2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

benide eklermisin canım 35 yaşındayım 3 ekim sonuç tarihim ilk denemem Antalya da gelecek tüp bebek merkezinde tedavi gördüm sorun sperm hareketsizliği teşekkür ederim

neee kadarrr çok stresli ne kadar çok acıı çekiyoruz yaaa bu kadar zormu hamile olmak offffffffffffffff allah sabır versin hepimize emeklerimizi yemesinnn

rabbim de bizi böyle sınıyo canım keşke dediğin gibi olsaydı istediğimiz zaman bizde hamile kalabilseydik herşey allahın takdiri biz bi sınavdayız ya geçeceğiz yada kalacağız canım

Teşekkür ederim canim tavsiyene uyacagim mantikli

Nwrdwsin canim nasilsin merak ettim seni opun nasil gecti

doktoruma güvenim sonsuz işinde usta bir isim tecrübesi cabası ama asıl iş yaradan da bitiyor O ol dediyse her halükarda olacaktır zaten bekleyip görücez hayırlısı diyelim...

Canimmmm hayirlisiylaaaaa o gun gelsinnnn,,,,merakla yumurtalariminnn toplanmasini bekliorummmmmmm:)))))

ignelere ne zaman baslamistin ?
Ignelere basladiktan sonra 4. Gun sonra 3 gunde bir kontrole cagirdi. Hatta bana son kontrolden onceki kontrolde pazartesi opu yapacagim oyle görünüyor demisti ama simdi son kontrolumde pazartesi kontrole gel dedi halbuki opu olcaktim bi sorun mu var diye endiselendim hatta .. hayirlisi bakalim

Merhaba kızlar bende bu ay tüp bebeğe başladım kısmetse geçen ay aşılama oldum tutmadı maalesef kabul ederseniz sizinle devam etmek istiyorum

Valla ben salı 24 eylülde başladım ilk iğneye Cumartesi pazar ve pazartesi(yarın) kontrole çağrıldım. YArın ne dicek dr. bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…