2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

gene sayfalar dolmuş sonuç öğrenen varsa yazsın kızlarrrr

veee bugün büyük gün birçok arkadasın test günü
ladymarmalede,,,sultan33,,,sedenim güzül gün olacak içime doğuyorrr..

ozlemmm beni de ekler mısın lısteye. sorun: çıkolata kıstı, ankara, genart tup bbek merkezi, ekim ayı, 1. deneme

tekrar söylüyorum kızlar asla umudunuzu yitirmeyin ben herkeze hep dua ediyorum burda hiçkimse birbirini tanımıyo nasıl dualar ediyoruz çok şükür yarabbim bu sefer kucagma almayı nasip etsin bu yolda yürüyen herkezin kucagnı tez vakit doldursun en çok biz hak ediyoruz neler çekiyoruzzz

kızlar mrhb opum vardı bu gün 5 yumurtam toplandı 1 tanesi işlem görmüş yarın arayacaklar

canm cokkk sevindim, Allah kucagına almayı nasıp etsın saglıkla ınsallah. kendine dıkkat et artık ve bos zamanlarında bıze dua et Ayyyy darısı başımıza

inşş canım bizde bu günleri de görürüz canım allahım bizlerde nasip eder günümüz yavaş yavaş yaklaşıyo :18::18::18::18:

meraba..pozitif sonuçları okudukça bende heycanlanıyorum..uzun süredir takip ediyorum uzaktan ..sultan33 adına çok sevindim..hayırlısıyla kucağınada alamayı nasip etsin rabbim..
bende başladım tedaviye ...microdoz flare-up protolü ile tam olarak nasıl bişi anlayamadım...geçen adetin 3.gününden beri doğum kontrol hapıyla claxan iğne kullanıyorum..arada tetradox antibiyotik kullandım bitti şimdi ekimin 10 yani 21.gün oluyo işte ozman gel dediler lucrin e başlıaycakmışım ama daha sonra ne olucak ne bitiecek öğrenemedim...
acaba bu protokolle tedavi olan arkadaşlar varmı ? varsa bana bilgi verebilirler mi ??

Son düzenleme:
ne demek canım burda hepimiz birbirimize destek olmak için varız allah sende de razı olsun bitanem

Ne gibi belirtilerin vardı canım çook merak ediyoruz da

belirtim iştah artması sık wc yw çıkma ya çok su içtimden kasıklarımda şimşekler ilk 3 gün sonra geçti ve en önemlisi 6. Gün leke açık pembe gibi ama sadece peçeteye geldi ve ondan sonra kahve geldi jel geçti gaz çok gazım var bukadar hafif göüslerde şişlik bukadar

kızlar mrhb opum vardı bu gün 5 yumurtam toplandı 1 tanesi işlem görmüş yarın arayacaklar

Allah tek yumurtana can versin. O kadar çok kişi var ki, tek yumurtayla bebişlerini kucağına alan. Yarına kadar beklemek yıl kadar uzun gelir. Allah yardımcınız olsun.

anladım bitanem tşk ediyorum

bende de tam tersi iştahım kapandı kasılarımda ki ağrı geçti ğöğüslerim de bişey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…