- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #5.481
hahahaaayyyyyyyy getirin şu idrar testlerini çift çizgileri görmek istiyorummm
hahahaaayyyyyyyy getirin şu idrar testlerini çift çizgileri görmek istiyorummm
gene sayfalar dolmuş sonuç öğrenen varsa yazsın kızlarrrr
veee bugün büyük gün birçok arkadasın test günü ladymarmalede,,,sultan33,,,sedenim güzül gün olacak içime doğuyorrr..
kızlarrrrrrrrrrr hamileyim bennnnn
allah razı olsun hepinizden akşam kafayı yiyecektim çok destek oldunuzyap vallahi canım testler sana feda olsun beklemene değdi sonun da çok şükür aldın müjdeli haberini
tekrar söylüyorum kızlar asla umudunuzu yitirmeyin ben herkeze hep dua ediyorum burda hiçkimse birbirini tanımıyo nasıl dualar ediyoruz çok şükür yarabbim bu sefer kucagma almayı nasip etsin bu yolda yürüyen herkezin kucagnı tez vakit doldursun en çok biz hak ediyoruz neler çekiyoruzzz
allah razı olsun hepinizden akşam kafayı yiyecektim çok destek oldunuz
kızlar mrhb opum vardı bu gün 5 yumurtam toplandı 1 tanesi işlem görmüş yarın arayacaklar
ne demek canım burda hepimiz birbirimize destek olmak için varız allah sende de razı olsun bitanem
Ne gibi belirtilerin vardı canım çook merak ediyoruz da
kızlar mrhb opum vardı bu gün 5 yumurtam toplandı 1 tanesi işlem görmüş yarın arayacaklar
belirtim iştah artması sık wc yw çıkma ya çok su içtimden kasıklarımda şimşekler ilk 3 gün sonra geçti ve en önemlisi 6. Gün leke açık pembe gibi ama sadece peçeteye geldi ve ondan sonra kahve geldi jel geçti gaz çok gazım var bukadar hafif göüslerde şişlik bukadar
anladım bitanem tşk ediyorum
Bende de tam tersi iştahım kapandıKasılarımda ki ağrı geçti ğöğüslerim de bişey yok
allah kucağınada versin inşallah gözün aydın tebrik ederim...
canımm herkezin aynı degil yaa korkma tamam mı dua et bende edecemsize bol bol hemdee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?