mahkum ettî beni eşim. Tabi çünkü 25 mîlyar ödeyen kendi. Kolay değil gırtlağa kadar soyulduk be ark
kızlar yarın köye gideceğim hepinize hayırlı bayramlar musmutlu geçsin bayramınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?